Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj mistrzu, na serwerze zapewne nie grałeś, także nie wiem po co pleciesz takie bajki, a jeżeli są "owe" bugi to pokaz mi je, wtedy uwierzę. 

Co do emperiusa racja, jest bugów w "ogrom" + zachowanie lolka jest troszkę śmieszne, raz grozi banem osoby które posiadają KD odp etc, teraz że odbanuje osoby które używały wh etc, a zbanuje za coś innego (nie wiem dokładnie o co chodzi) -> info na str głównej. Jednym słowem masakra, ale polecam jedynie z powodu sponsora True no i życzę powodzenia.

Gdzie ja pisalem o bugach?

aw; Duzo osob?

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No niestety przyznam racje panom 3x UP..

od 100 lvl'a exp leci jak na medium.. a niby to easy..

Ulepki lekko porażka..

Niestety server żegnam .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Większość osób, która tutaj obraża serwer, to osoby które powtarzają się od kilku stron tematu, nic wnosząc nic nowego do niego.

Mówicie o bugach, ale żaden z was nie wymienił nawet jednego z nich.

Serwer może podchodzi pod mediuma, ale przynajmniej jest na dłużej i jest co robić na nim.

Pod IS na pewno nie jest, bo SM można zdobyć w grze i to spore sumy dzięki żetonom.

Polecam i Pozdrawiam :)

Opublikowano

Expilo sie przyjemnie mam bodziaka 117 lvl i tylko 1 pazur lorda -.- Trafilem tylko na pare metinow, a ze ktos juz je bil to nie ksulem ubilem tylko 1 sztuke i dropnal pazur lorda. Bossow na mapie 100 nie widzialem ani jednego a mam zapisane kordy w pierscieniu.

Drop to istny hard

Siedzac pare H na mapie 100 nawet nie zarobilem na 1 epika. Tymbardziej mam 117 lvl i mam tylko 180kk. Kasa na mapie 100 dropi gorzej niz w atlantydzie v2... W atlantydzie w pol godziny mialem prawie 100kk a tutaj przez jakies 2-3h mialem ledwo 90kk.

Rozczarowalem sie serverem.

Jak ktos chce konto 117 lvl to pisac pw

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Expilo sie przyjemnie mam bodziaka 117 lvl i tylko 1 pazur lorda -.- Trafilem tylko na pare metinow, a ze ktos juz je bil to nie ksulem ubilem tylko 1 sztuke i dropnal pazur lorda. Bossow na mapie 100 nie widzialem ani jednego a mam zapisane kordy w pierscieniu.

Drop to istny hard

Siedzac pare H na mapie 100 nawet nie zarobilem na 1 epika. Tymbardziej mam 117 lvl i mam tylko 180kk. Kasa na mapie 100 dropi gorzej niz w atlantydzie v2... W atlantydzie w pol godziny mialem prawie 100kk a tutaj przez jakies 2-3h mialem ledwo 90kk.

Jedna nocka =

25 rosiczek, 33 pazury lorda, 21 smoczych łusek, 62 krysztaly mocy, 20 x smocze oko.

To jest hard drop?

Stary..

Jak znasz respa + time to tylko wchodzisz i wybijasz i eq samo sie robi.

To ze dla Ciebie server jest za trudny nie znaczy ze jest trudny.

Pozdrawiam i polecam.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Biżuterie można ulepszać tylko u kowala? Jest na to 100%? Mam itemy 4x15 i 5k pż i może to spalić?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Większość osób, która tutaj obraża serwer, to osoby które powtarzają się od kilku stron tematu, nic wnosząc nic nowego do niego.

Mówicie o bugach, ale żaden z was nie wymienił nawet jednego z nich.

Serwer może podchodzi pod mediuma, ale przynajmniej jest na dłużej i jest co robić na nim.

Pod IS na pewno nie jest, bo SM można zdobyć w grze i to spore sumy dzięki żetonom.

Polecam i Pozdrawiam :)

Jest ich zbyt dużo żeby tutaj wszystkie wymieniać :)

Poza tym mam e dupie ten serwer i nie będę zdradzał żadnego bugu :)

Mieli beta testy mogli wyłapać, ja za nich roboty nie będę robił.

