Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zakładając konto nie mam żadnych postaci ani funduszy. Czyli pierw mam sam grac?

Wystarczy trening, po którym dostaniesz bodajże 450 ip w sam raz na Sorakę

Opublikowano

Witam.
Mam problem z uruchomieniem przy próbie włączenia uruchamia sie okno z komunikatem:
Program failed to auto detect game.cfg resolution or detected resolution is not suported.
  Please set this path manually.

Exit Code:3                                                                               "

Podaje dobrą ścieżkę

C:\Riot Games\League of Legends\RADS

próbowałem też 

C:\Riot Games\League of Legends

I nie działa

Edit. Już działa

Opublikowano

każdy tak ma -.-

A jest na to jakiś sposób? Chciałbym bota na noc zostawiać, a nie mogę przez to. Może zadziałałaby ta alternatywa za One's Auto Queue?

Opublikowano

no ja akurat nie mam

Mógłbyś podaćco dokładnie używasz? :D Na jakich ustawieniach itd. Zależy mi na sprawnym działaniu, a właśnie to mi trochę utrudnia :/

Opublikowano

Mógłbyś podaćco dokładnie używasz? :D Na jakich ustawieniach itd. Zależy mi na sprawnym działaniu, a właśnie to mi trochę utrudnia :/

Wyłącz wszelkie synchronizacje. Graj w rozdzielczości 1024x768 z OKNIE  (nie full creen).

Ja tak mam i mi działa. 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Panowie bo chce wbić sobie konto na 30 lv <3 i nawalać od razu 25 a po tyg+ 50 refów :D

Rozumiem że lol w oknie ponadto tam trzeba odpalać 2 programiki ?

Bol studio + 1024x768 second ?

Opublikowano

Którym można wbić 30 lvl ? :D

po 20 lvlu ludzie zaczynają kumać że używasz tego bota, sypną się reporty i nie będziesz mieć tego 20 :)

btw. Dla tych którzy mają problem z Program failed to auto detect game.cfg resolution or detected resolution is not suported,

zmieńcie rozdzielczość na 1024x768 w oknie.

Opublikowano

Przydałoby się zmodyfikować skrypt do kupowania itemów na nowe :D

EDIT:

Zrobiłem zmodyfikowane itemy tylko teraz testy i TUTAJ UPS problem nie klika mi w:

e11b509b7cfe.png

Wywala mi programik i nie działa :(

EDIT:

Już naprawiłem działa aż miło ale trochę słabo wydajnie :(

Opublikowano

A ja mam problem. Po postawieniu bota wchodzi do lobby, wybiera sorake, przechodzi do ekranu wczytywania, tam wczytywanie dochodzi do 100% wywala grę i znowu zaczyna wczytywać. I tak się dzieje w kółko. Jakieś porady?

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...