Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy ktoś odpowiedział ale napiszę.

Tak , kiedy odpalam One Auto Queue mój kolega ma tak samo.. ;\ wczesniej miałem problem z msvcr110.dll ale kiedy wrzuciłem ten plik do system32 i SysWow64 to wyskoczył ten drugi błąd  0xc000007b. :\

Ten błąd "0xc000007b"

Jest pewnie dlatego że,  program jest na wersje 64bitową, a Ty próbujesz odpalić go z systemu 32 bitowego.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa do pierwszego meczu. Potem bot nie klika "continue"(kontynuuj). A i jeszcze nie pickuje soraki gry już przejdzie do gry vs SI.

Edit. Po wyjściu z gry pokazało się dodatkowo takie okienko 

post-1128720-0-45551000-1395703713.gif

Opublikowano

Witam.
Mam problem z uruchomieniem przy próbie włączenia uruchamia sie okno z komunikatem:
" Program failed to auto detect path to league of legends folder.
  Please set this path manually.

Exit Code:3                                                                               "

W pliku "settings" raczej jest wszytsko ustawione dobrze. Rozdzielczości w grze i na kompie też sa dobrze ustawione.
Przypominam że używam wirtualnej maszyny - Windows 7 Starter.

POMOCY

Opublikowano

Witam.

Mam problem z uruchomieniem przy próbie włączenia uruchamia sie okno z komunikatem:

" Program failed to auto detect path to league of legends folder.

Please set this path manually.

Exit Code:3                                                                               "

W pliku "settings" raczej jest wszytsko ustawione dobrze. Rozdzielczości w grze i na kompie też sa dobrze ustawione.

Przypominam że używam wirtualnej maszyny - Windows 7 Starter.

POMOCY

wejdz w config ones auto queue i tam gdzie jest linijka game wklej cos takiego 

[GAME]
PathToLoLRADSFolder=C:\Users\Mateusz\Desktop\League of Legends-2\RADS
; This is the path to your league of legends RADS folder, DEFAULT=AUTODETECT
; If auto detect fails and you get an error on start, set the path manually

tylko zamiast mojego patcha wklej swoja sciezke folderu rads 

Age is just a number :)

Opublikowano

A do czego sluzy ten wirtualny obraz? Ja gram na create victor i juz 10 lvl wbilem

Jak odpalisz na wirtualnym obrazie np 5x maszyna i na każdym jedno konto to Ci leveluje kilka kont na raz + możesz grać sobie spokojnie w coś innego na swoim kompie.

Opublikowano

Mam pytanie,

Ta maszyna wirtualna odcina mi na zawsze to 1gb ramu itd.? Czy po prostu jak wyłączę ten program to wraca ram i reszta do "głównego" systemu?...

graphic.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie skąd pobrac tą maszynę wirtualna i czy musze na tą małą rozdzielczośc bo gram na 1920x1080?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie skąd pobrac tą maszynę wirtualna i czy musze na tą małą rozdzielczośc bo gram na 1920x1080?

Ta maszyna wirtualna to np.

VMware WORKstation 10 lub najnowsza

na najmniejszej rozdzielczości tzn 1024x768 najmniej będzie ci zżerać zużycia procesora.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Niestety, nie działa.Pickuje championa ale w grze już nic nie kupuje, tylko stoi na spawnie.Bol wywala coś tam VIPscript string

Musisz mieć VIP`a żeby dobrze działało.

Opublikowano

Mam problem... Wszystko pieknie działa, uruchamia sie wszystko ale potem jak juz mecz sie konczy nie chce nacisnąć przycisku WYGRANA albo PRZEGRANA. (mam wersje po ang.).

Mógłbym prosic o pomoc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...