Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawiodłem się na tym serwerze, myślałem że pomoże mi wrócić do metina, a na domiar złości odechciało mi się całkowicie grać dzięki temu serwerowi. W jakim celu bierzecie nazwę 'emperius' jeśli to nie jest ten serwer? Co tu jest takiego samego, jak na poprzedniej wersji? NPC w m1? System ulepszeń? Coś jeszcze? Bo chyba nie. Easy? Nieee, na pewno nie. Exp tragiczny, drop ulepszaczy jak krew z nosa. Na jednego epika dwie rosiczki, które się dropi z bossa z mapy 100+. Na tyle osób jest to totalny bezsens. Zawiedliście mnie na całej linii.

Szybki exp max lvl w dzień źle kurwa przecież serwer się znudzi w 2 dni i gracze odejdą 

Serwer Medium kurwa co wyście zrobili przecież to nie to samo co stary emperius exp chujowy pojebało was 

Najpierw chcieliście trudniejszy serwer żeby nie znudził się po 2 dniach gry, a teraz 1/2 (może nawet za dużo) graczy płacze,że serwer za trudny 

Opublikowano

serwer dno juz stoi chwile a nawet niechce sie im zrobic padajacych chaneli i tak dzien w dzien jest jak nie chanele to sie mapki buguja masakra

Opublikowano

Klasy zbalansowane ?

Trudno o eq/ulepy ?

Jak sie expi ? ( chodzi o lvl )

Dam rade expic np taka ninja bez buffa ?

Dam wmiare szybko ubic np ninja, metka/bossa ? ( powiedzmy w srednim eq )

Klasy w miare ok, tragedii nie ma, choc ninja troszke za duzo wali z chmurki :-) Generalnei jak dodali roske na magie to jest juz dobrze.

Eq raczej nie, ulepy troche gorzej. Zwlaszcza na to eq 99 (rosiczki), ale jak ktos ogarnia to jest to 2 dni roboty :)

Expi sie w miare szybko do 160 (bez pd expilem..). Na 160 za sredniej wielkosci spot z pdkiem mam 4%, co wydaje mi sie nie byc tragedia, zwazajac na to ze sa na tej mapie o wiele wieksze spoty.

Lajtowo, moby sa bardzo slabe.

Rowniez bez problemu, bossy jesli nie pod sciana to na marmurze.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jakie klasy górują w pvp ?

W sumie na wyzszym lvlu w miare rowno.. Najlepiej jednak szamanka smok / BM / dagger / healer.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Grałem chyba jakieś 3h :)

Moje wrażenie jest takie że po prezentacji widzimy serwer easy,

a w rzeczywistości jest czysty medium.

W dodatku te eventy gdzie co drugi to niewypał :(

Odradzam gry na tym serwerze.

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Tak się zastanawiam kto tu robił questy ?    misja od Seon zawsze do zabicia spora liczba mobów a w nagrodę wkłady do biżuterii i to jeszcze nie daje ich tyle co pisze - ale najlepsze jest to ze jak macie 10000k mobków na danej mapie do ubicia i macie juz lvl na inną mapkę to i tak zostanie wam jeszcze około 4k mobów do zabicia wiec po co takie badziewie dawać ?     żeby dali jeszcze jakąś nagrodę za to dobrą a tu nic .......

Opublikowano

Tak się zastanawiam kto tu robił questy ?    misja od Seon zawsze do zabicia spora liczba mobów a w nagrodę wkłady do biżuterii i to jeszcze nie daje ich tyle co pisze - ale najlepsze jest to ze jak macie 10000k mobków na danej mapie do ubicia i macie juz lvl na inną mapkę to i tak zostanie wam jeszcze około 4k mobów do zabicia wiec po co takie badziewie dawać ?     żeby dali jeszcze jakąś nagrodę za to dobrą a tu nic .......

Jeszcze niedługo zacznie się płacz że 180/200 lvle będą bić moby na mapie od 100 bezsens.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano
Podczas restartu zostało wprowadzone/zmienione:

-Dodany drop PD z każdego dungeonu.

-Poprawa cięcia z siodła na Królu Lwie i Diono.

-Poprawa platform na mapie 220lvl.

-Dodano new stroje YouTube, PlayBoy, Hwang Władców, Capoeira.

-Dodano new Wierzchowce Premium.

-Zwiększony Exp na mapie 220lvl.

Wraz z restatem włączono event Wielkanocny w którym dropiom Jajka Wielkanocne z których można zdobyć:

-Wierzchowca Premium.

-Lizaki, Pierścienie, Naszyjniki z bonami.

-Ulepszacze.

-Kryształ Energi.

-Hwang Władców, bony: 15 na Ludzi 3k PŻ 20 Szybkość Zaklęcia.

-Perły: Białe, Niebieskie, Czerwone x5.

-Fryzury Szermierza.

-PD, Rękawice, Szczęśćcie Monety na czas: 30min, 1 Godzina, 2 Godziny.

