Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to jest ten refferal? Ile to daje i jak długo trzeba bocić, żeby to mieć?

+ czy jest szansa na bana na główne konto za to?

123

Opublikowano

@up

Tylko jakby ktoś Cię podjebał do rito LUB jeśli zrobisz chyba powyżej 25/50 refów na konto to srpawdzają, wtedy nie banują konta tylko banują Ci system referali.

Referal to tak jakby zaproszenie przez Ciebie kogoś, ziomek robi z Twojego linku( zaproszenia) konto, i kiedy wbije lvl 5 Ty dostajesz 250, a kiedy 10 lvl, kolejne 500 IP. Tak więc za każde konto na 10 lvl dostajesz 750 IP, dodatkowo im więcej refów tym lepsze nagrody, za 10 refów na 10 lvl jest 975 RP. Zobacz sobie zakładkę na stronie lola.

Opublikowano

@up

Tylko jakby ktoś Cię podjebał do rito LUB jeśli zrobisz chyba powyżej 25/50 refów na konto to srpawdzają, wtedy nie banują konta tylko banują Ci system referali.

Referal to tak jakby zaproszenie przez Ciebie kogoś, ziomek robi z Twojego linku( zaproszenia) konto, i kiedy wbije lvl 5 Ty dostajesz 250, a kiedy 10 lvl, kolejne 500 IP. Tak więc za każde konto na 10 lvl dostajesz 750 IP, dodatkowo im więcej refów tym lepsze nagrody, za 10 refów na 10 lvl jest 975 RP. Zobacz sobie zakładkę na stronie lola.

A tak z ciekawości.

1. Można dostać za to bana?

2. Czy mogę to zrobić bez wirtualnej maszynki, tylko włączyć normalnie i zrobić, aby lol był na pasku zadań (tam się będzie toczyć gra, a ja będę oglądał filmiki na yt?

Opublikowano

A tak z ciekawości.

1. Można dostać za to bana?

2. Czy mogę to zrobić bez wirtualnej maszynki, tylko włączyć normalnie i zrobić, aby lol był na pasku zadań (tam się będzie toczyć gra, a ja będę oglądał filmiki na yt?

NIE dostaniesz bana, zablokują Ci możliwosć robienia refferali i cofną nagrody. 2. nie mozesz uzywac wtedy kompa bo myszka będzie latała tu i tam klikać.

Opublikowano

Dzisiaj działa, wbijam do gry i sam nie chce sie ustawić, trzeba nacisnąc te F4, poczym nie naciska kontynuuj czy co tam jest po zakonczeniu meczu...

bez gif.

Opublikowano

Wszystko ładnie działa, polecam  !! tylko mam pytanko czy jest jakiś limit na xp w grach przeciwko botom ?

Nie, a mam pytanie, jak to podpiąć do wirtualnej maszyny?

Opublikowano

Mam pytanie, za które dam limit like, jak dołączyć BOTA do wirtualnej maszyny? ;3

Opublikowano

Mam pytanie, za które dam limit like, jak dołączyć BOTA do wirtualnej maszyny? ;3

O co Ci dokładnie chodzi? Chcesz to wrzucić do maszyny? Jeśli tak to najłatwiej będzie skopiować na Pendrive, lub przenośny dysk i za pomocą Removable Devices "przepiąć" go do maszyny.

zcti1t.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, jak to zrobić, aby automatycznie za kimś szła soraka, bez klikania F*?

Opublikowano

Mam problem gdyż na widows 7 64 bit wyskakuje błąd 0x000007  natomiast na w7 86 działa tylko ten domes  oraz czy da się na wirtualnej maszynie wgrać w 7 64 bit ?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, jak to zrobić, aby automatycznie za kimś szła soraka, bez klikania F*?

Powinno po jakimś czasie samo pójść za tym co poszedł na botlane.

Opublikowano

Niech ktoś poradzi w końcu co z tym.. Wywala błąd z tym autodetect do folderu RADS i dalej brak reakcji... Co zrobić, aby to w końcu się włączyło?

Life  <  League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...