Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, wbij 200 lvl, to sie przekonasz czy jest top :)

Własnie sęk w tym ze od poczatku serw razi w oczy , rosiczki bla bla mapa 100  (sredniej wielkosci ) jak na serw gdzie 100 lvl wbija sie w 30 min?

To samo mozna powiedziec porownujac np. serwer typu hard , gdzie w m2 po starcie serwera wystarczy godzina i juz m2 jest zalane ludzmi , a zabicie metka na takim hardzie wymaga cudu .

Niech administracja spojrzy realnie , jak ktos nie jest no-lifem to nie ma szans nawet zrobienia eq na poczatku , a ponoć " im dalej w las tym wiecej drzew"  ( to opinia ludzi ktorzy tu graja )

Wiec wychodzi na to ze cala mapa 100 + jest zawalona ludzmi mniejwiecej 50% ludzi tam biega .

Jaki jest % na ulepszenie fenkow - na epika i kolcow z nieb. lez - na epika? skoro 4x pod rzad mialem spalenie tych dwoch itemow? podejrzewam ze mniej niz 50% .

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beka troszkę z tej Ratowniczki Szi - administratorka Ts'a. Sama sobie winna na takie traktowanie z strony graczy, a gdy ktoś powie o jej prawdę, lub ją wyzwie na Ts'a oraz Forum, otrzymuje bana w grze, a nawet nie jest administratorką gry, także widać przekręty są, serwerowi dużo nie zostało, chwila moment i serwer upadnie, przez takie zachowanie teamu. Jedynym w porządku osobą, przez którą muszę ten serwer polecić to True - myślę że z nimi tam porządek zrobisz, bo widać nie ogarniają. 

xD 

Opublikowano

Gordonix Ty akurat powinienes morde zamknąć bo srasz się tym swoim dreikonem i tylko hejtowac potrafisz, Nie grałeś na tym serwie dłużej wiec morda leszczu.

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

Co do rosiczek - jest duże ułatwienie  macie  po 2 bossy na kazdym ch  respia sie co 30min plus oczywiście istnieje coś takiego jak platformy na mapach czyli mapy v2/3  + drop z DT (Niebieska Śmierć) który dla Was został wprowadzony, teraz z jednego spota możemy zdobyć az 2 pieczątki !

Co do PanaPrezesika-  Na ss widać wyraznie obraze  Administracji  zostałeś i tak potraktowany ulogowo bo (ban na 1 dzień) rozumiemy "nerwowych" ludzi wiec ban  na grze  ma swoje podstawy. Jeśli nadal nie zgadzasz sie z nasza decyzja możesz odwołac sie na naszym forum.

Pozdrawiamy , Team Emperius.eu

oj chłopie jeśli to dla cb. obraza jest to się lecz banda nieudaczników a nie administracja a tym bardziej jak tamta szmata nie była żadną osobą z administracji zastanówcie się co robicie głąby 

Opublikowano

Własnie sęk w tym ze od poczatku serw razi w oczy , rosiczki bla bla mapa 100  (sredniej wielkosci ) jak na serw gdzie 100 lvl wbija sie w 30 min?

To samo mozna powiedziec porownujac np. serwer typu hard , gdzie w m2 po starcie serwera wystarczy godzina i juz m2 jest zalane ludzmi , a zabicie metka na takim hardzie wymaga cudu .

Niech administracja spojrzy realnie , jak ktos nie jest no-lifem to nie ma szans nawet zrobienia eq na poczatku , a ponoć " im dalej w las tym wiecej drzew"  ( to opinia ludzi ktorzy tu graja )

Wiec wychodzi na to ze cala mapa 100 + jest zawalona ludzmi mniejwiecej 50% ludzi tam biega .

Jaki jest % na ulepszenie fenkow - na epika i kolcow z nieb. lez - na epika? skoro 4x pod rzad mialem spalenie tych dwoch itemow? podejrzewam ze mniej niz 50% .

Hmm, ale mapy 100 masz 3 poziomy... Z dorwaniem spota / metka nie ma problemu, gorzej z bossami ale jak sie znajdzie sposob to i to da rade, o czym sam sie przekonalem (niewazne ze dopiero na 131 lvlu.. :D ). Ja nie jestem no-life, ba, nawet nie gram za wiele, ale jednak daje rade, mam juz 5 epikow i kolejne 2 rosiczki przygotowane. Dla chcacego nic trudnego, wszystko da sie ogarnac w neidlugim czasie. I nie biega tam 50% ludzi, chlopie, takie bajki to mozesz swoim dzieciom na dobranoc opowiadac. Jesli nie masz czasu chodzic na Ujaranego zawsze zostaje Ci dt, ktore rowniez robsiz ok pol h. Pare dt i epiki beda.

