Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze zrobili, na pewno wszystko wróci do normy. Nie warto zamykać serwera z taką ilością graczy. Team'owi życzę powodzenia.;-) I zapraszam do gry.

tia, broń harnasia to ścierwo, team za 20 zł jest skłonny sprzedać wam wszystko o.O  #chłopakizgimbazjum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardas, Kazdar i Multitabs banda ludzi z niskim progiem kompetencji umysłowej.

Uważam, że warto zostać, wszystko wróci do normy.

Zapraszam do Gry..

Możesz mnie nie oceniać skoro mnie nie znasz? 

Ja nie hejtuje ani nie wyzywam nikogo tak jak niektórzy w temacie...

Wyraziłem swoją opinię o pewnej osobie, która znam już 3 lata.

Co do serwera może się jeszcze podnieść bo chociaż reszta administracji dobrze postąpiła.

Opublikowano

dziwiłem się skąd te wszystkie  160'tki mają full eq w ogóle nie widząc ich na "dropowiskach" a trzeba tych ulepszaczy mnóstwo, już wiemy skąd to mieli :) słyszałem na ts, że perły, które dostali niektórzy ludzie zostały usunięte, ale eq, które zrobili za te perły nie usuną :P to co słyszałem od Aska na kanale gdzie siedziało ponad 40 osób, ja tak nie będe się męczyć i grać wiedząc, że ktoś gówno zrobił i ma wszystko w mgnieniu oka a ja tego nawet w tydzień nie zdobędę.

Odpocznę sobie od serwera jakieś dwa dni, myślę, że starczy..

Jeśli wszystko wróci tak jak było (nie będzie jak na początku, ale chociaż w małym stopniu) jeśli nie będzie tzw. rozpierdolu i w końcu te obiecanki dungeony etc zostanie dodane to może zobacze co słychać.

pozdrawiam Mojżesz

Opublikowano

Bardas, Kazdar i Multitabs banda ludzi z niskim progiem kompetencji umysłowej.

Uważam, że warto zostać, wszystko wróci do normy.

Zapraszam do Gry..

dokładnie jak już Bardas napisał, oceniasz ludzi których nawet nie znasz ? powiedz mi proszę co ty swoją osobą tutaj wgl prezentujesz ? 

Opublikowano

Moja Netharia  nie miala takich problemow  , zamknąłem ją ze spraw prywatnych nie mialem czasu na jej prowadzenie wiec drogi graczu zaprzestań pisać glupie posty.

@Serwer fail ?; p

Hahah ... nie leć sobie w rybkę bo serwer był na plikach aline ... nie na nim nie zrobiłeś (bo nie umiałeś), szukałeś ekipy, pomocy na mpc i nie pisz że offnełeś ze spraw prywatnych. Nawet z ts`a uciekałeś ;]. Pozdrawiam Kazdara aka Serwer na 3dni ;q

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

tia, broń harnasia to ścierwo, team za 20 zł jest skłonny sprzedać wam wszystko o.O  #chłopakizgimbazjum.

Pozdrawiam.

Co do serwera może się jeszcze podnieść bo chociaż reszta administracji dobrze postąpiła.

Obaj nawet na serwerze nie graliscie a pierdolicie głupoty, dupa sciska ze nam sie cos udało a wy nadal nie mozecie nikogo z plikow okraśc i serwera postawić? Wypierdalać, pls.

Multi Ciebie na prawde tutaj nikt nie chce wiec co tu jeszcze robisz?

Co do serwera powtarzam poraz kolejny.

SERWER STOI, STAŁ I STAĆ BEDZIE, NIC NIE BEDZIE OFFANE, WSZYSTKO WRACA DO NORMY TAK JAK BYŁO BEZ JEDNEJ OSOBY W TEAMIE.

NAGRAMY SPECJALNIE DLA WAS NIEDŁUGO AUDIOLOGA W KTÓRYM WSZYSTKO POSTARAMY SIE WYTLUMACZYC

TYM CZASEM ZAPRASZAMY NA TS: 

Opublikowano

dokładnie jak już Bardas napisał, oceniasz ludzi których nawet nie znasz ? powiedz mi proszę co ty swoją osobą tutaj wgl prezentujesz ? 

POZDRAWIAM WAS CHŁOPCY: "LADYLANS"

Asek pracuje nad udoskonaleniem wszystkiego, mamy nadzieję, że dacie nam jeszcze jedną szansę i zostaniecie.

Zapraszam na TS: x

c8f7.png

Opublikowano

Obaj nawet na serwerze nie graliscie a pierdolicie głupoty, dupa sciska ze nam sie cos udało a wy nadal nie mozecie nikogo z plikow okraśc i serwera postawić? Wypierdalać, pls.

Multi Ciebie na prawde tutaj nikt nie chce wiec co tu jeszcze robisz?

Co do serwera powtarzam poraz kolejny.

