Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płaczecie o ten exp... Jak jest za wolno ZLE, jak za szybko ZLE, to czego wy chcecie ? Exp jest własnie jak najbardziej dopasowany, bez pd z isu bez rat oraz bez pd z bossow wbilem 170 lvl spokojnie bez zadnego meczecia, Mozna? Mozna. Chcecie taki choyowy exp jaki jest na dreikonie ze w 1 dzien mozna wbic prawie max i zrobic eq ZA POMOCA ULEPSZACZY Z ISA? Widac ze serwer pod is nie to co emperius. Drop jedynie zyebany ze jak sie juz wbije wiekszy lvl to nie ma dropu z bossow na mniejszy itp, powinien być.

Co do administracja,nie mam zastrzezen, True to tylko sponsor wiec nie wiem czemu polecacie bo "ON" skoro on w wiekszosc serwerow zainwestowal i jak po prostu wypali to dobrze a jak nie to lipa. Nie ma zadnych bugów a jak sie cos stanie to technik odrazu to naprawia nie to co pseudo technicy ktorzy robia serwery a nawet nie wiedza jak nazwe zmienic.

Is wcale nie trzeba ładować bo dropia zetony za ktore mozna brac pd z is/kostiumy itp, to juz w uj ułatwienie + ten Event Wielkanocny miodzio,same cenne rzeczy z jajek lecą.

i widzisz to jest różnica bo wszystko co jest w isie można na dreikonie spotkać na rynku 

IS jest dla każdego nie ma cen w kosmos wyje*** jak na innych serwerach 

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS3 już ON,krótka przerwa z względu na to że przyspałem i zapomniałem spojrzeć :D

Przepraszam i Zapraszam na TS3!

IP TS:178.217.190.178

Pozdrawiam

[HA]True!

Opublikowano

czy tylko ja mam problem z rejestracją ? "ERROR: Field 'last_play' doesn't have a default value"

Mam to samo ;x

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Serwer Easy/Medium? tak a exp gorszy niz na PLu na 190 lvl leci po 1,5% za spota z 2x pd a to dopiero mapka od 190 jest na 215 to jzu tylko 0,50% za spota to jest chyba jakas kpina troche jak na serwer easy/medium :P

Opublikowano

Serwer Easy/Medium? tak a exp gorszy niz na PLu na 190 lvl leci po 1,5% za spota z 2x pd a to dopiero mapka od 190 jest na 215 to jzu tylko 0,50% za spota to jest chyba jakas kpina troche jak na serwer easy/medium :P

No tak lepiej wbić 250 lvl w jeden dzień i wyjść z serwera bo nuda xDDD

aFMA3pg.png

Opublikowano

Witamy na Emperius.eu, Twoje konto zostało pomyślnie utworzone, aby się zalogować musisz wejść na pocztę i aktywować konto.
Życzymy miłej gry i wysokich leveli!.
Pozdrawiamy, team Emperius.eu!

Ja nie wiem co wy macie z rejestracją bo działa SERWER POLECAM BO JEST GODNY UWAGI ! GRAŁEM KIEDYŚ NA NIM I NAPRAWDĘ BARDZO GORĄCO POLECAM !!!

Opublikowano

No tak lepiej wbić 250 lvl w jeden dzień i wyjść z serwera bo nuda xDDD

Nie chodzi o to,ale  jak np z pd z isa i pd z gry na 200 lvl leci po pol% to na plu juz lepiej leci za spota,a jest 105 lvl max na 240+ dostaje sie 0,16 za spota to chyba lekka przesada...Sa ludzie ktorzy moga grac 24/7 ale nie kazdy ma tyle czasu i chcialby sie troszke pobawic.Rozumiem jakies 4/5% max za spota to bylby optymalny exp.