Linki do łatki aby widzieć jajeczka i cięcie z siodła:

Patcher:

LINK NA STRONIE

Łatka wklejamy ją do Pack:

LINK NA STRONIE

Pozdrawiamy Emperius.eu

Opublikowano

Za tekst do QUERY'EGO TS'a na forum ''Zachowujesz sie jak szm... to będziesz tak traktowana'' wyrwałem perma, a następnie gdy założyłem nowe dostałem bana na kolejne konto za mutlikonto, choć w regulaminie pisze, że mogę założyć 2 konto jeśli pierwsze wyrwie perma... beka :P

Na serwie było jedno ZUO, ale za to jakie... niby 2 GM'ów było na mapce, a metków znaleziono jakiś 10 a bossów 4/3 na całej pustyni! ^^ Jak by było mało to GM zawołał wszystkie lvl na oaze, zrzucił kilka bossów, a zamiast ich bicia królestwa toczyły wojne.. no gratuluje, wiecie jak zmienić ZUO w wojnę królestw. Hmm następna sprawa to, że powiązują TS'a do gry. Kolega wyzwał wielką Szi i dostał perma na TS i w grze. Ręce składają się do oklasków!!

Nie expcie za szybko, bo dostaniecie bana, serio :p Chyba, że jest się znajomym teamu. A jak się nie spodobacie administracji na TS'ie zostaniecie styrani przez GM'ów i Szi która jest mocna tylko przy kolegach lub ''władzy''.

Pozdrawiam AJ :>

Ps. Nie ładujcie w IS, nie grajcie, nie wchodżcie na forum lub TS ^^ True nawet nie wie co oni odwalą.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Za tekst do QUERY'EGO TS'a na forum ''Zachowujesz sie jak szm... to będziesz tak traktowana'' wyrwałem perma, a następnie gdy założyłem nowe dostałem bana na kolejne konto za mutlikonto, choć w regulaminie pisze, że mogę założyć 2 konto jeśli pierwsze wyrwie perma... beka :P

Na serwie było jedno ZUO, ale za to jakie... niby 2 GM'ów było na mapce, a metków znaleziono jakiś 10 a bossów 4/3 na całej pustyni! ^^ Jak by było mało to GM zawołał wszystkie lvl na oaze, zrzucił kilka bossów, a zamiast ich bicia królestwa toczyły wojne.. no gratuluje, wiecie jak zmienić ZUO w wojnę królestw. Hmm następna sprawa to, że powiązują TS'a do gry. Kolega wyzwał wielką Szi i dostał perma na TS i w grze. Ręce składają się do oklasków!!

Nie expcie za szybko, bo dostaniecie bana, serio :P Chyba, że jest się znajomym teamu. A jak się nie spodobacie administracji na TS'ie zostaniecie styrani przez GM'ów i Szi która jest mocna tylko przy kolegach lub ''władzy''.

Pozdrawiam AJ :>

Ps. Nie ładujcie w IS, nie grajcie, nie wchodżcie na forum lub TS ^^ True nawet nie wie co oni odwalą.

Witam!

Akurat co do sprawy-Nie rozmawiałem jeszcze z Szi,natomiast jest to logiczne że jeśli obrażasz kogoś z Teamu a później się dziwisz że są dla Ciebie nie przyjemności to trochę głupota.

Akurat zgadza się że Forum z TS nie powinnien być łączony,jednakże musisz mieć czystą świadomość że zrobiłeś źle obrażając członka Teamu i tyle.

Oczywiście porozmawiam dzisiaj z Szi (Querym TS3) jeśli jest to tak bardzo wymagane i się dowiem ocb.

Pozdrawiam!

I jak widzisz ciągle wiem co się dzieje :)

[HA]True!

Opublikowano

Serwer,forum i strona OFF :(

Serwer już off strona też?

czemu nie działa serw ???

Serwer off podobnie jak Dreikon, trzeba czekać na True... Miejmy nadzieje że będzie jakaś rekompensata na obu serwerach 

@Edit

Dreikon działa, Emperius zaraz także powinien działać 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Zawiodłem się na tym serwerze, myślałem że pomoże mi wrócić do metina, a na domiar złości odechciało mi się całkowicie grać dzięki temu serwerowi. W jakim celu bierzecie nazwę 'emperius' jeśli to nie jest ten serwer? Co tu jest takiego samego, jak na poprzedniej wersji? NPC w m1? System ulepszeń? Coś jeszcze? Bo chyba nie. Easy? Nieee, na pewno nie. Exp tragiczny, drop ulepszaczy jak krew z nosa. Na jednego epika dwie rosiczki, które się dropi z bossa z mapy 100+. Na tyle osób jest to totalny bezsens. Zawiedliście mnie na całej linii.

Płaczecie o ten exp... Jak jest za wolno ZLE, jak za szybko ZLE, to czego wy chcecie ? Exp jest własnie jak najbardziej dopasowany, bez pd z isu bez rat oraz bez pd z bossow wbilem 170 lvl spokojnie bez zadnego meczecia, Mozna? Mozna. Chcecie taki choyowy exp jaki jest na dreikonie ze w 1 dzien mozna wbic prawie max i zrobic eq ZA POMOCA ULEPSZACZY Z ISA? Widac ze serwer pod is nie to co emperius. Drop jedynie zyebany ze jak sie juz wbije wiekszy lvl to nie ma dropu z bossow na mniejszy itp, powinien być.

Co do administracja,nie mam zastrzezen, True to tylko sponsor wiec nie wiem czemu polecacie bo "ON" skoro on w wiekszosc serwerow zainwestowal i jak po prostu wypali to dobrze a jak nie to lipa. Nie ma zadnych bugów a jak sie cos stanie to technik odrazu to naprawia nie to co pseudo technicy ktorzy robia serwery a nawet nie wiedza jak nazwe zmienic.

Is wcale nie trzeba ładować bo dropia zetony za ktore mozna brac pd z is/kostiumy itp, to juz w uj ułatwienie + ten Event Wielkanocny miodzio,same cenne rzeczy z jajek lecą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...