A co do ulepszania - raczej na wszystko taki sam. Mi kolce wbily za 1 razem. Pytanie ino - po co robisz epickie buty jak sa gorsze od fenkow? :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

True wpakował się w kolejne gówno z dziecinną Administracją.. z całego serca nie polecam jak i odradzam tu grać.

Powodzenia, szkoda sponsora.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

True wpakował się w kolejne gówno z dziecinną Administracją.. z całego serca nie polecam jak i odradzam tu grać.

Ważne, że ta dziecinna administacja mu płaci xD

Opublikowano

ALe moze zepusć sobie opinie i stracić renome takimi projektami :)

Ja tez jak zobaczylem emperius + true to pomyslalem no nareszcie, ale sie zawiodlem ;p

rYD9JSA.png

Opublikowano

ALe moze zepusć sobie opinie i stracić renome takimi projektami :)

Ja tez jak zobaczylem emperius + true to pomyslalem no nareszcie, ale sie zawiodlem ;p

Odniosę się do waszych słów.

Mówicie bardzo ogólnikowo na temat "administracji",wytłumaczcie mi do kogo konkretnie macie "wąty" i z jakiej sytuacji a na pewno odniosę się do każdej z tych osób i porozmawiam.

Co do mojego sponsoringu,miło słyszeć od was że jestem dobrze postrzegany,jednakże projekt się trzyma i ma się dobrze i myślę że długo jeszcze postoi lecz ja tu tylko sprzątam :)

Aczkolwiek gwarantuje wam że serwer na pewno jest warty gry i nie dramatyzujmy że to i to jest źle i skreślamy serwer :)

Pozdrawiam

True :)

Opublikowano

Mówicie bardzo ogólnikowo na temat "administracji",wytłumaczcie mi do kogo konkretnie macie "wąty" i z jakiej sytuacji a na pewno odniosę się do każdej z tych osób i porozmawiam.

Co do mojego sponsoringu,miło słyszeć od was że jestem dobrze postrzegany,jednakże projekt się trzyma i ma się dobrze i myślę że długo jeszcze postoi lecz ja tu tylko sprzątam :)

Aczkolwiek gwarantuje wam że serwer na pewno jest warty gry i nie dramatyzujmy że to i to jest źle i skreślamy serwer :)

Pozdrawiam

Dobra może jest parę rzeczy bardzo dobry , ale ten drop to przegina ludzki pojęcie ;) Nie lepiej zrobić jak było kiedyś, bardzo dobrze ulepki podczas dropu co dropią? Myśle ze to graczy by naprawdę bardzo ucieszyło i dużo osób zachęciło do gry . Takie moje zdanie :)

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Hahaha Szi w teamie? Rly? xD
Polecam ze względu True

@aw.
skad buty na 9lvl?

Opublikowano

Nie polecam servera. Grałem i server padl. ale zeby to bylo raz!

padal kilkakrotnie!!
Dziwie sie ze nie macie wstydu poromowac ponownie ten server ;)

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Pozdrawiam

Po pierwsze decyzje na temat servera jako gry są podejmowane przez lolka, on mowi nie i tak ma byc, no i przez to tracice mase graczy, drop jest za maly, exp jest jak na medium/hardzie na wyzyszch lvlach.

Z zajebiaszczego easy jakim byl emperius zrobiliscie miernego mediuma. Taka prawda. Mi az sie grac odechcialo jak wbilem ten 170 lvl.

Druga sprawa ub. Pobanowaliscie wiekszosc topki i nie wiedziec czemu kazdy dostal ub.  Dlaczego?

Czyli ja tez sobie moge teraz odpalic wh, expic ile mi sie uda, wbije 200 moze 220 i wtedy dostane bana i drugą szanse czyli ub po 2 dniach tak?

No bo tak to wyglada w ich sytuacji. To jest nie fair. Napewno macie znajomych wsrod graczy i nawet jesli juz chcecie im pomagac to robcie to dyskretniej a nie tak perfidnie.

Wgl nie liczycie sie ze zdaniem graczy, kazdy gracz poza kilkoma wyjatkami, na 800 osob, mowi wam ze jest problem z expem 160+, mi bez pd z is leci 2%, z pd z is 4%, na 160 lvlu, co bedzie na 185+ ja sie pytam? 1% ze spotu?

