Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trochę krótki draw distance, mam nadzieję że na PC będzie regulacja ;)

No i strażnicy rzeczywiście sporo ciosów potrafią na klatę przyjąć.

Edytowane przez Kiceł
YGsMv3q.jpg
  • Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ale o dziwo nie wygląda tak jak na tych screenach, które wyciekły parę dni temu na pssite chociażby :P ktoś tu kręci :P

A gra wygląda fajnie :D chociaż ciekawe, czy to zasługa jakiejś wersji deweloperskiej, że tak mało ambient music ;_; bo oprócz muzyki podczas synchronizacji i walki, to jest trochę cicho :P

https://www.youtube.com/watch?v=1S7-Lr9gJ-8&feature=youtu.be

Jeszcze jeden gameplay, tym razem nasza siedziba, przynajmniej tak wynika z wypowiedzi twórców, że tam się będzie kręciło życie jakby "bazy" Asasynów.

Edytowane przez Lord Makin

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Cicho jest szczególnie podczas wspinania, bo dość szybko znika tłum razem z odgłosami niestety :/ I w efekcie z wysoka miasto jest trochę "martwe", miejmy nadzieję że muzyka to naprawi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak w nawiązaniu do filmiku z siedzibą, to wnętrza wyglądają super, a myślę żę muzyka dojdzie, bo jest dużo takich właśnie spokojnych melodii pasujących do "tła" w udostępnionym wczoraj albo przedwczoraj soundtracku ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam bardzo wielki dylemat. Polecacie kupić tą grę na PS4 czy poczekać aż ewentualnie wyjdzie na PS3. Jeszcze mam możliwość zakupu na XOne.

Opublikowano

Gra zapowiada się świetnie. Za kilka dni premiera. Mam nadzieje, że kampania fabularna będzie ciekawsza od Black Flag. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Milian, nie narzekaj, bo w Black Flagu również była bardzo ciekawa kampania, szczególnie te statki <3. Ale oczywiście wszyscy mamy nadzieje, że będzie taka sama i jeszcze lepsza!

Opublikowano

Milian, nie narzekaj, bo w Black Flagu również była bardzo ciekawa kampania, szczególnie te statki <3. Ale oczywiście wszyscy mamy nadzieje, że będzie taka sama i jeszcze lepsza!

Fakt, może aż tak źle nie było. Ocena kampanii to już decyzja każdego z nas. Ja wolę gdy kampanie są krótsze a ciekawsze zamiast dłuższe a nudniejsze.  Statki to był duży plus Black Flag'a. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mam bardzo wielki dylemat. Polecacie kupić tą grę na PS4 czy poczekać aż ewentualnie wyjdzie na PS3. Jeszcze mam możliwość zakupu na XOne.

Ta gra w życiu nie wyjdzie na PS3, za duże miasto, za dobra grafika, za dużo NPCów, zapewne są też w tej kwestii jakieś umowy, trzeba pokazać moc next genów itp..

A to czy na PS4 czy na XBO to zależy od tego co wolisz oraz co mają twoi znajomi.

Opinie w kwestii tego, czy BF był ciekawy są różne. Ty np. sądzisz że jest bardzo ciekawa, a inni że przez 3/4 gry użeramy się na nudnych misjach o czymś co nas nie obchodzi.

Fakt, może aż tak źle nie było. Ocena kampanii to już decyzja każdego z nas. Ja wolę gdy kampanie są krótsze a ciekawsze zamiast dłuższe a nudniejsze.  Statki to był duży plus Black Flag'a. 

Kampania powinna mieć bardzo podobną długość, obie gry mają po 12 sekwencji.

Opublikowano

Też mam wrażenie że o ile fabuła może być takiej samej długości albo i krótsza, to chcąc wykonać wszystkie sidequesty zejdzie się drugie tyle ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zważywszy na fakt, że pojawiają się już gameplay'e z przechodzenia całej gry(np. jeden już ma 10 odcinków) nie widzę większego sensu wrzucania tutaj kolejnych filmików. Jutro premiera, za 2 dni polska premiera. I tak już chyba wszystko zobaczyliśmy.

Opublikowano (edytowane)

Jest PRAWIE płynnie na ultra na GTX 970 przy streamowaniu... czyli pewnie 770 na średnie/wysokie, 660/270X na średnie, 260X/750Ti na niskie. Tak jak się spodziewałem, wiadomo że wymagania podskoczyły w górę ale tragedii raczej nie ma.

//Edit

Gdyby ktoś chciał obejrzeć AC:U w pełnej krasie, renderowane w 60 klatkach, to proszę bardzo ;)

Edytowane przez Kiceł
YGsMv3q.jpg