Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to działa w fifa world? :)

Nie działa.

Dodatkowe monety za mecz.

No to łącznie z tymi dodatkowymi monetami było około 80k coinsów i dostałem banika.

Opublikowano

Witam nie działają mi klawisze na treinerze próbowałem na innym komputerze i restartowałem kompa włączam program poprzez uruchom jako administrator a klawisze na treinerze nie chcą się zapalić na czerwono 

Fifa 14 :D

Opublikowano

Witam nie działają mi klawisze na treinerze próbowałem na innym komputerze i restartowałem kompa włączam program poprzez uruchom jako administrator a klawisze na treinerze nie chcą się zapalić na czerwono 

Klawiatura numeryczna może jest zablokowana?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Sprawdź czy masz wyłączonego numlocka.

Opublikowano

Num locka mam włączonego cały czas próbowałem włączać i wyłączać raz mi zadziałało klawisz F4 a już cyfry nie chciały wejść.

Opublikowano

Num locka mam włączonego cały czas próbowałem włączać i wyłączać raz mi zadziałało klawisz F4 a już cyfry nie chciały wejść.

Wyłącz Opcje ułatwień dostępu. Naciśnij 5x shift i porozłączaj we wszystkich zakładkach "uzyj skrótu".

Opublikowano

kurde wszystko robię jak trzeba a dalej nie działa hehe :D

dobra F4 działa tylko num nie działają :(

Opublikowano

Pamiętajcie aby NumLock był włączony aby trainer działał.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

używam trainer ten x32 bitowy za wygrany mecz dostaje 100 coinsów problem jest taki że nie dostaje punktów

Klawiatura numeryczna może jest zablokowana?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dostaje sie nagrody ... Wystarczy tylko odpowiednio to zrobić.

Wszystkie mecze standardowo trainerować a na ten finałowy wyłączyć F4, i wszystkie numlocki też, dopiero jak mecz się zacznie to dać F4 i dany NumLock i będzie nagroda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...