Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metkow na pietrze przed pieczątkami nie ma 2raz juz za 1razem  zajebisty GM mnie kicnął za 2 sam musze wyjsc..

8adad81701a75f66m.jpg
  • Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Apeluje stanowczo o wywalenie wymogu chodzenia w PT na dungeony, gdyż nie każdy chce grać z gildią, nie każdy ma ziomków i nie każdy chce chodzić z jakimiś randomami na te dungeony - Wywalcie wymóg chodzenia w pt..

A co do bossów na mapach 100 lvl + to serdecznie proszę o zrobienia ss, lub podania kordów gdzie one występują, gdyż nie każdy ma możliwość szukania ich.. Po drugie apeluje o dodanie większej ilości tych bosów, bo przy 700 ludziach, ciężko ubić co kolwiek i wkurwia mnie to, że trzeba ganiać w eq podstawowym, gdyż nie ma ulepek !

Poprawcie to do jasnej ciasnej, gdyż znowu serwer easy staje się pod względem ulepszania hardem..

Dostanę wreszcie odpowiedź, czy zostanie wypierdolony wymóg chodzenia w pt i poprawiony drop ulepszaczy tj : Rosiczka, gdyż tego gówna nie idzie poprostu dropnąć..

Opublikowano

Dostanę wreszcie odpowiedź, czy zostanie wypierdolony wymóg chodzenia w pt i poprawiony drop ulepszaczy tj : Rosiczka, gdyż tego gówna nie idzie poprostu dropnąć..

Juz nie ma wymogu w pt na dt , lecz buguje sie na metkach upadku , mianoiwicie zabijasz 1ego metka i masz bubę <a href=http://zapodaj.net/f4d581890d81c.bmp.html>222.bmp</a>  , dalej nie da się iść , co do rosiczek lecą z bossów na mapce 100lv boss sie zwie ujarany , choć ten co dawał mu taką nazwę chyba sam był ujarany..

Rasumując już dawno powinienem mieć trutkę ale nie da rady po prostu nic ogarnąć raz gm wypierdala z dt nie swojego bo sie wjebali , raz nie zapowiedziana przerwa , i 3 bugniete dt i chuj z taką grą. Zapomnialem dodać ze teraz choć nie ma potrzeby chodzenia w pt na dt to wchodząc teraz na dt nie masz prywatnego idziesz z gromadą botów ktorych musisz wybic jak moby w dt , a jak jakis bot uparty to bedzie wstawal i ksul , o ile uda wam się dojsc do ripka bo pietro z metkami przed pieczątkami się buguje dowód na ss, jak GM nie wierzy to moze się do mnie tepnąc ch3 , poza tym Ha lolek był przy tym bugu heh pozniej mnie wyjebal.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Juz nie ma wymogu w pt na dt , lecz buguje sie na metkach upadku , mianoiwicie zabijasz 1ego metka i masz bubę <a href=http://zapodaj.net/f4d581890d81c.bmp.html>222.bmp</a>  , dalej nie da się iść , co do rosiczek lecą z bossów na mapce 100lv boss sie zwie ujarany , choć ten co dawał mu taką nazwę chyba sam był ujarany..

Rasumując już dawno powinienem mieć trutkę ale nie da rady po prostu nic ogarnąć raz gm wypierdala z dt nie swojego bo sie wjebali , raz nie zapowiedziana przerwa , i 3 bugniete dt i chuj z taką grą.

Ale tylko na DT, a inne dungi ?!

No dobra to ja wiem, że z bossów na mapie 100.. lecz po pierwsze respią się chuj wie co ile, no poprostu nie da się ich upolować..

Opublikowano

Ale tylko na DT, a inne dungi ?!

No dobra to ja wiem, że z bossów na mapie 100.. lecz po pierwsze respią się chuj wie co ile, no poprostu nie da się ich upolować..