Opublikowano

Ludzi po prostu nic,a nic na serwie,Client zbugowany (doswiadczenie wiedza o co chodzi ) zmiana kamery etc,serwer niedopracowany.Nie polecam

Opublikowano

Emperius.eu [Dedyk] [Easy] START 4.4.14 18:00

to się mija z celem   bo na (Easy) nie wbija sie lvl w 5 godzin      ..................   ja rozumiem ze troszke trzeba się pomęczyć ale to troszkę przesada moim zdaniem

Ludzi po prostu nic,a nic na serwie,Client zbugowany (doswiadczenie wiedza o co chodzi ) zmiana kamery etc,serwer niedopracowany.Nie polecam

co do tego że ludzi nie ma to troszkę się mylisz , fajny serw ale exp przesada

Opublikowano

Prawda jest taka, że jeśli byłby to serwer Easy, byłoby min 1k+ graczy online, zrobiliście z tego serwera Medium/Hard, do tego pisząc, że jest to serwer Easy. 

Czyli wiekszość ludzi która oczekiwała easy, po prostu odeszla. Natomiast Ci co lubią medium/hard nawet nie wbili, myśląc, że jest to jednak serwer Easy.

comment_HzIF05EVGT6kMb3jCgIEIBrOkcT2I2P4

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Prawda jest taka, że jeśli byłby to serwer Easy, byłoby min 1k+ graczy online, zrobiliście z tego serwera Medium/Hard, do tego pisząc, że jest to serwer Easy. 

Czyli wiekszość ludzi która oczekiwała easy, po prostu odeszla. Natomiast Ci co lubią medium/hard nawet nie wbili, myśląc, że jest to jednak serwer Easy.

Co Ty chlopie pieprzysz? :D Mimo ze w prezce jest "easy" od poczatku bylo mowione ze to MEDIUM. A co do gry na hardzie.. Grales Ty kiedys na hardzie? Ja pytam calkiem powanie. Bo ten server to kolo harda nawet nie stal, zeby go takowym nazywac... To czysty medium / 4 fun. O eq banalnie latwo, nie wydajac zlotowki na gre mozna miec full is. Jedyne co tutaj mediumowate to wlasnie exp, ktory leci do 160 poziomu b.latwo, pozniej zwalnia, ale CIEZKO to sie robi na 200+...

Wbiles tu chociaz 100 lvl ze tak komentujesz?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer Easy = 1k osób = 700 z nim to dzieci i nieogary.

Emperius.eu to jest serwer EASY ! 180 lvl spokojnie wbiłem bez zadnego pd, ani z isa, ani z bossa. Potem wziąłem pd z is-u( smy mialem wygrane za zetony ) oraz pd z bossa i w poltora dnia 206 lvl :O straszny HARD MOWIE WAM.. 4%-6% za spot od 180 lv do 200 to słabo prawda ? Exp jest idealnie dopracowany, jedyna przesada ze od 248 leci 0.4% za spota, chociaz to są ostatnie 2 lvl.. no ale przesada troszke. Z eq także bardzo łatwo tymbardziej ze poniektore ulepki są w is-ie (chyba 5 tylko) . Hmmm wole wbic w 2-3 tyg lub miesiac max lvl, i fajnie sie przy tym bawic, nie spieszyc sie bo gra to przyjemnosc a nie no-life, niz wbic w 7-10h 240 lvl i koniec gry jak to było na Ayri*.pl. Tu sie ma satysfakcje ze cos zrobiles, a exp jest zayebisty jednym slowem, i szczerze mowiac.. gdybym tak zaczal od 1 lvla expic i wział bym pd z isu i pd z ripa czy jakiegokolwiek bossa, to wiem ze darady wbic 180 w jeden dzien na UPARTEGO ! Serwer i tak jest Topowy, ja osobiscie z rok czekalem az cos konkretnego wyjdzie gdzie mozna zostac na dluzej, ze bedzie stabilny i w ogole, w koncu znalazlem . Jedyny serwer ktory wystartował bez problemow i do tej pory brak jakichkolwiek, Technik naprawia bledy (jak jakis wystapi) natychmiastowo, GM-Outlaw lata nawet po 4 w nocy po mapach i szuka botow, naprawde polecam serwer bo jest jednym na ktorym warto grac...

ps: dodam także ze na IS-a nie wydalem ani 30 groszy bo nie było takiej potrzeby a sm-y mialem za zetony ktore dropia z mobow oraz metkow i bossów za ktore gra sie w kasynie i wygrywa sm. A gra sie wysmienicie bo exp i ulepy to sama przyjemnosc z gry tutaj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...