Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to Shao Jun :P asasynka z XVI wiecznych Chin, będzie w tej dodatkowej gierce 2,5D która będzie w season passie, a pojawia się także w filmiku AC: Embers :P

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Lord Makin Nic dziwnego że wygląda dobrze, na trailerach zawsze wszystko wygląda dobrze.

A gierka "2,5D" to jakiś żart, takie coś to powinno wyjść na telefony sprzed kilku lat a nie jako normalne DLC. Już na starej nokii z symbianem(chyba E51) skądś zdobyłem AC I w 3D, a oni w 2014 roku wypuszczają grę 2,5D jako DLC na PCty? Serio?

Opublikowano

Wymagania nie trudno przewidzieć, będą na poziomie BF4 / FC4, może trochę niższe niż GTA V.

Wbrew pozorom istnieją fani gier "2,5D" jak to określiliście, grafika to nie wszystko ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano (edytowane)

Kurde, jeżeli przybliżone to BF4, to u mnie kupa. :x

Albo zmienię komputer, albo po prostu wydam więcej i na konsole sobie kupię.

Wymagania nie powinny odbiegać od tych z black flaga .

Minimalne (w przybliżeniu)

To jest ukryta treść, proszę

Rekomendowane (w przybliżeniu) 

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez KOxex

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Tak, to Shao Jun :P asasynka z XVI wiecznych Chin, będzie w tej dodatkowej gierce 2,5D która będzie w season passie, a pojawia się także w filmiku AC: Embers :P

NO to chyba się nie doczekam części w której gramy asasynką :( (liberation się nie liczy :P)

76561198001815076.png
Opublikowano

A wymagania nie mogą być podobne do Watch Dogs? Przecież i jedno i drugie to Ubisoft, a WD zostało wydane później niż BF. Przypominam wymagania WD:

Minimalne:

• system operacyjny: Windows Vista SP2 64-bit, Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8 64-bit
  • procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 2,66 GHz / AMD Phenom II X4 940 3 GHz
  • RAM: 6 GB
  • karta graficzna: 1024 pamięci, DirectX 11, Shader Model 5.0

Rekomendowane:

• system operacyjny: Windows Vista SP2 64-bit, Windows 7 SP1 64-bit, Windows 8 64-bit
  • procesor: Intel Core i7 3770 3,5 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • RAM: 8 GB
  • karta graficzna: 2048 pamięci, DirectX 11, Shader Model 5.0

Opublikowano

To już lepiej kupić konsole i mieć 100% pewności że wszystko pójdzie jak należy :D

Opublikowano

A wymagania nie mogą być podobne do Watch Dogs? Przecież i jedno i drugie to Ubisoft, a WD zostało wydane później niż BF. Przypominam wymagania WD:

Minimalne:

• procesor: Intel Core 2 Quad Q8400 2,66 GHz / AMD Phenom II X4 940 3 GHz
  • RAM: 6 GB
  • karta graficzna: 1024 pamięci, DirectX 11, Shader Model 5.0

Rekomendowane:

• procesor: Intel Core i7 3770 3,5 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • RAM: 8 GB
  • karta graficzna: 2048 pamięci, DirectX 11, Shader Model 5.0

Na oficjalne wymagania W_D nie ma nawet co patrzeć biorąc pod uwagę optymalizację :D

W teorii to dwie całkiem różne gry, ale tak, można przypuszczać że wymagania będą podobne, Unity może ewentualnie nieco mniej wymagać od procesora (w sandboksach cep to zawsze podstawa, w AC niekoniecznie). Ale miejmy nadzieję, że nie skopią tak silnika...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

AC jest takim samym sandboksem jak WD. W obu przypadkach otwarty świat, misje głównego wątku i poboczne.

Ale optymalizacja była w WD tragiczna, fakt. Komputer, który robi Fire Strike w 3D Mark w 60 FPS i ultra hd pewnie nie byłby w stanie uciągnąć Watch Dogs na maxie.

Opublikowano (edytowane)

Tak, ofc sandboksy, ale są mimo wszystko różnice wynikające z samego faktu, że to dwa różne silniki ;) Na pewno w AC mamy więcej animacji, WD może być bardziej wymagające jeśli chodzi o ilość detali i tekstur. Nie ma co gdybać, i tak wiadomo że bez peceta za 3k ultra nie doświadczymy :P

Edytowane przez Kiceł
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Oby Pan Ubisoft nie postanowił zrobić czegoś złego np. zepsuć te gre.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ja natomiast najchętniej zagrałbym w Assassin's Creed w klimacie steampunku. Bardzo ciekawi mnie, jak wyglądałyby gadżety z użyciem pary, i nie tylko.

Opublikowano

Oby, nie było bugów graficznych, bo w III na PS3 miałem okropne...

Hm? Przegrałem całą III na ps3 i nie było żadnych problemów.