Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT 14 - Trainer Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne,hack mi dzialal bez zarzutu a teraz sie muli ;/ mam tylko fife i trainera,widze enemy squad naciskam f4 i 6 na num i nic,nie podświetliło sie ani f4 ani 6,sprawdzam hacka i pisze trainer 0.1v Brak odpowiedzi    ;/ wie ktos moze o co cmon ?  teraz sprawdzilem ze jak odpale trainera i nacisne jakis klawisz na numerycznej to sie caly czas tak dzieje,wczoraj tak nie bylo ;/

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwne,hack mi dzialal bez zarzutu a teraz sie muli ;/ mam tylko fife i trainera,widze enemy squad naciskam f4 i 6 na num i nic,nie podświetliło sie ani f4 ani 6,sprawdzam hacka i pisze trainer 0.1v Brak odpowiedzi    ;/ wie ktos moze o co cmon ?  teraz sprawdzilem ze jak odpale trainera i nacisne jakis klawisz na numerycznej to sie caly czas tak dzieje,wczoraj tak nie bylo ;/

Usuń trainer z komputera i pobierz jeszcze raz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Limitu Meczów nie ma ...

Limit to jest 100k...

No to sobie  policzymy:

Mistrz:

8 liga - 4k
7 liga - 5k

6 liga - 6k

5 liga - 7k

4 liga - 9k

3 liga - 11k

2 liga - 13k

1 liga 15k

Co daje łącznie 70k z mistrza, oraz do tego dodać sobie coins za mecz ( ok 150 coins ) to tak myśle że na 77k się skończy

Opublikowano

Długo z tego korzystacie? Dostał już ktoś z Was bana?

Trochę się boję używać tego trainera, nie chciałbym dostać bana :/

Opublikowano

Limit to 150k Patałachy, a tego co dodał, zgłaszam gdyż to jest trainer pandazoratora, który nie godził się na publikacje :)

Nie potrzebne pozwolenie, stara wersja trainera, wykrywalna od miesięcy, miłęgo używania :D

Opublikowano

Długo z tego korzystacie? Dostał już ktoś z Was bana?

Trochę się boję używać tego trainera, nie chciałbym dostać bana :/

Ja wczoraj wieczorem pobrałem bana jeszcze nie mam a w 2-3 tygodnie możesz mieć wymarzony skład 

Tutaj pytanie troche nie podchodzące pod trainer ale .. jeśli mam już 1 dywizje i zrobię ją to będę miał od 8 czy już za każde mistrzostwo 15 k i 1 liga ?

55aR3G.png

Opublikowano

Z tydzień już traineruje i jak na razie ban nie poleciał i już raczej nie poleci :D Najważniejsze to pilnować dziennych zarobków i tyle 

Opublikowano

@Up 

nikt chyba nie robi już pod 32 bity trainerów , ponadto że jest mało darmowych trajnerów to jescze mniej pod 32bit // Można trainerować do woli bo na fifie 13 od początku trainerowałem i do teraz nie mam bana poprostu dziennie ja sobie z 50,000 coins,a pozatym to dobra metoda na zarobek siedzisz dosłownie 5 minut nad meczami , robisz aukcje na allegro o np. 10,500 k bo jescze to 5 %

55aR3G.png

Opublikowano

@Morderca999 

Patałachu, czasy sie zmieniły, i limit to już nie 150k.... tylko 100k więc sie lepiej nie wypowiadaj...

A co do trainera x32 ...

http://speedy.sh/xJa8q/fut14trainerx32.exe

I co do czasu zarabiania, to u mnie już 4 miesiąc sie zaczyna bez BANA na 3 kontach ;)

Aby dla Ravoner było lżej:

SKAN

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/74039a4f35c1724e43bea8e32b5d2ed2ca8cf0d5
Opublikowano

Mam problem.

Trainer działa w połowie.

Gdy wciskam F4 i NUM 6, wywala tj. z meczu i dostaje 100-200 monet. Nie dostaje punktów :(

Opublikowano

Mi czasem nie działa automatyczne wywalanie z meczu i muszę alt + f4 bo przypał by był jak by typ np. miał mój nick i screeny ze 1 minuta a juz 3 gole

Co muszę zrobić, żebym dostawał punkty w lidze? :/

Pomoże ktoś? :(

Opublikowano

Przypominam Automatyczne zakończenie meczu nie działa jeżeli trafimy również na osobę która używa Trainera, nie ma po co robić alt + F4, wystarczy tylko ponownie nacisnąć F4 w trainerze i mecz się zakończy, a my dostaniemy coins za mecz. Druga kwestia, nasz przeciwnik nie widzi jaki jest wynik meczu, to widzimy tylko my, on zaś natomiast widzi tylko 0:0.

Co do niedostawania Coins za mecz to być może został przekroczony limit zarobku, ponieważ po przekroczeniu go, będziemy dostawać tylko 0 coins za mecz. 

Opublikowano

@Morderca999 

Patałachu, czasy sie zmieniły, i limit to już nie 150k.... tylko 100k więc sie lepiej nie wypowiadaj...

A co do trainera x32 ...

xxx

I co do czasu zarabiania, to u mnie już 4 miesiąc sie zaczyna bez BANA na 3 kontach ;)

Dodaj skan.

Poczekam 1h.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...