Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unity nie będzie droższe od Rogue, nie ma gier za więcej niż 240 zł xD

Ale obie gry to duże produkcje od Ubi, więc pewnie tyle samo.

PS: Tylko Unity będzie miało mikropłatności i pewnie więcej tragicznych DLC

Zauważ, że Rogue jest bardzo podobny do AC III/IV, a Unity to poziom wyżej.

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Juri. Ty serio sądzisz że taka firma jak Ubisoft wyda jedną z części swojej głównej marki w cenie mniejszej niż 200 zł? Proszę cie...

Opublikowano

@Juri. Ty serio sądzisz że taka firma jak Ubisoft wyda jedną z części swojej głównej marki w cenie mniejszej niż 200 zł? Proszę cie...

Sądzę, że rogue będzie tańsze od Unity.

Opublikowano

Wątpie. Np. Liberation, wydane tylko na Vitę w dniu premiery kosztowało 200 złotych. Myślę że i Unity i Rogue będą za 200, ale Unity będzie miało mikrotransakcje i więcej DLC.

Opublikowano (edytowane)

@Fireho jest jedno ale.. Rogue jest na stare konsole, a Unity na nowe. Pewnie będzie tak że Unity będzie za te 240zł na konsole, a Rouge za 200zł.

Edytowane przez Joony91

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Mnie tam ciekawi czy będzie wspólny coop dla wszystkich platform. Oby, bo przecież gracze ze sobą nie konkurują więc o przewadze nie może być mowy, a sterowanie jest równie dobre w obu wersjach. Pozostaje tylko się modlić.

Opublikowano

Ja jestem ciekawy jak to na pc będzie i czy ogólnie będzie po prostu przejechałem do 6 strony i czytam .. 

Na platformy pc / ps3 / ps4 będzie tak?

Na ps3 i xboxa 360 Unity nie będzie.

Opublikowano

Konkretnie Unity będzie na PC, PS4 i XBO. Rogue natomiast będzie na X360 i PS3.

Opublikowano

Mnie tam ciekawi czy będzie wspólny coop dla wszystkich platform. Oby, bo przecież gracze ze sobą nie konkurują więc o przewadze nie może być mowy, a sterowanie jest równie dobre w obu wersjach. Pozostaje tylko się modlić.

Szczerze wątpię, w poprzednich częściach multiplayer był oddzielny dla każdej platformy, wiec watpie zeby sie to tu zmieniło :< 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak, ale wiadomo jak było z multiplayerem... Do fascynujących rozrywek on nie leżał. Teraz wprowadzili Coop'a, a Unity będzie na konsole nowej generacji, może tam mniejszym problemem będzie stworzenie wspólnych serwerów.

Opublikowano

Tak, ale wiadomo jak było z multiplayerem... Do fascynujących rozrywek on nie leżał. Teraz wprowadzili Coop'a, a Unity będzie na konsole nowej generacji, może tam mniejszym problemem będzie stworzenie wspólnych serwerów.

Pewnie Sony i Microsoft się nie dogadają. Wiadomo kasa, kasa, kasa znaczy oni tłumaczą że to jest trudne technicznie. Pewnie nie dowiemy się czy to prawda.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

to nie będzie to samo , co te stare serie ........

Oczywiście, przecież wprowadzają nowe zmiany. I?

Pewnie Sony i Microsoft się nie dogadają. Wiadomo kasa, kasa, kasa znaczy oni tłumaczą że to jest trudne technicznie. Pewnie nie dowiemy się czy to prawda.

A trudne technicznie to na 100% nie jest. Zwłaszcza dla doświadczonej w pisaniu na wszystkie 3 platformy dużej ekipy programistów.

Opublikowano

@Lord Makin DLC od Ubi zawsze są tragiczne. Przejście nowej lokacji zajmie pół godziny, trzy nieciekawe misje(wyspy w AC IV pozdrawiają) to nic a to chińskie też pewnie będzie tragedią(Aveline w AC IV, kto grał ten wie). W Watch Dogs też DLC były jakimś żartem. Jak na razie grałem w III, IV i Watch Dogs ze wszystkimi DLC i normalnie płakać mi się chciało. Po tym co zobaczyłem chyba nigdy żadnego DLC od Ubisoftu nie zakupię. Podsumowując, średnio mnie poruszył ten trailer.

Opublikowano

Oj powiem Ci, że te DLC wygląda co najmniej na miarę tego, które wypuscili do Brotherhooda, celowo do tego porównuję, bo stoim za tym ekipa od AC:B i sądzę, że to będzie dobre ;)

Poza tym trójczęsciowe dlc w AC III stało na fajnym poziomie :P

Te bonusowe wyspy w Black Flag to typowe "ekstra przedmioty" więc nawet tego nie traktuję jako dlc :P 

EXPmIpC.gif

Opublikowano

21s - ta babka po prawej to jakaś grywalna postać?

A to nie jest ta z tego dlc, z ok. 2 minuty? China.