Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak levelować smurfa/refferale? Edycja 2014

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, chce wyreffowac konto na rosji ale nie widze czegos typu" reffer friend " itd (po rosyjsku oczywiscie)

tzn. chce dolaczyc do tego reffer 2.0 ale nigdzie nie widze tej opcji, na polskiej jak i angielskiej stronie to jest w tym samym miejscu, na rosyjskiej tego poprostu nie ma -.-"

Moge jakos wyrrefowac to konto? Czy np. bym musial zalozyc konto na nordicu(reffy) i jakos da rade?

Opublikowano

Sorki ze drugi post z rzedu ale bedzie wieksza szansa ze ktos odczyta (jest chyba podswietlone ze nowy post)

Na Rosji nie znalazlem nic o reffowaniu, moze i nie ma ..

Jak myslicie, czy jak na nordicu dobije duzo reffkow, przejde na Rosje to reszte RP'kow  bede mogl przeslac na inne konto na Rosji??

Ps. jesli nie mozna postu pod postem prosze o podpiecie do poprzedniego posta, lub o warna.

Opublikowano

w configu musisz zmienić ścieżkę do folderu LoLa,

Jak nie zadziała to w grze zmień rozdzielczość na 1024x768

Opublikowano

Mam problem mianowicie wyskakuje mi ze nie może znaleźć Mscvp110 .dll please reinstall .
Aktualnie mam problem z tym kodem 0xc000007b dodam ze laptop wid 7 64 bity niedawno przywrócone ustawienia fabryczne 

Opublikowano

Gdy naciskam F1 po włączeniu lola to samo mi wchodzi do gry i jest okej, po załadowaniu na summoner rift pokazuje że skrypty sie załadowały ale nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Dałoby radę jakoś przerobić ten skrypt żeby automatycznie follow'ował losową osobę z drużyny bo klikanie za każdym razem

F1, F2, F3 albo F4 zmusza mnie do siedzenia przed kompem.

Opublikowano

Jak myślicie ile konto może być maksymalnie online , żeby nie odstać bana ? Pytam , bo jakbym puścił na 48h bez przerwy to  prawdopodobnie byłby ban . 

Opublikowano

nie grajcie na tym bo to może spierdolić komuś grę. właśnie przegrałem przez taką sorakę która latała za junglerem (bo poszedl najpierw na bota i dopiero na blue) i tak przez całą grę łaziła za nim jeju...

na normale się to nie nadaje, reporty lecą masowo

1367591241-U459639.png

Opublikowano

nie grajcie na tym bo to może spierdolić komuś grę. właśnie przegrałem przez taką sorakę która latała za junglerem (bo poszedl najpierw na bota i dopiero na blue) i tak przez całą grę łaziła za nim jeju...

"Jest to config na Zaawansowane Coop vs AI. Nie polecam grać soraką na normalach, szczególnie od 20 levela gdzie ludzie mogą reportować za follow i te sprawy."

Więc... jest tutaj napisane, że nie poleca autor grać na normalach. Więc Monkey D. Fluffy po co spamujesz

@Edit: Dziękuje. Wszystko idealnie opisane. Wszystko działa:)

Opublikowano

No co poradzisz na debili, ten bot jest z mysla o coopach nie normalach. Aczkolwiek ciekawe jakby się na rankedzie zachowywał :D

Opublikowano

Kiedy runda sie skonczy to trzeba recznie dawac "continue"? Ponieważ bot mi tego nie wykonuje, nie wiem czy to jest w jego obowiazku, czy nie :P
@edit: problem rozwiązany, sciagnalem nowszą wersje i zmieniłem tryb z fullscreen na Bordless. Teraz mam taki problem, że nie klika mi w X kiedy otrzymam honora, a ta tabliczka z honorem zasłania ekran i bot nie odczytuje poprawnie linijek

Opublikowano

Powie ktoś skąd pobrać tą wirtualną maszynę i dlaczego po załadowaniu gry nie działają mi skrypty i muszę samemu grać, a myszkę wywala mi w lewy górny róg ekranu i nwm co z tym zrobić :C

Opublikowano

Mam problem, pytalem sie juz oto autora tematu ale nie zna odpowiedzi,  a wiec:

mialem zainstalowamne rozne wersje VMware Workstation,  8.0 ,9.0, 10.0 i wszedzie to samo, chodzi oto ze jak mam juz zainstalowanego windowsa na maszynie wirtualnej to nie moge zainstalowac VMware tools, niby sie instaluje ale moge czekac i czekac i nic sie nie zmieni..

Gdy anuluje instalacje VMware tools to mi wyskakuje "setup cannot continue. the microsoft runtime dll installer failer to complete installation"

..

probowalem na roznych windowsach, 32 i 64 wszystkie wersje i dalej nic ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...