SERWER STOI, STAŁ I STAĆ BEDZIE, NIC NIE BEDZIE OFFANE, WSZYSTKO WRACA DO NORMY TAK JAK BYŁO BEZ JEDNEJ OSOBY W TEAMIE.

NAGRAMY SPECJALNIE DLA WAS NIEDŁUGO AUDIOLOGA W KTÓRYM WSZYSTKO POSTARAMY SIE WYTLUMACZYC

TYM CZASEM ZAPRASZAMY NA TS: 

coś wam się udało ? chyba wrodzona umiejętność do partactwa, tyle w temacie.

POZDRAWIAM WAS CHŁOPCY: "LADYLANS"

Asek pracuje nad udoskonaleniem wszystkiego, mamy nadzieję, że dacie nam jeszcze jedną szansę i zostaniecie.

Zapraszam na TS: c

wiem kim jesteś ''dzieffczyno'', widzę teraz o słynnego pro elo hakiera gorzała się zaczepiłaś :)

Opublikowano

Co prawda eq już rozdałem aczkolwiek server godny uwagi mimo wszystko. Wróciłbym ale jak wszystko się unormuje i poprawicie broń + wyrównacie klasy

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Jeżeli już cos wyciekło to serwer nie postoi długo gracze będa odchodzić bo po co marnowac czas i pieniadze na cos co ktos dostał za darmo bądz za "lizanie tyłka". Tak to jest jak 15-latkowie zakładaja serwer zero ogaru ;) Teraz musicie bardzo sie postarać, aby gracze wrocili. Filmy oskarżające są, to teraz może zrobicie cos aby zapewnić Nas graczy, że reszta teamu nic z tych rzeczy nie robi ;) 

Opublikowano

"Pozdrowienia od gildii DiesIrae & NOT4YOU" 

Screen z ts. 

cBH.jpg

Haha to wiele wyjasnia  , strzała.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Haha to wiele wyjasnia  , strzała.

Na moje konto wchodził Flourine. ss pokazuje tylko handel z postacią. chciałbym zobaczyć nagranie z ts jak coś komuś daję.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Screen z ts. 

cBH.jpg

dziękuję, zaraz więcej ciekawych ssów + bonus :) #jazdazkurwami

Opublikowano

Dobra, więc sprawa wygląda następująco.
Flourine (Mateusz) wziął za bardzo do siebie pare kwestii przez co chciał zamknąć 
serwer.
Lecz zostaje wszystko tak jak było, serwer cały czas będzie stać, team się odchudził.
Jednak mogę Wam obiecać, że to się więcej nie powtórzy.
Tak samo bierzemy się za wszystkie błędy, bugi...
Serwera zamykać nie będziemy na pewno, nie jesteśmy idiotami by  zamykać serwer gdzie jest taki ruch, a tym bardziej rozdawać na nim na  lewo ekwipunek.
Asek wziął serwer na siebie cały, bo w sumie on najwiecej przy nim zrobił.
Wszystko zostaje po staremu, Ci co mieli dostac bana dostali, Ci co zostac mieli wyjebani, zostali wyjebani.
Dungeony niedługo zostaną dodane i garstka nowosci czeka na Was juz niedlugo

54010287442563618639.png

Opublikowano

cBH.jpg

Mało ci asek ? Wiecej ssow chcesz teraz ? Za te bany na 111 Dni , chętnie wszystkim pokaże.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Mam tego więcej. Sądzę, że nie ma sensu wstawiania tego więcej bo to już i tak kres tego serwera oraz wasze krótkiej przejechanej "kariery". ;)

dBH.jpg

Hah dzięki jestescie skonczeni, elo.

90472801207480070301.png

Opublikowano

No to ładnie się dzieje a dzisiaj ściągnąłem i miałem wbić ale rezygnuje. Duże combo poszło związane z serwerem zero ogaru na razie.

Serwer fajny ale nie polecam ze względu na ostatnie zajścia.

Opublikowano

Screen z ts. 

cBH.jpg

Tyle mi wystarczy , serwer syf rozdaja eq elo. Stracilem czas ;] Nic nie potrafia robia przerwy 6h i nic nie dodali.

NIE POLECAM!!

Opublikowano

Witajcie, jak zapewne zdołaliście zauważyć na serwerze miało miejsce nieprzyjemne zajście. Administrator Gry o nicku "Flourine" sprzedawał graczom itemy, za które pieniądze przytulał do Siebie.

♦ Wszystkie itemy, ulepszacze itp. Zostały odebrane graczom, którzy wykupili je od "Flourine"

♦ Asek cały serwer bierze na Siebie, Flourine odchodzi z teamu.

♦ Serwer będzie stał dalej, na pewno nie padnie!

♦ Już dzisiaj zajął się naprawą większości bugów, oraz wgrywaniem dunegonów.

Tak więc, serwer na pewno nie padnie, Asek zajął się w tym momencie ogarnianiem całego serwera.

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...