Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Juri.

Podesłałeś bardzi ciekawy materiał

Modele postaci wyglądają imponująco

Jestem ciekaw czy wykorzystają w jakikolwiek sposób te balony o których mowa w materiale.

Edytowane przez HubsGaming
  • Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Juri.

Podesłałeś bardzi ciekawy materiał

Modele postaci wyglądają imponująco

Jestem ciekaw czy wykorzystają w jakikolwiek sposób te balony o których mowa w materiale.

Na 100%. Nie robili by tego, gdyby nie nawiązywało do fabuły.

Opublikowano (edytowane)

Jak niby klimat XV/XVI wieku ma być w późniejszych epokach? 

Chyba nie załapałeś sensu mojej wypowiedzi...

No cóż, spróbuje wytłumaczyć:

Pisząc "klimat", NIE miałem na myśli tylko klimatu z renesansowych Włoch, Rzymu czy Konstantynopola (czyli de facto epoki) który cudownie teleportował się do zupełnie innych epok. Każda gra z serii AC miała swój specyficzny klimat ,poczucie "bycia" assasynem i odgrywaniu roli w jakiejś większej grze, w której chodzi o losy świata oraz poznaniu losów pierwszej cywilizacji. Black Flag stracił ten specyficzny kilmat, który IMO całkowicie odbiega o tradycji serii i traci ten urok z poprzednich części. Unity wygląda świetnie na gameplayach, ale mam pewne obawy czy nie podzieli losu ostatniej odsłony cyklu. Wypranej całkowicie z spuścizny poprzednich części.

Już rozumiesz?

Edytowane przez Ghost1225

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak, ale w czym problem, że główna postać jest piratem? Że statki? Że morze? Klimat może nie pozostał ten sam, ale jednak ma ten swój. Nie twierdzę że lepszy, ale jest inny.

AC IV było imo jedną z najlepszych części. To nawiązanie do AC III (Które na pewno było zaplanowane od rozpoczęcia tworzenia III).

Skończmy już offtop, to temat o Unity/V.

Opublikowano

Tak, ale w czym problem, że główna postać jest piratem? Że statki? Że morze? Klimat może nie pozostał ten sam, ale jednak ma ten swój. Nie twierdzę że lepszy, ale jest inny.

AC IV było imo jedną z najlepszych części. To nawiązanie do AC III (Które na pewno było zaplanowane od rozpoczęcia tworzenia III).

Skończmy już offtop, to temat o Unity/V.

Nie lubię po prostu piratów i zmieszanie ich pomiędzy dwie różne sobie frakcje , między którymi wojna toczący się nie przerwanie od wieków było (moim zdaniem) kiepskim pomysłem . Może wybrzydzam, ale gusta są różne :) W sumie, fajne połączyli losy rodu Kenway'ów. Poza tym ,Connor miał wyjątkowo barwną rodzinę (matka Indianka, ojciec templariusz a dziadek pirat-assasyn :D) Dobra koniec już z offtopem, bo trochę się zapędziłem.

Co do AC Unity: wygląda to coś nieziemsko na trailerach, walka będzie udoskonalona i wymagała więcej wysiłku, co gwarantuje większą liczbę możliwości co do wykończenia przeciwników. Wiadomo coś w temacie kwestii fabularnej? Będzie to jakoś połączone z animusem i fragmentami edenu? Wiem, google nie boli, jednak ty jesteś skarbnicą wiedzy i w dodatku najlepiej poinformowaną :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Na AC się jakoś wybitnie nie znam. Przeszedłem wszystkie części po kilka razy i tyle.

Fabuła będzie nawiązywać do rewolucji francuskiej.

Jestem pewny, że będzie nawiązywać do Animusa i Fragmentów Edenu, w końcu to Assasin's Creed. Nie było jeszcze części bez tego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widzę ktoś z niewiadomych powodów nie wrzucił drugiego gameplay'u. Jak dla mnie znacznie lepszy niż pierwszy, pokazuje i objaśnia znacznie więcej zmian.