Co do dropu no to wedlug mnie jest ok, mozna sobie obstawic respa i wszystko dropnac, ale exp to przesada.

rYD9JSA.png

Opublikowano

pragnac dolaczyc to problemu bts'a.. od kiedy TS jest powiazany z gra? 
masz bana na ts? okej miej ale nie w grze!

(podajcie ip tego ts'a chcialbym sie posmiac)

Szkoda ze sytuacje sie powtarzaja, mysle ze ta administratorka to jedna z tych co za adm. potrafia zrobic wszytsko tak jak w poprzednich wersjach tego servera ;)

Strzalka Panowie i jeszcze raz nie polecam gry tutaj, oni beda startowac jeszcze z jakies hmm 3x ? to jest czwarty restart servera.. upadnie po 3miechach bo na tyle oplacony i powstanie nowy.. na tej samej domenie www pozniej jeszcze inny i znowu emperius :) 

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

co to ma byc tylko 1ch dziala na mapce od 100lvl przesada a ludzi tam wiecej niz mobow 

no a teraz jeszcze mapka od 100lvl na zadnym ch nie dziala niby fajny serwer a tak naprawde to jedno wielkie gowno spadam z niego trzeba szukac cos lepszego 

Opublikowano

Rosiczki moim zdaniem to przesada..16 potrzeba aby ulepszyc Sobie całe eq na 99 + to, że może spalić, a moim zdaniem oko smoka i pazur to tez jest troche wysiłku..Wracajac do rosiczek...12 osób na jednym spocie 15 na drugim i tak na każdym ch...Jak do cholery mam ulepszyć eq skoro tak to własnie wyglada? Totalnie nie przemyślala sprawa...Bo co bo ma być trochę trudno? J**nijcie się w łeb i to poprawcie...Zróbcie dungeon na rosiczki tak jak z okiem smoka bo to moim zdaniem zajebista sprawa.

Opublikowano

od 180lv do 184 z pd zakladanym 50% epxa is 50%expa pet 15% exp i raty 20exp w 1,5h to easy na 100% nie jest medium? widywałem hardy z lepszym expem. Bardziej jednak mnie ciekawi czy jak wbiję ten 250 to czy będę miał się z kim pobić bo póki co widuję w grze od groma 100lv -130lv. Zapomniałem dodać ze pd riper i smok , a jak ktoś ma powyzej 150 to skąd mam pd dobierac? na easy dropa trzeba robic .. Dodajcie do all bossów drop pd a nie te 2 wymienione wyzej.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Klasy zbalansowane ?
Trudno o eq/ulepy ?

Jak sie expi ? ( chodzi o lvl )

Dam rade expic np taka ninja bez buffa ?
Dam wmiare szybko ubic np ninja, metka/bossa ? ( powiedzmy w srednim eq )

00381637475378013724.png
Opublikowano

Siedzicie cały czas na tym ujaranym za pizdziczkami a nie wiecie ile rzeczy bugnietych ale co tam, szaman przywolaniem 2x zadaje , bossy biją po 7k max a masz z 100k pz nuda , zetony leca z bossow mobow jak i metków nie wiem True jak Ty chcesz utrzymać ten serwer, następna rzecz taka ze pdka latwiej jest zdobyc na Pl niz tu a to mial być easy/medium kto na tego typu serwerach bedzie bawil sie w dropki i lazil ciagle na dt , następna rzecz to mapa 190 i 5 mobow na krzyż jak tam expic? 1% za spot na 135% expa , is lis 15 raty 20 i pd z ripa. Wprowadziliscie roske na magie bo niby klasy magiczne biją mocno , no wybaczcie ale jak się biologa nie robi bo się nie chce to i bijemy duzo, poza tym na 250lv 20magii chcecie dodać do biologa to co te klasy magiczne mają bic? zbalansowane postacie? chyba nie bardzo.. True ludzie piszą a Ty sponsor serwera i nic nie masz do powiedzenia? Szkoda mi Ciebie i tylko dlatego to piszę, bo pomysl z kasynem jest niezly ale drop tych zetonow o wiele za duzy, ja osobiscie mam juz wszystko z is i watpie aby ktoś nie mial tego co ja za free , stąd też piszę jak jest bo nie wiem czy jesteś tego swiadom , a jezeli jesteś to dzięki za zabawę.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Server zapowiadał sie ciekawie lecz nie polecam często padające chanele zniechęcają   no i wykupilem sobie full is peta fryc PD wbiłem 161 lev i dostałem bana powód nie podany przez [HA]Lolka  0 kontakt z adminami  nie polecam servera szkoda nie niego czasu

Opublikowano

UP dostales bana bo lvl za szybko pewno wbijales bo oprocz sponsora to te hvje z tej administracji serwera to dno (tak jak na stanowisko mechanika przyjac ciesle). 

