Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam wpisz sciezke w pliku config...

Wpisywałem już, wtedy brak reakcji, bot się w ogóle nie włącza i nie ma żadnego komunikatu nawet...

Life  <  League of Legends

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko sam klika xD. Jedyne z czym mam mały problem to to że jak dostane DC to potem BoL się zawiesza i nie gra dalej. Ale to wina mojego neta więc nie ma się czym przejmować. :P

oluadp4310f.png

Opublikowano

Wszystko sam klika xD. Jedyne z czym mam mały problem to to że jak dostane DC to potem BoL się zawiesza i nie gra dalej. Ale to wina mojego neta więc nie ma się czym przejmować. :P

Chodz na PW powiesz mi dokładniej co mam zrobić :)

Opublikowano

ouz9dv.png MAM TAKIE COŚ KTOŚ POMOŻE ?

Ustaw rozdzielczość 1024x768 w grze i powinno byc ok ;)

Opublikowano

a czy kiedy jest już bitwa i ten bot już działa to też możemy coś kupowac w bitwie lub pokazywac mu gdzie ma iśc???

Opublikowano

a czy kiedy jest już bitwa i ten bot już działa to też możemy coś kupowac w bitwie lub pokazywac mu gdzie ma iśc???

Nie poniewaz myszka sama sie przesuwa w jeden punkt ekranu. Czyli nawet nie zdazysz zaznaczyc itemu.

Opublikowano

Aha i czy da się zastopowac boota w czasie gry? oraz czy ktoś może wykryc że używam bota. Czy moge czatowac kiedy bot jest włączony?

Opublikowano

A co się dzieje w przypadku gdy ktoś picknie sorake przedemna?

Wbił już ktoś 30 level na tym? Ile czasu wbijał od 0?

Opublikowano

A co się dzieje w przypadku gdy ktoś picknie sorake przedemna?

Wbił już ktoś 30 level na tym? Ile czasu wbijał od 0?

Raczej nikt nie weźmie jej przed tobą bo bot wybiera ją baardzo szybko, no chyba że trafisz na kolejnego bota :P ale to mało prawdopodobne

"Program failed to auto detect path to league of legends folder. Please set this path manually. Exit Code: 3"

O co chodzi ? Ścieżka jest dobra...

Opublikowano

Raczej nikt nie weźmie jej przed tobą bo bot wybiera ją baardzo szybko, no chyba że trafisz na kolejnego bota :P ale to mało prawdopodobne

"Program failed to auto detect path to league of legends folder. Please set this path manually. Exit Code: 3"

O co chodzi ? Ścieżka jest dobra...

Wpisz ścieżkę do LoLa w pliku settings.ini w folderze z OAQ.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...