Opublikowano

@Kacperczok Warto także wspomnieć, że pod koniec widać na jej szyi krzyż Templariuszy, co jest dosyć ciekawe.

Opublikowano

@Juri.

Jeżeli konsole miałbyś kupić dla tylko jednej gry, to powiem ci, że lepiej będzie jak kupisz nowego kompa za 3,5 (no chyba, że interesują cię inne tytuły nadchodzące lub już obecne na tej konsolce, albo po prostu chcesz zaoszczędzić)

Opublikowano

@ŇeveQ to pograj sobie w ME, to zupełnie zepsuło by klimat gry. 

Co do V - jestem strasznie zadowolony z tego że usprawnili tyle rzeczy i zainwestowali w tryb CO-OP. 

Niestety nie podoba mi się zbytnio strój, ale to kwestia gustu. 

lownfast

Opublikowano

Jedyne czego mi brakuje w Assassinie to parkoura .. skoków takich przeróżnych i wgl trików , salt itp *.*

Idiotyzm. Assasin ma się cicho przemieszczać, skakać po dachach, a nie szpanować jakimiś saltami, czy trikami.

Opublikowano

Idiotyzm. Assasin ma się cicho przemieszczać, skakać po dachach, a nie szpanować jakimiś saltami, czy trikami.

Rozumiem , ale wyobraź sobie jak by to spontanicznie wyglądało .. pare tricków , salt podbiega do przeciwnika i chyc , przeciwnik pada a assasin przebiega dalej .. według mnie można by było nacieszyć oko 

OPmMzQy.png

Opublikowano

@ŇeveQ Wyglądałoby to durnie i szybko miałbyś tego dosyć, gwarantuje ci.

A strój można sobie dostosować, co za problem? Chociaż w poprzednich częściach były fajniejsze.

Opublikowano (edytowane)

Gra zapowiada się genialnie byłem sceptyczny gdy ją zapowiadali, ale okazuje się że nie będzie to odcinanie kuponów. Chociaż widziałem też informacje o Assassin’s Creed: Rogue (tego Assassina na starą generacje). I to już podoba mi się mniej, dwie gry w jednym roku no cóż.

@sonerxd123

Przeczytałem to na gottabemobile.

@Edit

Do internetu dostał się zwiastun Assassin’s Creed: Rogue. Widać na nim templariusza (pewnie w niego się wcielimy) który dumnie kroczy tu przeciwnikowi. Na końcu filmiku widnieje data 11 listopada.

Edytowane przez Joony91

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano (edytowane)

Ciężko poszukać? 

Dobrze się szykuję, dwie odsłony AC w jednym roku(?). Może kiedyś będę miał przyjemność zagrać na laptopie w tego "Rogue". Grafika nie powala, jak to ma miejsce na PC/PS4 w unity.

PS. Dzisiaj zakupiony został przeze mnie Exclusive Assassin Creed :) Mogę się poszczycić wszystkimi edycjami kolekcjonerskimi Assassynów, z tego co wiem to tylko AC1 nie ma kolekcjonerki ale za to mam Exclusiv'a. Chcę już kolekcjonerkę Unity w moich rękach !! 

Edytowane przez † na drogę
Opublikowano

@Fireho przecież nikt nie mówi że będzie. @† na drogę napisał "Grafika nie powala, jak to ma miejsce na PC/PS4 w unity."

Wracając do tematu. Jeśli naprawde wypuszczą wersje 'super ultra wypas hd' tak jak zakłada @dorek15 to zniszczy resztke mojej sympatii do Ubisoftu.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Obstawiam, że za jakiś czas wyjdzie na PC. Tak jak było to z AC Liberation.

Nope, raczej będzie only na konsole tamtej generacji.

Jeśli naprawde wypuszczą wersje 'super ultra wypas hd' tak jak zakłada @dorek15 to zniszczy resztke mojej sympatii do Ubisoftu.

Why? Nie mogą zrobić zajebistej grafiki?

Edit:

Mamy rozumieć, że to na Xbox/ps3 będzie dot. Templarsów?