A jeszcze jedno dziady zrobili tak ze jesli lejesz bosa pod sciana to niemasz dropu!!!! poje...o ich jak ja mam go ulac inaczej na srodku? jak na niego niema bonusow? a mam 100lvl chyba trzeba dropa i marmurka dropic a to niby serwer easy . bijesz pod sciana 0 dropa zakleszczysz go kolo jakiejs chaty drop jest to jakas pomylka  

dodam ze mam trute 56sr i jestem mentalem 

a jak mu schodzi HP to wpada 2,3 czasem i 10,osob i cie na wolnym leja by dropa miec smiech nic wiecej  

A UP on powinien zmienic nick z Lolek na LALUS!!! 

Bardziej by mu to pasowalo dziad jeden!!!

Opublikowano

Server zapowiadał sie ciekawie lecz nie polecam często padające chanele zniechęcają   no i wykupilem sobie full is peta fryc PD wbiłem 161 lev i dostałem bana powód nie podany przez [HA]Lolka  0 kontakt z adminami  nie polecam servera szkoda nie niego czasu

Wejdź na TS i poczekaj cierpliwie na pewno [HA]Lolek jak tylko będzie postara się do Cb zejść i wyjaśnić sprawe oraz podać powód bana i ew.dowody.

UP dostales bana bo lvl za szybko pewno wbijales bo oprocz sponsora to te hvje z tej administracji serwera to dno (tak jak na stanowisko mechanika przyjac ciesle).

Reszta Teamu także pracuję ciężko i trzeba zrozumieć że nie zawsze są na zawołanie,a starają się jak mogą :)

@DOWN

Ja jestem sponsorem,oczywiście tą kwestię także postaram się przedyskutować z [HA]Lolkiem-Technikiem :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

UP nie gadaj . Poco zescie drop zwalili z bosow jak sie je bije pod sciana? 

pewno poto by na WH nie mieli dropu tylko teraz jak ja mam zrobic eq mentalem jak na srodku go nie uwale? chyba zeby dzialal na niego jakis abs no ale nie dziala i dziwota ze 140lvl siedza na tym bosie

Opublikowano

Ta Administracja w ogóle nie odróżnia easy od pozostałych typów serwera, większość ludzi na 150lv łazi w eq z łez bronie 90lv , nikt normalny odróżniający easy od harda tu nie będzie grał , mi tam drop rosiczek za to powiewa bo grałem od początku i biłem sam te bossy więc się dorobiłem eq , ale jest wiele niedociągnięć których nikt w ogóle nie poprawia nawet jak się o tym mówi, exp na mapie 190 porażający 1-2% i spociki normalnie tak zjebiste ze się je wybija w 2s , leci się na 3 obok i jest wielka kpina z tego expa na "easy" 115% expa to max i 2%max ze spota na 190lv a na tej mapce expi się do 220^^  , wprowadzili roskę do sklepu a na 250 lv od biologa dostajemy 20magii , już teraz postacie magiczne biją wielkie nic a co dopiero na 250lv kiedy ludzie bedą miec o 30 więcej na magię bo w zbrojce o 10% wiecej bedzie też, chcąc jakoś expić trzeba mieć pd a o pd nie jest tak łatwo jakby się mogło wydawać , bo trzeba robić monotonne dungi takie jak ww dt czy tez dc jeszcze nie wiadomo czy na wiekszym lv w ogole cos poleci , najlepiej robić dropa na serwerze EASY , następna kpina , kolejna rzecz boty grający na expbotach dostali ub , mowa o topce szybka zmiana nicku i jedziemy dalej^^, serwera nie polecam ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zawiodłem się na tym serwerze, myślałem że pomoże mi wrócić do metina, a na domiar złości odechciało mi się całkowicie grać dzięki temu serwerowi. W jakim celu bierzecie nazwę 'emperius' jeśli to nie jest ten serwer? Co tu jest takiego samego, jak na poprzedniej wersji? NPC w m1? System ulepszeń? Coś jeszcze? Bo chyba nie. Easy? Nieee, na pewno nie. Exp tragiczny, drop ulepszaczy jak krew z nosa. Na jednego epika dwie rosiczki, które się dropi z bossa z mapy 100+. Na tyle osób jest to totalny bezsens. Zawiedliście mnie na całej linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...