Mogę powiedzieć tylko że istnieje bug DMG działający tylko na ninji dagger, bije ona po 400k z chmurki ;)

Nawet byłem świadkiem jak admin kolesiowi z topki którego nicku nie będę tutaj pisał bo to nie moja sprawa

a więc admin komendą wbił mu 4 lve

radze jak najszybciej pozbyć się eq i uciekać na jakiś inny serwer np ten Bati*s.pl na którym gra się całkiem przyjemnie i nie ma bugow, a to duży +

Opublikowano

Mogę powiedzieć tylko że istnieje bug DMG działający tylko na ninji dagger, bije ona po 400k z chmurki ;)

Nawet byłem świadkiem jak admin kolesiowi z topki którego nicku nie będę tutaj pisał bo to nie moja sprawa

radze jak najszybciej pozbyć się eq i uciekać na jakiś inny serwer np ten Bati*s.pl na którym gra się całkiem przyjemnie i nie ma bugow, a to duży +

a ty dalej swoje... jeszcze 2dni temu pisales, ze jest bug na kase, a teraz na dmg? ciekawe co bedzie jutro.

btw. ten twoj bat*os to najgorszy serw jaki mógł powstać.czyt (serw dla kasy) :)

top. serw polecam! 

Opublikowano

a ty dalej swoje... jeszcze 2dni temu pisales, ze jest bug na kase, a teraz na dmg? ciekawe co bedzie jutro.

btw. ten twoj bat*os to najgorszy serw jaki mógł powstać.czyt (serw dla kasy) :)

top. serw polecam!

Na tym waszym emperiusie jest bardzo dużo bugów więc może on ma racje że jest bug na yang i dmg

Moja kariera na tym serwerze zakończyła się bardzo szybko :)

Wbiłem do gry pograłem 2h i wyjebałem wszystko co udało mi się zdobyć w tym nagrody z dwóch wygranych OX-ow :)

Serwer jest tak chujowy że szkoda gadać..

a zreszą.. wszystkie serwery Pana True są chujowe bo on pracuje z jakimiś dziećmi :D

Jak chcecie to grajcie ja Wam nie wróg :)

Ale moim zdaniem serwer zacznie padać za jakiś tydzień jak administracja pokaże swoje prawdziwe "JA" :)

Powodzenia i expcie póki jeszcze serwer jest online :)

Opublikowano

Wbiłem tutaj 160lvl i myślałem, że dalej exp na nowej mapie na 160lvl będzie w miarę dobry, chociaż 5-8% ze spota na przedziale 160-170/180. Niestety okazało się, że jest to około 2% z dużego spota (mowa tu bez PD), w takim razie jak exp leci na 180-190?

Przyszedłem zagrać na Emperiusie, serwerze który słynął z tego, że był easy (a najlepszą rozgrywką były wojny, bądź pvp)... tutaj jest to jedynie ciągły exp oraz drop ulepszaczy.

Co do dropu, to prawda jest taka, że żeby dropnąć te rosiczki o własnych siłach należy siedzieć o 2-5 nad ranem, bo w dzień się po prostu nie da. Niestety 95% graczy o tych 'rannych' godzinach nadzwyczajnie śpi.   

W podsumowaniu wiele osób lubi się męczyć na kilku dziesiętnym serwerze z kolei i expić cały czas i dropić, jednak od tego są serwery medium/hard.

Dla mnie serwer easy do serwer nastawiony głównie pod wojny/pvp, jakim był świętej pamięci stary Emperius (jedyne co było tam do poprawy to utrudnić trochę ulepszanie eq, ale nie do takiego stopnia jak jest to teraz zrobione. W ogóle to co nam zaprezentowaliście nawet nie przypomina starego serwera, śmiem nawet napisać, że więcej mu do dreikona, niż do orginalnej wersji).

Edit1 

Na grzyba pozbyliście się tych uniwersalnych map, które były nierozłącznym elementem tego serwera? (4swiaty i las).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jedna nocka =

25 rosiczek, 33 pazury lorda, 21 smoczych łusek, 62 krysztaly mocy, 20 x smocze oko.

To jest hard drop?

Stary..

Jak znasz respa + time to tylko wchodzisz i wybijasz i eq samo sie robi.

