Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś mi powie czemu ones auto queue mi nie działa? Znaczy wszystko fajnie queue wchodzi lockuje sorake pisze a po grze (mam borderless) nie klika victory a jak ja klikne to ones auto queue przestał działać. Ktoś wie o co chodzi? Wszystko mam na wirtualce 3gb ramu 1 rdzen 3,4 nie ma mowy o problemie z tym. A z wersjami probowalem roznymi, i niby tą najnowszą brałem i tą starszą i żadna nie działa.

Opublikowano

Ktoś mi powie czemu ones auto queue mi nie działa? Znaczy wszystko fajnie queue wchodzi lockuje sorake pisze a po grze (mam borderless) nie klika victory a jak ja klikne to ones auto queue przestał działać. Ktoś wie o co chodzi? Wszystko mam na wirtualce 3gb ramu 1 rdzen 3,4 nie ma mowy o problemie z tym. A z wersjami probowalem roznymi, i niby tą najnowszą brałem i tą starszą i żadna nie działa.

uzyj tsuns autoq u mnie dziala

Opublikowano

uzyj tsuns autoq u mnie dziala

Dzięki, działa. Próbowałem też dome ale to nie klikało continue, kiedy ja wciskałem to szło normalnie dalej.

Opublikowano

Ludzie proszę was pomóżcie wszystko pięknie działa do momentu jak zaczyna się gra.... Stoi na respie i nic nie robi. Za pomoc dam like ;D

Opublikowano

Problem tkwi w tym że po wygranym meczu nie daje kontynuuj tylko wyłącza mi się onesAutoQueue. Mógłby ktoś pomóc? Z góry thx.  :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładmie pieknie ale jeden problem gdy chce zeby mnie przenoislo do okna ladowania gry wyskakuje problem i musze zamknac aplikacje i dac odnow polaczenia jakies rozwiazanie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...