Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kiedy rachunki zostaną uregulowane?

Polecam zapłacić naidowi. Elo ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, więc sprawa wygląda następująco.

Flourine (Mateusz) wziął za bardzo do siebie pare kwestii przez co chciał zamknąć serwer.

Lecz zostaje wszystko tak jak było, serwer cały czas będzie stać, team się odchudził.

Jednak mogę Wam obiecać, że to się więcej nie powtórzy.

Tak samo bierzemy się za wszystkie błędy, bugi...

Serwera zamykać nie będziemy na pewno, nie jesteśmy idiotami by zamykać serwer gdzie jest taki ruch, a tym bardziej rozdawać na nim na lewo ekwipunek.

Asek wziął serwer na siebie cały, bo w sumie on najwiecej przy nim zrobił.

Wszystko zostaje po staremu, Ci co mieli dostac bana dostali, Ci co zostac mieli wyjebani, zostali wyjebani.

Dungeony niedługo zostaną dodane i garstka nowosci czeka na Was juz niedlugo.

Zdajesz sb sprawę, że pliki pojawią się na forum ?

Wystarczy obejrzeć na YT materiał.

67248792843061145727.png

Opublikowano

i eq co asek rozdał zostaje i no pozdro 600 dla równości na serwie dobrze ze za wczas odszedłem haha

Postaramy sie nagrać audiologa z wyjasnieniamy jeszcze bo co jak co, ale konkretne wyjasnienia jestesmy Wam winni.

@The home

Smok, wypierdalaj na swojego auriona naprawiac bugi ;];];];];];]

Opublikowano

i eq co asek rozdał zostaje i no pozdro 600 dla równości na serwie dobrze ze za wczas odszedłem haha

SMy dostała podobno gildia, która była od początków serwera i pomagała.

Opublikowano

SMy dostała podobno gildia, która była od początków serwera i pomagała.

Tak, SM dostała jedna gildia która nam pomagała w testowaniu wszystkiego, tego nie mamy co ukrywać bo jesteśmy im strasznie wdzięczni za pomoc.

Opublikowano

Przez Wasze głupie zachowanie , itp , teraz połowa graczy konta sprzedaje albo zamienia , było przemyśleć wcześniej Swój Team , najlepiej znać go od podszewki bo teraz wychodzi licho .

Poza tym było wszystko załatwić po cichu a nie na forach i w grze sie ujawniać z tym flourinkiem , bo Tylko sprawę pogorszylo , ludność diametrycznie spada , btw radzę jakiemuś ADMINOWI NAPISAĆ W GRZE DO LUDZI ŻE SERWER NIE PADNIE BO TO MOŻE ŹLE SIE SKOŃCZYĆ DLA SERWERA . POZDRAWIAM

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Ave .

Moge dostac te 5% trudno ^^

pozdrawiamy Phoenixa

http://www.youtube.com/watch?v=xXRm20AvNYU&feature=youtu.be

# Btw szkoda tylko że youtuberzy którzy nagrywali dostali 15k sm a osoby ktore tesotwaly 50k sm xDD

# Myślicie że sytuacja wróci do normy ? Nie . Flourine da pli

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Przez Wasze głupie zachowanie , itp , teraz połowa graczy konta sprzedaje albo zamienia , było przemyśleć wcześniej Swój Team , najlepiej znać go od podszewki bo teraz wychodzi licho .

Poza tym było wszystko załatwić po cichu a nie na forach i w grze sie ujawniać z tym flourinkiem , bo Tylko sprawę pogorszylo , ludność diametrycznie spada , btw radzę jakiemuś ADMINOWI NAPISAĆ W GRZE DO LUDZI ŻE SERWER NIE PADNIE BO TO MOŻE ŹLE SIE SKOŃCZYĆ DLA SERWERA . POZDRAWIAM

Dlaczego ludzie mieli być okłamywani? Uważam, że dobrze wyszło, jak wyszło, ponieważ gracze wiedzą co się stało i tyle. Flourine jest oszustem i tyle w temacie, wszystko wyszło na filmie.

c8f7.png

Rekrut
Opublikowano

Flourine wyjebany, serwer będzie stał, które dostawały perły i eq usunięte. Ja jeszcze zostaje, jak się unormuje to będzie fajnie, jak nie to odejdę, jak narazie polecam bo nie ma flourine.

