Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób od nowa maszynę, zainstaluj Windows 7 z lutego / marca (w necie można pobrać) Zrób wszystko jak do EmuB0T.

Kurczę 16 gb ram ledwo styka na 10 maszyn i firefox + twitch xD + jakaś mało wymagana gierka. Muszę na tym zarobić 250 zł na 8 gb ram :D

Wbiłem 10 lvl +10 refków wbijał soraka bot do 30 lvl xD albo 25 i kogoś sobie zamówię za reffki żeby mi takowy dobił.

Jak ulepszę skrypta na kupowanie itemów to wam tutaj zapodam. Ale nie rozdawajcie go na anglojęzyczne strony :D Żeby nie było tak, że tutaj kupuje to samo 100% bot.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tutaj taka osoba która mogłaby włączyć 2 konto ? :) potrzebuje smurfa :(((

PS: Mi to nie działa, crashuje po zalogowaniu

Opublikowano

Nie mozna uruchomić msvcp110,dll :/ pomoże ktoś?

sciagnij msvcp110.dll włóż do Windows i system32

zainstaluj net frameworki 4.5 i dodatki c++ reb i cos tam

c++  x86 cos tam

Jest tutaj taka osoba która mogłaby włączyć 2 konto ? :) potrzebuje smurfa :(((

PS: Mi to nie działa, crashuje po zalogowaniu

Coś masz źle poszukaj na epvp EmuB0T i rób tak jak na yt poradniku. Tutaj raczej nikt ci nie ustawi kompa na 2 tyg żeby ci 30 lvl wbił. raczej dla siebie każdy robi w jakimś celu.

Opublikowano

sciagnij msvcp110.dll włóż do Windows i system32

zainstaluj net frameworki 4.5 i dodatki c++ reb i cos tam

c++  x86 cos tam

Coś masz źle poszukaj na epvp EmuB0T i rób tak jak na yt poradniku. Tutaj raczej nikt ci nie ustawi kompa na 2 tyg żeby ci 30 lvl wbił. raczej dla siebie każdy robi w jakimś celu.

Pobrałem msvcp110.dll zainstalowałem net framework 4.5 mógłbyś podać dokładniej "c++ coś tam"

Opublikowano

Pobrałem msvcp110.dll zainstalowałem net framework 4.5 mógłbyś podać dokładniej "c++ coś tam"

1. c++ 2008 redistributable x86

2. c++ 2010 redistributable x86 lub x64 if 64 bi win7/8

3. Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4

Opublikowano

Program One's Auto Queue for League of Legends przestał działać - uruchomione jako admin, wszystko dobrze skonfigurowane. Jakieś pomysły jak to naprawić ?

Opublikowano

Co do tych bugsplat`ów. Skrypt aktualnie nie działa, musimy poczekać aż autor go zaktualizuje. Na chwilę obecną polecam skrypt Annie Slack 

http://botoflegends.com/forum/topic/17673-script-annie-slack/

może nie jest tak dobry jak soraka, ale z pewnoscia jest to dobra alternatywna.

W pliku konfiguracyjny do Auto Queue musicie ustawić 

[CHAMPION] 
Name=Annie
; This should be the exact/full name of the champion you wish to lock in.

Zamiast Soraka ma być tam Annie.

Opublikowano

ja mam problem z lolem.. mam internet i wszystko ale znika w gorze ekranu ( te powiadomienia gdy cos sie dzieje gdy blokuja jakiegos championa czy cos itd ) raz wyskakuje ten trojkacik czerwony ze disconnected from pvp.net ( internet jest ale wtedy jest te retrieving data from serwer ) i jest ze nie ma za chwile znowu jest normalnie potem znowu to wyskakuje ale tak czy tak do gry np moge wejsc ale bot nie klika wtedy okay czy cos tam zeby wylaczyc ten blad.. tyle sie juz nameczylem -.- to jest chyba moj ostatni blad z tym polaczeniem :///

edit ; z tym sie juz uporalem wystarczylo wylaczyc pomoc ip w "services"

edit 2 !! : teraz mam inny problem gdy juz wbije mi do gry do lola odrazu crashuje i wywala jakis blad z bugsplatem mianowicie jakis script sie buguje ale nie wiem jaki :/

+

Opublikowano

Co do tych bugsplat`ów. Skrypt aktualnie nie działa, musimy poczekać aż autor go zaktualizuje. Na chwilę obecną polecam skrypt Annie Slack 

http://botoflegends.com/forum/topic/17673-script-annie-slack/

może nie jest tak dobry jak soraka, ale z pewnoscia jest to dobra alternatywna.

W pliku konfiguracyjny do Auto Queue musicie ustawić 

[CHAMPION] 
Name=Annie
; This should be the exact/full name of the champion you wish to lock in.

Zamiast Soraka ma być tam Annie.

Mógłbyś podrzucić na jakiś upload skrypt do Anki ? Z oficjalnej strony BOL'a nie mogę pobrać :(

PS Ile kont dziennie (do 10lvla) da się takim sposobem wyciągnąć ?

Opublikowano

Bardzo dobry tutorial. Możne ktoś się w końcu czegoś nauczy :D

87225705356827008866.png

Opublikowano

Mam pytanie czy da sie skopiowac ta maszyne co zrobilem ? bo chcialbym pare maszyn na raz uruchamiac zeby szybciej konta wbijac ale za kazdym razem mam instalowac system instalowc wszystkie netframeworki itd ? ;/

+

Opublikowano

Wie ktoś może kiedy wyjdzie aktualizacja do tych skryptów z soraką? Annie jest git ale czasem zatnie mi się to stakowanie stuna i strzela skillami gdzie popadnie

Nie ma.png

Opublikowano

Do wszystkich co nie czytali wczesniej mojego posta ;d jesli chcecie uzywac skryptu musicie pobrac wczesniejsza wersje czyli 3.10 musicie wejsc na strone autora i nizej w jego temacie jest spoiler i tam sa rozne wersje sciagnijcie v 3.10 i bedzie dzialac . A co do mojego wczesniejszego pytania z klonowaniem maszyny to juz sobie poradzilem ;)

+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...