To ze dla Ciebie server jest za trudny nie znaczy ze jest trudny.

Pozdrawiam i polecam.

Czlowieku ludzie w nocy spia ... Jak bym sie najadl fety albo wypil czaju to tez bym mogl no-lajfic ale nie zyje noca tylko dniem.

Jak bys wolal spac niz grac to bys pisal to samo co ja   :) + do tego ludzie jeszcze pracuja, a ty piszesz o nockach -.-

P.S 

Kordy mam zapisane w pierscieniu ale i tak zamysle sie te 2-5 minut i juz po bosie ;>

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@Niecodzienny "To samo bylo na dreikonie. Ludzie plakali, ze nie ma bossow na te 1k typa. A ja jak mialem zapisane w pierscieniu respy bossow to na kazdym ch ubijalem przynajmniej 3 bossy + tam jest 4 czy 5 channelo to ubijalem okolo 20 bossow w pare minut. A reszta plakala, ze nie ma respu bossow  :)  "  

I tutaj mój kochany wypowiedziałeś się na temat serwera nic o nim nie wiedząc z czego mam z Ciebie taki polew że mało z krzesła nie spadłem jak zobaczyłem kolejny Twój post, który ukazuje się pod spodem. Zaskoczyłeś mnie, a z drugiej strony jest mi Ciebie trochę żal, wypowiadasz się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia. Dopiero jak się przekonałeś na własnej skórze, to uchyliłeś czoła i zmieniłeś zdanie na temat serwera. Piona!

Drop to istny hard

Opublikowano

@Niecodzienny "To samo bylo na dreikonie. Ludzie plakali, ze nie ma bossow na te 1k typa. A ja jak mialem zapisane w pierscieniu respy bossow to na kazdym ch ubijalem przynajmniej 3 bossy + tam jest 4 czy 5 channelo to ubijalem okolo 20 bossow w pare minut. A reszta plakala, ze nie ma respu bossow  :)  "  

I tutaj mój kochany wypowiedziałeś się na temat serwera nic o nim nie wiedząc z czego mam z Ciebie taki polew że mało z krzesła nie spadłem jak zobaczyłem kolejny Twój post, który ukazuje się pod spodem. Zaskoczyłeś mnie, a z drugiej strony jest mi Ciebie trochę żal, wypowiadasz się na temat czegoś, o czym nie masz pojęcia. Dopiero jak się przekonałeś na własnej skórze, to uchyliłeś czoła i zmieniłeś zdanie na temat serwera. Piona!

Zal Ci mnie ? Teraz powinno byc na odwrot. Nic nie wiedzac ? Wystarczylo mi wbicie 117 lvla i juz wiedzialem all na temat ulepszania. Zobacz dreikon, tam sa chyba 4 czy 5 bossow na 1 ch, a tutaj ? tylko 2 sztuki ;> Wiec skoncz pierdolic, ze ja nic nie wiem o servie na temat dropa. Powiedzialem zle slowo o reszcie servera ? Nie, tylko co do dropu mam male ale, wiec ogar ;>

I teraz Ciebie nie rozkminiam. A co mialem napisac od samego poczatku, ze  chujowy server, chujowy team, drop, exp, itp tid ?? Rusz pacynka. Przekonalem sie i napisalem co sadze o serverze -.-

Szkoda, ze nie spadles z tego krzesla

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Witam . ! 

Dosłownie w tym oto momencie robię ogromną brązową kupę na wasz serwer !

Emperius na którym grałem kiedyś , a Emperius na którym gram teraz -.-

drop? - parodia żeby tylko z bossów były ulepki gdzie 2 bossy na mape i respią sie co 30 min dajcie spokój ... 

exp ? + nie jest zły (ale po ch*j expic skoro nie ma się eQ)???

grałem 1 dzień osobiście odnalazłem 4x bugi  dmg yan potwierdzam . a tatmte? co mi tam ... małym sposobem z 1 piętra dt można wbić odrazu na ripera nieprawdopodobne? a jednak . WSP tym którzy się pierdzielą z dropieniem mapek itd... 

ostatni bug zostawiam dla siebie ponieważ jest on prosty a daje wiele... 

Serwier                    -10/10

Dziękuję  ELO! 

dopowiem jeszcze , że zróżnicowanie DMG klas to chyba jakaś kpina .... 

