Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiadomo może się to podobać lub nie, ale Ubisoft otworzyło sobie tym furtke na inne części(które pewnie będą). Mogą wybrać dowolny czas i miejsce akcji.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Niestety ale Miles, był to jeden z lepszych osobników dot. tej gry. Jeżeli się przyzwyczaisz grając od 1 aż do 3 no to niestety;/ Ale jest ten pociąg.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Ja bym chciał żeby było jak w AC2. Przechodznie między miastami, fajna fabuła, dużo miast, duże te miasta, dużo broni i fajnych skinów strojów

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w większości części można było zmieniać skin przecież ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ponoć ten strój ma ułatwiać się wtapianiu w otoczenie.

A na więcej szczegółów trzeba czekać do E3 :< 

No i klapa... Do E3 trochę czasu :/

Jedyne moje marzenie to wielki wybór strojów i broni jak w AC4.

TONV8iZ.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niecierpliwie czekam na kolejną część i liczę tym razem na assasyna z krwi i kości, który jednak bawi się przeważnie z templariuszami, a nie innymi cudakami.

Stworzenie Rzymu w Brotherhood wyszło mistrzowsko i mam nadzieję, że Francja będzie równie pięknie wyglądać <3

58815786.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda zajebiście. Nowe kontry, system walki zapewne się zmieni, do tego coop... Miodzio.

Opublikowano

Szkoda, że nie będzie możliwości wyjazdów na inne kontynenty. Chodzi mi o to,że (pewnie) nie będzie misji na innych kontynentach. 

76561198061193691.png

Opublikowano

Szkoda, że nie będzie możliwości wyjazdów na inne kontynenty. Chodzi mi o to,że (pewnie) nie będzie misji na innych kontynentach. 

A po co to? Wolałbym, aby był only paryż, ale taki zajebisty, jak się zapowiada.

Opublikowano

Z miłą chęcią czekam na każde nowe odsłony AC fabuła jest epicka a co dopiero nowe dodatki ... jestem ciekaw co tym razem nas spotka w fabule !

i1sWQY0.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W AC:Unity pokładam wielkie najdzieję myślę, że wykorzysta w pełni moc nowych konsol.Szczegółowość detali i liczba ludzi zaprezentowana na E3 robi wrażenie, ale pamiętajmy Watch_Dogs uczy :)

Opublikowano

Wygląda ciekawie ten nowy Assasyn, jednak (pod względem klimatu i fabuły) prawdopodobnie nie pobije AC II i Revelations. Chociaż na pewno nie będzie gorzej niż w AC IV, które całkiem straciło klimat + pomieszało dennych piratów z templariuszami i assasynami.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wygląda ciekawie ten nowy Assasyn, jednak (pod względem klimatu i fabuły) prawdopodobnie nie pobije AC II i Revelations. Chociaż na pewno nie będzie gorzej niż w AC IV, które całkiem straciło klimat + pomieszało dennych piratów z templariuszami i assasynami.

Jak niby klimat XV/XVI wieku ma być w późniejszych epokach?