Na inne nie chodziłem procz czerwonych smoków , poki co bugniete dt i eq takie jak naszyjnik branza kolce musisz u sury robic dość duża szansa ze spali jak mi 2x perf nasior , troche trzeba posiedzieć aby miec taki , więc poki co nie przerabiam, jak nie zrobią tego , zreszta takie traktowanie graczy jak to Ci dwaj gmowie zrobi juz mnie odpycha i ich odzywki.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ponawiam pytanie, kiedy bd możliwość ulepszania całego eq metalem? Nikt nie będzie ulepszał perf eq u sury gdzie może spalić :)

Opublikowano

Ja juz trute i 3 itemy pdo pvp spalilem xDDD

Dlatego czekam do jutra, nie poprawią tego wszystkiego nie dadzą możliwości wchodzenia bez pt na dungeony, nie poprawią dropu ulepszaczy i expa to zawijam stąd, jak myślę również nie jeden gracz :)

Opublikowano

Śmiem twierdzić iż to co wymieniłeś Sith nie będzie zrobione gdyż bugi były zgłaszane już na starcie serwera dziś masz 6 , po prostu nie mają dobrego technika i serwer ze wbijanymi lv graczy będzie miał jeszcze wiecej bugów.

Co do HA lolek i GA chuj wie jak Ci tam , wchodzcie sobie na swoje dt a nie czyjes i pozniej jeszcze kicać pajace , True z tym teamem to się jedynie nerwicy dorobisz.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Śmiem twierdzić iż to co wymieniłeś Sith nie będzie zrobione gdyż bugi były zgłaszane już na starcie serwera dziś masz 6 , po prostu nie mają dobrego technika i serwer ze wbijanymi lv graczy będzie miał jeszcze wiecej bugów.

Co do HA lolek i GA chuj wie jak Ci tam , wchodzcie sobie na swoje dt a nie czyjes i pozniej jeszcze kicać pajace , True z tym teamem to się jedynie nerwicy dorobisz.

Dlatego też daje im czas do jutra, jednakże jeżeli nie będzie zrobione i poprawione to o co prosiłem i ubiegałem się od jakiegoś czasu zresztą tak jak inni gracze tego serwera, podziękuję za grę 

Opublikowano

Dlatego czekam do jutra, nie poprawią tego wszystkiego nie dadzą możliwości wchodzenia bez pt na dungeony, nie poprawią dropu ulepszaczy i expa to zawijam stąd, jak myślę również nie jeden gracz :)

Exp jest dobry kulka idzie ze spota na 125lv.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Exp jest dobry kulka idzie ze spota na 125lv.

Ale na 130 za największego spota na mapie 130 leci + - 3-4% przy dobrych wiatrach, oczywiście mówię tutaj bez pdków etc, ale Ci co nie ładują w is'a, są bez szans, czy ?

Opublikowano

Ja tez tu nie bede grał jak tego nie naprawią.
Wydalem hajs na is na peta i go nie widze, nie dosc ze zabiera mi expa i nie moge go wylaczyc to jeszcze nie moge mu rozdac statystyk.
Pisalem dryblerowi, nie raczyl odpisac, pisalem na forum ale nikt tam nie wchodzi, na tsie tez nie mozna sie ich doczekac.

Zalosne.

czekam max do jutra/wtorku i jak sie nie ogarną to uciekam na lepszy server

rYD9JSA.png

Opublikowano

yy od godziny mam zbugowana postac wyrzuca clienta po jej wyborze gm lolek nawet nie odpisal a odbugowanie na stronie nie dziala stracilem handel . Pozdro 600

5sc6.jpg

Opublikowano

@up mam to samo , w dodatku napisałem do admina o tym problemie , a on mi odpisał " spoko , pomoge " po czym wyszedł z ts`a :) śmiech na sali

mi ten gm lolek z tym 2 Ga pomogli wyjsc z dt choc to oni sie wjebali nie proszeni :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

yy od godziny mam zbugowana postac wyrzuca clienta po jej wyborze gm lolek nawet nie odpisal a odbugowanie na stronie nie dziala stracilem handel . Pozdro 600

Widac ktos swiezak a kto staly gracz .

Logasz z konta na 11-12 minut nastepnie dajesz odbuguj na stronie i zrobione. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...