Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już drugi odcinek z naszego serwera ! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=-zBHQUzZ8q8

Oraz jeżeli ktoś przegapił odcinek numer 1 ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=BvX2niU6ZSE&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA, ŹLE SIĘ GRA

W DODATKU JAKIEŚ DZIWNE PYTANIA NA OX I LIPNE NAGRODY

DO TEGO KD NA LUDZI I OBRAZENIA UMIEJETNOSCI

PORAŻKA.. TAKIE SERWERY NIE POWINNE BYC TWORZONE.

w4iwhq.jpg

Sądząc po tematach które tworzy ten Pan można sobie samemu zinterpretować czy jest on w 100% zdrowy i jego opinia jest wartościowa dla potencjalnego gracza :)

Pozdrawiam

[HA]True

NOWY LINK DO PATCHERA:

http://true.cal24.pl/Patcher.exe

Opublikowano

Mam kilka pytań jeśli chodzi o serwer, zadam je tutaj ponieważ w grze żaden członek teamu nie potrafi odpowiedzieć na żadne PW, a na forum mało kto kiedy jest.

Czy początkowe ulepszacze na epiki (99lv) dropią tylko i wyłącznie z metinów na mapie Gnoli i dwóch bossów na niej ?
Czy dungeony będą edytowane tak, aby było można chodzić na nie samemu lub w dwuosobowej grupie ?
Dlaczego nie informujecie graczy o tym co robicie na serwerze, dlaczego są ciągłe restarty. Jedyne tłumaczenie to "poprawki" a coś więcej?
Dlaczego żaden członek teamu nie odpowie na prywatną wiadomość w grze ? Przecież jesteście również po to, żeby pomagać i udzielać wskazówek.
Na starym emperiusie ulepszacze dropiły masowo podczas expa, także nie było problemu ze zrobieniem epików. Teraz tego nie ma, żeby zrobić epiki na 99lv, trzeba poświęcić wiele czasu bijąc metiny, których jest zbyt mało i ilość ulepszaczy jaka z nich wypada to jedna sztuka. Tak jest nazywany serwer Easy ?

Na ten moment tyle. True, mam nadzieje że z chęcią odpowiesz.

Opublikowano

Mam kilka pytań jeśli chodzi o serwer, zadam je tutaj ponieważ w grze żaden członek teamu nie potrafi odpowiedzieć na żadne PW, a na forum mało kto kiedy jest.

Czy początkowe ulepszacze na epiki (99lv) dropią tylko i wyłącznie z metinów na mapie Gnoli i dwóch bossów na niej ?

Czy dungeony będą edytowane tak, aby było można chodzić na nie samemu lub w dwuosobowej grupie ?

Dlaczego nie informujecie graczy o tym co robicie na serwerze, dlaczego są ciągłe restarty. Jedyne tłumaczenie to "poprawki" a coś więcej?

Dlaczego żaden członek teamu nie odpowie na prywatną wiadomość w grze ? Przecież jesteście również po to, żeby pomagać i udzielać wskazówek.

Na starym emperiusie ulepszacze dropiły masowo podczas expa, także nie było problemu ze zrobieniem epików. Teraz tego nie ma, żeby zrobić epiki na 99lv, trzeba poświęcić wiele czasu bijąc metiny, których jest zbyt mało i ilość ulepszaczy jaka z nich wypada to jedna sztuka. Tak jest nazywany serwer Easy ?

Cały czas spamie na ten sam temat i jak do teraz nie dostałem żadnej odpowiedzi, tak samo w tym temacie nie udziela się nikt z administracji, prócz True..

Trochę chujnia.. ;c

Opublikowano

Ponawiam

Bo ludzie by sobie nabijali sm, a tak tylko za 1 jest 10 ,a za reszte 1, tylko jest napisane tak że dostajesz 10. Błąd w queście xD

Dropią z dungeonu 100 lvl, metinów i bossów na mapie 100.

To nie jest stary emperius, to gorszy serwer pod taką nazwą. Stary emperius był sto razy lepszy.

Opublikowano

A mi się gra dobrze i będzie się grało jeszcze lepiej jak naprawią to dt i tego ciula od smoczego setu zeby nie palil itemkow , no i przydalo by się zwiększyc poziom metków na 100mapce bo na 130lv juz nic nie leci z nich.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dzwonek 65 mozna ulepszyc tylko u sury, mam wbijac perfect bony?! A pozniej u sury jarac ta bron?! Ogarnijcie to...

