Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również w trójce nie trafiłem na żadne problemy, w czwórce już bardziej.

@Kiceł: Nie zapominaj, że w poprzednich częściach w ogóle się nie układały i były jako tako sztywne, dla mnie w porównaniu do poprzednich części zrobili krok do przodu, no - może dwa.

XtTtlS8.png

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, ale to nie zmienia faktu że w innych grach wygląda to znacznie lepiej, więc mogliby nad tym popracować, albo przynajmniej ogarnąć dla tych co mają PhysX ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zwiastun:

No i jeszcze jedna informacja. Moc konsolowych procków okazała się niewystarczająca, a więc gra będzie działać w 30 FPS i 900p xD

Cóż, posiadacze mocnych PCtów płaczą ze śmiechu.

Opublikowano

Zwiastun:

No i jeszcze jedna informacja. Moc konsolowych procków okazała się niewystarczająca, a więc gra będzie działać w 30 FPS i 900p xD

Cóż, posiadacze mocnych PCtów płaczą ze śmiechu.

Ahahahahahah, dobrze im tak xD Dopiero się ktoś ze mną "kłócił" że nie istnieje PC mocniejszy od konsoli xD

Z każdym zwiastunem utwierdzam się w przekonaniu, że Arno będzie jednym z bardziej "asasynowatych" asasynów, jeśli chodzi o definicję. I bardzo dobrze :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się, że Arno jest się dużo poważniejszy z faktu na poważną sytuację dookoła, mimo to bardzo przypomina Ezio, z wyglądu jak i jednocześnie z zachowania, chociaż wydaje się być bardziej bezwzględnym niż Ezio, który był charyzmatyczny i łaskawy. I tak mam nadzieje, że Arno będzie miał chociaż cząstkę "tej" charyzmy.

Co do procesorów konsol, to troche zaśmiałem, jednak jest mi troche smutno z tego powodu, bo sam nie mam wystarczającego komputera do tej gry, i przymierzałem się do kupna XBOXa ONE.

Edytowane przez LeBron James.

XtTtlS8.png

Opublikowano

Całkiem fajnie, widać, że gra jest bardziej dynamiczna i rozbudowana, dzięki czemu nasze działania będą mogły być szybkie, i jednocześnie urozmaicone, kolejny krok w przód.

XtTtlS8.png

Opublikowano

Spodobało mi się to rozwiązywanie zagadek i możliwość oskarżenia złej osoby, ale jak patrzę na 9:48 to trochę współczuję konsolowcom ;) Mogliby też skrócić trochę synchronizację.

Zwróćcie uwagę na udźwiękowienie, naprawdę wysoki poziom.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

konie, konie pojawiaja się od pierwszej części

, jak by mozna bylo jeździc na słoniach albo na małpach to by byla jakaś odmiana

po screenach widać ze praktycznie nie różni się od III czy IV

ale milo będzie wrócić ro wielkiego miasta a nie gonić się po podmoklych osadach i prymiywnych wioskach

Opublikowano

konie, konie pojawiaja się od pierwszej części

, jak by mozna bylo jeździc na słoniach albo na małpach to by byla jakaś odmiana

po screenach widać ze praktycznie nie różni się od III czy IV

ale milo będzie wrócić ro wielkiego miasta a nie gonić się po podmoklych osadach i prymiywnych wioskach

Jeździć na słoniach? We Francji!? Na małpach się nie jeździ o0...

Nie różni, bo jak widać jest to jakby kontynuacja. Tu kilka osób z III, tu z IV.

Opublikowano

Jeździć na słoniach? We Francji!? Na małpach się nie jeździ o0...

Nie różni, bo jak widać jest to jakby kontynuacja. Tu kilka osób z III, tu z IV.

w każdej części jest jakas osoba która sie przewija  to tu to tam

Opublikowano

No wydarzenia w Rogue pokazują okres po Edwardzie, a przed Connorem, będzie pojawiał się Haytham, był też na filmikach Achilles, więc czasy, gdy Asasyni panowali w Ameryce Północnej i dopiero ich problemy się miały zacząć :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kilka dni temu wyszedł nowy filmik, krótkie scenki z gry oraz rozmowy z aktorami:

Opublikowano

Nazwa tematu powinna być zmieniona, bo Ubi zapowiedziało, że rezygnują z numeracji odsłon serii Assassin's Creed ;).

Opublikowano

Wymagania minimalne:

• System operacyjny: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (tylko wersje 64-bitowe)
  • Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz lub AMD FX-8350 4.0 GHz lub AMD Phenom II x4 940 3.0 GHz
  • RAM: 6 GB
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 680 lub AMD Radeon HD 7970, minimum 2GB VRAM
  • DirectX 11
  • Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c
  • Ponad 50 GB miejsca na HDD
  • Szerokopasmowe łącze internetowe dla trybu multiplayer (minimum 256 kbps)

Zalecane:

• System operacyjny: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (tylko wersje 64-bitowe)
  • Procesor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz lub AMD FX-8350 4.0 GHz
  • RAM: 8GB
  • Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 780 lub AMD Radeon R9 290X, 3 GB VRAM
  • DirectX 11
  • Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9.0c
  • Ponad 50 GB miejsca na HDD
  • Szerokopasmowe łącze internetowe dla trybu multiplayer (minimum 256 kbps)

Oprócz tego zwiastun:

Opublikowano

Jakie wysokie te minimalne wymagania sprzętowe.  :O

Teraz co czytałem w internecie są to nie oficjalne informację. Mam nadzieje, że nie prawdziwe, ponieważ zyski z tej gry twórcy będą mieli małe.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

O kurde, teraz to pocisnęli xDD Oczywiście że wymagania będą duuużo niższe, przecież to by nawet 15 klatek na konsolach nie osiągnęło.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

O kurde, teraz to pocisnęli xDD Oczywiście że wymagania będą duuużo niższe, przecież to by nawet 15 klatek na konsolach nie osiągnęło.

Niestety sa to oficjalne wymagania ale jak to zwykle bywa wymagania jedno a rzeczywistość drugie wiec zobaczymy jak to będzie jeszcze  :P

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Niestety sa to oficjalne wymagania ale jak to zwykle bywa wymagania jedno a rzeczywistość drugie wiec zobaczymy jak to będzie jeszcze  :P

Jest to na oficjalnej stronie samej gry. Z tego co wyczytałem to firma Ubisoft nie potwierdziła tych doniesień. Tak naprawdę nie wiadomo czy to są prawdziwe informacje czy nie. Mam nadzieje, że zagram na co najmniej 30 FPS. Czekam na tą grę. 

8902314106109971000808.jpeg