Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko 3kk ^^, ja jeszcze kilka dni i skończę składzik BPL za 2kk ^^

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Tylko 3kk ^^, ja jeszcze kilka dni i skończę składzik BPL za 2kk ^^

Kilka kont by się przydało.

Wtedy zajęło by to trochę szybciej, ale klucze na razie drogie trochę.

Ok. 70 zł za sztukę.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja polecam 3 konta ;) Mi najlepiej tak zarabiać bo nieszcze nie jest to zarabianie takie uciążliwe do 300k ;) 

A co do Ronaldo to przestaw sobie go na LN i grają jakąś formacją właśnie pod LN ; PN .  Mi najlepiej on grał właśnie pod LN

Opublikowano

Kamcio25, 3 konta piszesz? Nie sprzedaje coins'ów aby kupić 3 fify ^^ Mam tylko do użytku własnego.

Opublikowano

Bana dostałeś? Czy Cie wywaliło z UTa? (Lub masz powiadomienie na e-mailu?)

Opublikowano

Jak jak dostałe BANA (zarabiałem starym sposobem 150k ) to było 2 miesiące temu a nawet 3, i dopiero jakoś ze 3-4 dni temu dostałem od EA maila że mam BANA więc to nie przychodzi od razu. 

Opublikowano

A co tam pisze? Że twoje konto jest zablokowane czy Prace technicze do końca Fify?

Opublikowano

Mail z dnia 31.03, a Bana dostałem jakoś w Styczniu.

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA account, to be in violation of our Terms of Service.

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you: 

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to the on-line gameplay portion of FIFA 14.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

Thank you for your understanding in this matter. 

Yours sincerely,

EA Customer Service 

Note: If you feel you have received this Ban in error, please contact us at [email protected]
Opublikowano

Nie no raczej małe szanse. Bo i tak to leci z Automatu więc spoko ;)

Ja sie teraz pewnie na World przesiąde troche, bo już nudzi mnie tak 14-nastka :P Tylko musze jakoś troche Coins skołować :P

Opublikowano

Małe szanse, chyba że nagle zmniejszą limit, tzn. 100k dziś jutro 90k (Są to chyba baaaardzo małe szanse)

Opublikowano

Nie no raczej małe szanse. Bo i tak to leci z Automatu więc spoko ;)

Ja sie teraz pewnie na World przesiąde troche, bo już nudzi mnie tak 14-nastka :P Tylko musze jakoś troche Coins skołować :P

Na Allegro widziałem kiedyś.

Małe szanse, chyba że nagle zmniejszą limit, tzn. 100k dziś jutro 90k (Są to chyba baaaardzo małe szanse)

Najwyżej będę 70zł do tyłu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Bez przekroczenie 100k na dzień jest jakieś prawdopodobieństwo na otrzymanie bana?

Używając tego trainera po czterech dniach - 80k dziennie, dostałem bana.

Na szczęście wszystko miałem na drugim koncie. xD

Opublikowano

No mi to o mało też Bana na 3 kontach nie wwaliło te dodatkowe, bo kupiłem to w katalogu na 3 kontach i jak miałem włączonego bota na tych kontach to tylko ledwo sobie przypomniałem o tych dodatkowych. Bo też 3 konta poszły by sie jeb*** więc trzeba z tym uważać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...