Opublikowano

Czemu ten typ nie wyrwał jeszcze bana?

Definitywnie reklamuje inny server i nic innego.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Czlowieku ludzie w nocy spia ... Jak bym sie najadl fety albo wypil czaju to tez bym mogl no-lajfic ale nie zyje noca tylko dniem.

Jak bys wolal spac niz grac to bys pisal to samo co ja   :) + do tego ludzie jeszcze pracuja, a ty piszesz o nockach -.-

P.S 

Kordy mam zapisane w pierscieniu ale i tak zamysle sie te 2-5 minut i juz po bosie ;>

Dalem przyklad nocki imbecylu.

Rownie dobrze mozesz obstawiac respy w dzien.

PS : Wie ktos moze od 3 dni nie moge wejsc ani na strone ani na forum?

Nie laduje mi sie wgl

rYD9JSA.png

Opublikowano

Idioci na kazdej mapie sa 3 platformy czyli na 1 chanelu jest 6 bossow. Nauczcie sie grac i dopiero piszcie ...

Każdemu nie dogodzisz , sa tacy co muszą miec wszystko migiem , sa też tacy którzy cieszą się grą jak i expem , wszystko na hura i pozniej 2-3dni bójki i nuda.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Dalem przyklad nocki imbecylu.

Rownie dobrze mozesz obstawiac respy w dzien.

PS : Wie ktos moze od 3 dni nie moge wejsc ani na strone ani na forum?

Nie laduje mi sie wgl

Wiesz co sie obstawia? wyscigi konne a nie bosy imbecylu jak to napisales. 

tak jak wszyscy serw do dupy co do tej wersji co byla wczesniej

Opublikowano

Exp na mapie 160+ to porazka. Mam 164lvl gdzie wbijalem te 4lvle okolo 3-4h. Za spota z pd dostaje juz tylko 3.5%, bez pd 1.8%. To mial byc serwer medium/easy a nie hard/medium, gralem na hardach gdzie lecialo 3% za spota i to bez pdka. Pd z gry nadal nie dziala, jak dla mnie narazie to wyglada na to ze administracja chce zarobic na pdkach w IS'e. Teraz przejdzmy do dropu. Wbilem sobie 160lvl, poniewaz na kazdym serwerze pierw wbijam lvl pozniej robie eq, wbilem ten 160 ide sobie na mapke 130 aby podropic cos z metkow. 0 dropu z metkow oraz bossow, tak samo na mapie 100. Sory ale to niby serwer medium/easy nie mam zamiaru robic dropa na 100,130,160,190 i 220lvl aby cos wydropic na kazdej mapie. Ten serwer w niczym nie przypomina starego Emperiusa, jedyna rzecz ktora przypomina starego Emperiusa to system ulepszen. Wszystko tak fajnie sie zapowiadalo a tu powoli coraz bardziej odechciewa sie grac, wiekszosc graczy wbije 160 zobacza ze leci nie cale 2% za spota bez pd to odrazu uciekna z serwera. Narazie bede gral poniewaz fajnie sie gra, jesli nic sie nie zmieni to watpie ze tutaj gral za kilka tygodni...

je0o.png

Opublikowano

Nie kazden ma taki sam gust. Mi osobiscie serwer tez sie ie podoba ale nie moge mowic ze jest do dupy bo jednak ludzie w niego graja sa serwery lepsze pod wojny i pvp lecz nie zdadzam  nazwy bo nzowu dostane ostrzezenie jak by ktos chcial to prosze pw to pomoge 

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Pełno bugów- ja nie wiem każdy taki mądry jest a nie powie jaki bug.Bug na yang? jest to nie możliwe;) a jeśli nawet to mam wszytko w logach.. DMG chmurki.. fakt bije więcej z 3k ale nie 400... zbanowałem topowych graczy za hacki a teraz robicie syf pod prezka. Co do Bosów- macie 3 platformy, każda jest identyczna wiec macie 6 Bosów co 30 minut nie 2... po zatym sa wprowadzone zmiany co do serwera z ulepszaczami itd. Wszystko opisaliśmy na stroie głownej serwera Emperius- zapraszamy. www.emperius.eu

5jw512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...