Na serwerze fajnie sie gra. Wiec polecam!!!

je0o.png

Opublikowano

Bugów od chuja, tyle w temacie..

Mam bug na yang w ciagu 2 minut dostaje 479 kk :)

Bawiłem się tym bugiem przez jakąś godzinke i miałem tyle yang że zacząłem podchodzić do graczy i dawać im po 3,4 brylki :p

Kolejny bug mam na DMG. Działa on tylko na ninji dagger

bez eq do pvp bije ponad 600 k DMG :)

Grałem na serwerze jakieś 2h i znalazłem łącznie 7 bugów w tym 2 bardzo poważne :)

Nawet niech nikt nie pisze do mnie na PW bo i tak nie powiem.

Serwer przez te bugi padnie za jakiś czas dlatego ja dzisiaj już wywaliłem eq i dalem passy do konta jakiemus typowi, a ja zaczne produkcje yang :)

Bug na yang znają tylko 2 osoby

Ja i mój ziomek którego znam z reala bo tylko mu mogę zaufać

mamy razem już ponad 300 kkk

i chcemy dobić do ładnej sumy :)

a potem nagrać film jak latamy po m1 i rozdajemy brylki :)

Co będzie oznaczało off4ever :)

Pozdrawiam.

Administracja jak chce to możemy się dogadać ale będzie to dość drogie :)

200 wystarczy :)

po 100 na łeb :)

Miłej gry życzę :)

Opublikowano

Bawiłem się tym bugiem przez jakąś godzinke i miałem tyle yang że zacząłem podchodzić do graczy i dawać im po 3,4 brylki :P

Grałem na serwerze jakieś 2h i znalazłem łącznie 7 bugów w tym 2 bardzo poważne :)

Serwer przez te bugi padnie za jakiś czas dlatego ja dzisiaj już wywaliłem eq i dalem passy do konta jakiemus typowi, a ja zaczne produkcje yang :)

Pozdrawiam.

Nie wiem co bierzesz ale przestan xDDDDDDDDDDDDD

Bo Ci to zle robi xDDDDDD

Hahaha rozbawiles mnie serio xDD

PS : Wiesz bezmózgu ze oni mogą sprawdzic ilosc brylek an serverze? xD I znalezc osobe ktora ma ich tak duzo jesli wgl by miala? xDDDD

@topci

Nadal czekam na naprawde katakumb

rYD9JSA.png

Opublikowano

Bawiłem się tym bugiem przez jakąś godzinke i miałem tyle yang że zacząłem podchodzić do graczy i dawać im po 3,4 brylki :P

Pozdrawiam.

Po 1 Mam dla Ciebie Propozycję :

6ye0bl.jpg

Po 2:

Masz pierdolca? Administracja w bardzo szybki sposób może sprawdzić kto ma najwięcej itemków na serwerze nawet liczbę bryłek ;). 200 zł sobie życzysz wraz z tym swoim "Kolegą" za ujawnienie buga?. Już widać, że masz max 15 lat i chcesz tylko kase wyłudzić ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

`Hejter , w 06 Kwi 2014 - 20:43, powiedział:

Mam bug na yang w ciagu 2 minut dostaje 479 kk [:)]
Bawiłem się tym bugiem przez jakąś godzinke i miałem tyle yang że zacząłem podchodzić do graczy i dawać im po 3,4 brylki [:P]

bez eq do pvp bije ponad 600 k DMG [:)]

Grałem na serwerze jakieś 2h i znalazłem łącznie 7 bugów w tym 2 bardzo poważne [:)]

Serwer przez te bugi padnie za jakiś czas dlatego ja dzisiaj już wywaliłem eq i dalem passy do konta jakiemus typowi, a ja zaczne produkcje yang [:)]

i chcemy dobić do ładnej sumy [:)]
a potem nagrać film jak latamy po m1 i rozdajemy brylki [:)]
Co będzie oznaczało off4ever [:)]

Pozdrawiam.

