Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie powiedzcie jak wy przerabialiscie trutke bo da się tylko u kowala a boje się ze zjara z moim szczesciem , jaki % w ogole na przerobienie jest?!

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ludzie powiedzcie jak wy przerabialiscie trutke bo da się tylko u kowala a boje się ze zjara z moim szczesciem , jaki % w ogole na przerobienie sciagnij

sciagnij sobie nowego patchera wklej go do gry i odpal 

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

Na mapie 160lv leci mi 4% za spota z PD gdzie w 1h 50min wbilem 1lvl 70%.

Na 161lvlu na mapie 100 oraz 130 juz w ogole nic nie leci z metkow oraz bossow.

Mysle ze to poprawicie bo nie mam zamiaru robic dropa na kazda mape aby cos podropic...

je0o.png

Opublikowano

Już mnie powoli uj strzela grając tutaj. Serwer nazywany easy, a niezbędny ulepszacz na początkowe epiki dropi tylko i wyłącznie z dwóch bossów na mapie od 100 lvl'a, co przy 800 osobach, spotkanie takiego bossa jest kurwa minimalne. Ludzie, bez przesady...

Opublikowano

Już mnie powoli uj strzela grając tutaj. Serwer nazywany easy, a niezbędny ulepszacz na początkowe epiki dropi tylko i wyłącznie z dwóch bossów na mapie od 100 lvl'a, co przy 800 osobach, spotkanie takiego bossa jest kurwa minimalne. Ludzie, bez przesady...

I tutaj pojawia sie pytanie , grasz na easy czy na hardzie? Ja uwazam ze 2 ulepki na 500-600 osob , co godzine to hard , wiekszy niz ten na globalu bo tam takich problemow z ulepkami nie ma jak na priwach tego typu ktore sa easy tylko z nazwy .

Nie polecam serwa , chyba ze ktos lubi męke . pzdr

Opublikowano

Gram odkąd serwer wystartował, może nie gram cały czas, gram dla relaksu-powoli. Zrobiłem już 3 postacie 100+, ale na żadnej z nich nie mam jeszcze epików, nie to, że nie potrafię zrobić. Ale do tej pory nie udało mi się spotkać bossa i wydropić ulepszacz, który jest niezbędny na ich zrobienie, a innych pozostałości mam pełno. Żal normalnie dupe ściska, że na takim serwerze tak poroniony system z ulepszaczami jest. Jak się nie będziesz pchać jak świnia, przepychać, sępić i tylko czyhać na tego poronionego bossa-eq nie zrobisz.

Opublikowano

Gram odkąd serwer wystartował, może nie gram cały czas, gram dla relaksu-powoli. Zrobiłem już 3 postacie 100+, ale na żadnej z nich nie mam jeszcze epików, nie to, że nie potrafię zrobić. Ale do tej pory nie udało mi się spotkać bossa i wydropić ulepszacz, który jest niezbędny na ich zrobienie, a innych pozostałości mam pełno. Żal normalnie dupe ściska, że na takim serwerze tak poroniony system z ulepszaczami jest. Jak się nie będziesz pchać jak świnia, przepychać, sępić i tylko czyhać na tego poronionego bossa-eq nie zrobisz.

Zal Ci dupę ściska bo 3x boss jest na mapce 100lv w tym są 3poziomy czyli jest ich 9 razem resp co 15min , po prostu nie wiesz gdzie są wszystkie miejscówki i się żalisz nic innego w tym poście nie widze;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Skoro nie widzisz, to nie szczekaj , otwórz oczy i zajrzyj do tematu.

Widziałem ten temat i muszę Cię rozczarować bo wczoraj biłem te bossy i resp co 15min nie co 10h , jak nie dajesz rady się tepnąć kiedy jest resp to mozesz na forum napisać ze resp jest nawet i co 2dni , ty Tam mało wiesz , ja tych rosiczek mialem tyle ze truty za to kupowałem , ale nie lepiej pierdolnąć tekstem ze co 10h się respi , chcesz to mogę Ci pokazac 3x komplet smoczy set ch4 m1 shinsoo ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Widziałem ten temat i muszę Cię rozczarować bo wczoraj biłem te bossy i resp co 15min nie co 10h , jak nie dajesz rady się tepnąć kiedy jest resp to mozesz na forum napisać ze resp jest nawet i co 2dni , ty Tam mało wiesz , ja tych rosiczek mialem tyle ze truty za to kupowałem , ale nie lepiej pierdolnąć tekstem ze co 10h się respi , chcesz to mogę Ci pokazac 3x komplet smoczy set ch4 m1 shinsoo ;-)

To samo bylo na dreikonie. Ludzie plakali, ze nie ma bossow na te 1k typa. A ja jak mialem zapisane w pierscieniu respy bossow to na kazdym ch ubijalem przynajmniej 3 bossy + tam jest 4 czy 5 channelo to ubijalem okolo 20 bossow w pare minut. A reszta plakala, ze nie ma respu bossow :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

odplam klienta mam nadzieje ,że mnie nie zawiedzie ten serwer :>

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ile osob na serverze?

Bo widzę ze licznik podkręcony :>

Watpie by był podkrecony , gdyż gdzię byś się nie udał ktoś już tam jest aczkolwiek to tylko moje zdanie ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

masa buguw mam fms 48sr wale po 600 bodym z aurom mam 61 lvl bs nie działa niech admini to ogarną bo stracicie graczy

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer typu Easy, a bony nie wchodzą maksymalnie ? Coś tutaj nie halo .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Serwer typu Easy, a bony nie wchodzą maksymalnie ? Coś tutaj nie halo .

i dobrze jak wszedzie trzeba posiedzieć by coś mieć nie wszystko na tacy podane bedzie

masa buguw mam fms 48sr wale po 600 bodym z aurom mam 61 lvl bs nie działa niech admini to ogarną bo stracicie graczy

co do ciebie typie od fms włóż moze najpierw kd jak wiesz gdzie kupić ,

masa "buguw" dobrze że nie bugów bo było by niezbyt ciekawie. Poza tym masz peta zrotaj go atak potwory , w zbroi wartość daj i bedziesz napierdalal jak pojebany nawet szamanem , jeżeli takich podstaw nawet nie znasz nie masz prawa się wypowiadać co do bugów.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Posiadam fmsa 47 sr i bodziakiem bije po 5.5k w metka 90 lvl. Wiec nie gadaj, ze fms zbugowany, czy wojownik

Zapomnialem dodac, mam 65 lvl dropa

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...