Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie ma jeszcze 24h a już 150+ w rankingu -.-  

Serwer na 2 dni ?  Moim zdaniem przesadzony ten exp jak zawsze.  Expi się fajnie ale no bez przesady

NIE KUPOWAĆ VIPA , BO BEZ VIPA SIĘ WBIJA 150 na lajcie 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli się loguje do gry i wyskakują mi znaki zapytania ??? i wywala mi clienta albo jak sie teleprotuje na mpe ? 

wolf.gif

Opublikowano

@Up Czytaj a nie piszesz brednie 

Krótka przerwa. Dodajemy itemy do ślubu, naprawiamy mape 140 i pare drobnych bugów.

1382375685-U592769.png

Opublikowano

serwer dziala lecz mam kilka zastrzeżeń , mianowicie gdzie sa kurwa metki?! poza tym o perly nie jest w ogole tak łatwo jak to miało w zwyczaju na easy/medium ogolnie drop nie urywa dupy..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

serwer padł :) DDos poleciał chyba

Za takie twoje głupie spamowanie powinieneś otrzymać warna, twoje chore posty raportuję.

Dziś o godzinie 20:00 na TS serwerowym: gospeak.pl odbędzie się IDOL.

Wszystkich chętnych zapraszam do wspólnej zabawy.

Zapisy odbywają się na TS

c8f7.png

Opublikowano

Dokładnie drop jest byle jaki.

I czy ktoś rozwiąże mój problem z znakami zapytania ???

wolf.gif

Opublikowano

serwer dziala lecz mam kilka zastrzeżeń , mianowicie gdzie sa kurwa metki?! poza tym o perly nie jest w ogole tak łatwo jak to miało w zwyczaju na easy/medium ogolnie drop nie urywa dupy..

RESP METINÓW I BOSSÓW

MAPA: 90lvl

1393748948-U1015289.jpg

Resztę map pozostawiam w tajemnicy, jest to mapa na dobry początek.

Zapraszamy do Gry

c8f7.png

Opublikowano

Serwer ma mało pompy myślałem, że będzie lepiej ludzie wbiją maxa w tydzień lub szybciej porobią eq i zacznie się nuda, ale miejmy nadzieję, że wszystko będzie Okej i nie zostanie 200 osób lub reset bo wtedy już nikogo tam nie będzie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

No, no, no prezka świetna wiele rzeczy widzę pierwszy raz jak te sety zbroi czy niektóre petki i fryzki. Serdecznie zapraszam na serv :)

Opublikowano

Jeżeli zwiększycie lvl do 180 to radze bardzo zmniejszyć exp, pomyślmy jak ktoś ma wierzchowca który daje 150 % to moment wbije a chcemy zeby ten serwer był ciut na dłuzą mete. 

wolf.gif

Opublikowano

Wypakuj klienta czyms innym, nw 7zip... bo któryś plików Ci brakuje.

Wypakowywałem wszystkim, Pobierałem z każdego linka na str, Wgrywałem łatki, Patchowałem ITD. Nic. TP NIE DZIAŁA !! Nie z mojej winy, Jestem tego w 100% pewny. Ponieważ nie tylko ja mam ten problem. Poza tym z 2-3 lata nie miałem takiego problemu. Tylko u was. :()

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

RESP METINÓW I BOSSÓW

MAPA: 90lvl

1393748948-U1015289.jpg

Resztę map pozostawiam w tajemnicy, jest to mapa na dobry początek.

Zapraszamy do Gry

To gdzie się respią metki dobrze wiem , lecz jest ich normalnie w chuj , jak na easy/medium , respią się tez zbyt dlugo , po prostu sam exp bez bicia zadnych metkow...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Poza expem to tutaj nie ma nic do roboty :D Żadnych misji, Questów, dungeonów, Ciekawostek. Nic ;p Do tego drop pereł tragiczny :D Gram tutaj troszkę i metka ani perły to na oczy nie widziałem ^^ Ciągłe uciążliwe lagi, Wywalanie, Problemy ze stroną :/ Wiem że to początek, Oraz to nie jest hejt. Ale naprawdę średnio mi przypadł do gustu. Jeżeli odpowiedzią na ten post będą tylko hejty, To radzę zamknąć prezentację, Miejsce publikacji swojego zdania na temat serwera i uświadomić sobie że opinie są tak samo różne jak i gracze. I każdą trzeba odpowiednio przyjąć ;)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Widzę serwer fajny wbije jutro bo wcześniej nie mogę

Jak z BS jast wgrany do Clienta czy nie ????

Jak nie to czy będziecie wgrywać BS,a na serwer ????

Opublikowano

Wywalilo z gry i jest napisane ze zle passy.... Na stronie normalnie sie loguje.. Serwer LIPA 0 nowosci nie ma co robić, max lvl w 3H... Tylko do kosza serwer i strata czasu

Opublikowano

Ja wogóle na serwie nie byłem :D

Wczoraj konto zrobiłem wszystko cacy ....

Wbijam do gry pisze że złe pasy , a na stronie wszystko działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...