Administracja jak chce to możemy się dogadać ale będzie to dość drogie [:)]
200 wystarczy [:)]
po 100 na łeb [:)]

Miłej gry życzę [:)]

To mi przypomina czasy PLa :) jak koleś pisał na wołaj "Sprzedam Yang Hacka za yangi" :D
Zmień dilera :) Serwer polecam naprawdę świetnie się gra / co prawda jest kilka niedociągnięć ale mam nadzieję że szybko zostaną naprawione :)

Opublikowano

Po 1 Mam dla Ciebie Propozycję :

6ye0bl.jpg

Po 2:

Masz pierdolca? Administracja w bardzo szybki sposób może sprawdzić kto ma najwięcej itemków na serwerze nawet liczbę bryłek ;). 200 zł sobie życzysz wraz z tym swoim "Kolegą" za ujawnienie buga?. Już widać, że masz max 15 lat i chcesz tylko kase wyłudzić ;)

Co z tego że wiedzą kto ma najwięcej brylek ?

Zbanują mi konto a buga i tak nie znajdą bo są zbyt tempi

a ja narobie znowu tych yang od chuja bo to jest banalny bug :)

a Ty wkurwiaj mnie dalej to zaraz rozdam te brylki i będziecie mieli po serwerze :)

200 załatwi sprawe :)

Opublikowano

a Ty wkurwiaj mnie dalej to zaraz rozdam te brylki i będziecie mieli po serwerze :)

tĘpi analfabeto ułomny xDDD

@topic Dostaniemy jakies info co do tych katakumb?

rYD9JSA.png

Opublikowano

nie denerwujcie dziecka którego Tatuś kocha tylko nocą bo zaloguje się i porozdaje bryłki strach się bać tak na marginesie Hejter jedyne co możesz narobić to w gacie

Opublikowano

Juz nie powiem co mnie strzela co chwila res , zrobcie 1 a porządny i basta a nie co logne to zostaniesz wylogowany i odliczanie wtf a i dzien włączcie bo wielu graczy mowie ze ich gały bolą w tym mnie , zreszta ja mam rozwiązanie na to kamermod i gram ale inni się skarżą zaś na dzień nic nikt nie mówi.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wiele rzeczy w internecie widziałem, ale takiego toku myślenia jak Twój nie napotkałem nigdy. Wielki szacun ziomek dla Ciebie za to co tutaj piszesz, pewnie uwielbiasz jak ludzie czytając Twoje komentarze taczają się ze śmiechu po podłodze, bo to co mówisz jest naprawdę mega i w tym momencie sklejam z Tobą pionę xD Czym by był internet bez takich ludzi! Pozdrawiam!

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=t43ene_N5K4

Tutaj macie taki se pierwszy odcinek z servera :)

zapraszam do oglądania, lajkowania i subskrybowania

sygn2.jpg

Opublikowano

Brak prywatnego dt skutkuje tym ze czekamy na metka 20min czyli cale dt robimy jak na globalu juz lepiej było z prywatnym dt w pt, jeszcze bug na metkach upadku i zdobyć trutke to trzeba lazic z 10x na dt ile to czasu pomyslal ktos o tym czy tylko mnie to przeszkadza?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dajcie normalny licznik, a nie jakiś podkrecony o 300

Wszyscy i tak wiedzą żna serwerze gra max 500 osób

więc po co podkrecacie licznik o 300 ?

NIE POLECAM SERWERA BO TEN CAŁY PSEUDO HEAD ADMIN POWOLI SPADA NA PSY..

@ AHA I NIE WIEM CZY WIECIE ALE MACIE NA SERWIE DUŻO BUGÓW

ADMINISTRACJA NIE RADZI SOBIE Z BUGAMI... KIEDY OFF 4 EVER ?

Opublikowano

Dajcie normalny licznik, a nie jakiś podkrecony o 300

Wszyscy i tak wiedzą żna serwerze gra max 500 osób

więc po co podkrecacie licznik o 300 ?

NIE POLECAM SERWERA BO TEN CAŁY PSEUDO HEAD ADMIN POWOLI SPADA NA PSY..

@ AHA I NIE WIEM CZY WIECIE ALE MACIE NA SERWIE DUŻO BUGÓW

ADMINISTRACJA NIE RADZI SOBIE Z BUGAMI... KIEDY OFF 4 EVER ?

Jakim ty jestes idiotom. Licznik nie jest podkrecony, wszystkie spoty na kazdej mapie sa zajete. Tak samo w m1 stoi duzo osob.

Kazdy serwer hetujesz, a ten twoj batios to najwiekszy shit.

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...