Opublikowano

Zostało mi usuniete całe eq + mój  wierzchowiec z IS'u + pieniądze.

nic od administracji na początku nie dostałem żądam wyjaśnienia sprawy.

Opublikowano

Flourine wyjebany, serwer będzie stał, które dostawały perły i eq usunięte. Ja jeszcze zostaje, jak się unormuje to będzie fajnie, jak nie to odejdę, jak narazie polecam.

Poprawka* Jednak i Flourine i Asek rozdawali SM i Ulepki ;/

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Flourine wyjebany, serwer będzie stał, które dostawały perły i eq usunięte. Ja jeszcze zostaje, jak się unormuje to będzie fajnie, jak nie to odejdę, jak narazie polecam bo nie ma flourine.

Jeżeli prawdą jest to co piszesz, to dobrze. Serwer naprawdę dobrze się zapowiadał...

Weźcie się za te bugi, bo tylko obiecujecie. :)

Pamiętajcie, że jak jeszcze raz zdarzy się podobna sytuacja na serwerze to stracicie przez to graczy.

Opublikowano

Też zostaję. Myślę że to przemyśleli i nei będa zamykać serwa z taką ilością graczy przez jedną kłótnie... Z tym rozdawaniem sm i itemów to było tak, że pewna gildia dostała te SMy za to że pomagali bardzo GMom, Jak widać nie kryją się z tym że dali Im te SM

zhda.png

Opublikowano

Muhehe , zaraz tutaj ogarnę fajne ss i dowodziki + Pare zabawek z waszego syserra i cos w .py .

Serwer wielka kpina , rozdawanie eq , administracja pff doświadczenie 1/10 .

Juz daje ss , zaraz bedzie edit. Nie polecam gry ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

tak jak mówiłem, banda krętaczy i partaczy, wychodzą syfy, szkoda że dopiero teraz, hasła, loginy na next serwerze polecam zmienić, pozdrawiam Multitabs :)

Opublikowano

Muhehe , zaraz tutaj ogarnę fajne ss i dowodziki + Pare zabawek z waszego syserra i cos w .py .

Serwer wielka kpina , rozdawanie eq , administracja pff doświadczenie 1/10 .

Juz daje ss , zaraz bedzie edit. Nie polecam gry ;]

Twoja netharia też była do dupy.

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Chyba troszkę prawdy wyciekło. Może i dobrze.

od początku ludzi ostrzegałem, pis joł

Opublikowano

Moja Netharia  nie miala takich problemow  , zamknąłem ją ze spraw prywatnych nie mialem czasu na jej prowadzenie wiec drogi graczu zaprzestań pisać glupie posty.

@Serwer fail ?; p

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Warto zagrać ja nadal wierze w team, tylko harnaś mnie nie lubi xdd

Pozdrawiam

Serwer jest zaje*isty wiec po co kur*a maja go zamykać? Niedługo będzie on a te kur*y ktore sapia morda w kubeł pretensje do flou ktory znowu all zje*al

Opublikowano

Jeśli chcecie żeby chociaż część naszej gildi wróciła do gry, to oddajcie mi EQ lub odpiszcie chociaz na PW admini! 

nick w grze: MadLife 

TOP"2

Opublikowano

Bardas, Kazdar i Multitabs banda ludzi z niskim progiem kompetencji umysłowej.

Uważam, że warto zostać, wszystko wróci do normy.

Zapraszam do Gry..

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...