Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AveriaMT2.pl [Dedyk][Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na prawdę spoko :D Dobry exp, ogarnięci jak i pomocni Admini, fajny resp metków jak i lot z nich :) 

PZdr StorM

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, sam gram i myslalem ze start bedzie jak praktycznie na kazdym serwerze czyli bedzie wywalac, zaczna sie jakies wymowki, a tu zaskoczenie.. czekalem az wyrzuci i nic... Do tej pory atakuja DDosy ale serwer nie pada lecz łapia "troszke" lagi" Administracja w sumie okej jest, lecz nie bede nic chwalic bo roznie to bywa, lecz jezeli serwer bedzie szedl do przodu to mysle ze 1-1.5k osob delikatnie bedzie gralo :)

Opublikowano

Jest godzina 03:30, a na serwerze jest 197 osób, bardzo ładny wynik.

Przypominam, że już jutro jest idol na ts: gospeak.pl o godzinie 20.00

Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie, przewidziane są ciekawe nagrody.

Pozdrawiam

c8f7.png

Opublikowano

Hmm po nocnym graniu stwierdzam, że srogo przegieliście z tymi perłami ... W Av2 lecą średnio, ale tak czy siak szybko się z av2 wychodzi. Na mapie od 90 z metków i moobów leci straaasznie... Do broni na 100lv co jeden plus trzeba jedną perłe z każdego rodzaju więcej np. Na +5 potrzebuje 5 z każdej i tak dalej.. Nie wspominam o reszcie eq i o tym, że pali jak popier*dolony. Każdy jest zmuszony robić dropki i farmić w AV2..

@Edit

Poza tym serwer jest przyjemny, fajnie się gra, exp przyjemny. Polecam i zapraszam do gry! 

Opublikowano

Drop na mapach będzie poprawiony z tego co pisali.

Perły tak samo będą pewnie lepiej dropić.

Lekki fail zaliczyli z biologiem i mapą od 140 + Nie wiem co i jak z dungeonami :D

Ogólnie exp i wgl.

Administracja się stara, więc chyba będzie git.

Opublikowano

Dobra, mam czas to napisze co i jak.

Po 1, przepraszamy za nasz start, nie tak to miało wyglądać, jednak czas który mieliśmy na ogarniecie serwera był za krótki, po prostu myslelismy ze do 20 sie wyrobimy, a jednak... i musielismy robic przerwy co chwile.

Po 2, jeżeli czegoś w grze nie ma, to również jest spowodowane tym, ze nie mielismy czasu na sprawdzenie i NA PEWNO to się pojawi dziś.

Po 3, exp... tak wiemy, szybko leci ale spokojnie. Wrzucenie update z 180lvlem i danie tam expa trudniejszego nie jest dla nas przeszkodą, byśmy dali trudny exp + o wiele lepszy set.

Po 4, serwer stoi stabilnie, nic nie pada, ludzi przybywa... zapraszamy do gry. ;-)

Dzis o 20 idol na gospeak.pl, do wygrania ciekawe nagrody.

Opublikowano

Naprawcie perły i będzie dobrze, biolog też mi się nie wyświetla coś.

Opublikowano

Naprawcie perły i będzie dobrze, biolog też mi się nie wyświetla coś.

Biolog jest od 100lvla, jeżeli nie działa to chłopaki wgrają quest jak wstana, kwestia paru sekund.

Co do pereł, zostaje... exp jest za dobry dlatego musicie mieć tez lepsze zajecia.

Opublikowano

Biolog jest od 100lvla, jeżeli nie działa to chłopaki wgrają quest jak wstana, kwestia paru sekund.

Co do pereł, zostaje... exp jest za dobry dlatego musicie mieć tez lepsze zajecia.

Zajęciem nazywasz bicie się z jakimiś dzieciakami o metki, albo przedzieranie się przez lagi w Av2? 

Ustaw chociaż, żeby było 100% na ulepszenie zarówno z epika na epik jak i epik do +9.

PD chyba w ogóle nigdzie nie dropi.. 

Sporo osób skarżyło się na ogromne lagi w V2...

Co przejście przez TP trzeba odpalać peta na nowo bo się chowa.

Potka na szybkość ataku, nie działa..

Rosy przydały by się na max.

Jak poprawicie te kilka(naście) rzeczy to serwer naprawdę będzie fajny i ludzi będzie przybywać ;)

Opublikowano

Mam mały problem ;) Mianowicie chodzi o to iż TP na mapy takie jak :

Atla V1

Atla V2

Loch paj. V2

Las duchów

Czerwony las

Mi nie działają ;) Po wybraniu akcji 0 reakcji.

Client pobrany wczoraj, Dodatkowo dziś 2x z różnych hostingów + all łatki i patche.

Nie działa na żadnej postaci z wszystkich kont. Tyle

Win XP, SP3. Zapora, Antywirus wyłączony.

Liczę na pomoc. Pozdrawiam, NekareST

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

[#1] Averia.pl `- Czo te Ddosy -.-'' 

http://www.youtube.com/watch?v=089A9K1y29Q&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg&feature=c4-overview

Zaczynamy serie panowaie =)

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Czy jest mi ktoś w stanie pomóc ? :( Nie jestem wyjątkowym przypadkiem. ok. 10% graczy ma ten problem

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Czy jest mi ktoś w stanie pomóc ? :( Nie jestem wyjątkowym przypadkiem. ok. 10% graczy ma ten problem

Wypakuj klienta czyms innym, nw 7zip... bo któryś plików Ci brakuje.

Opublikowano

Witam.

Mam 2 pytania. Czy zostaną dodane przedmioty slubne (suknia,garniak) ? Czy zostane dodany zwoj zmiany płci

24790528697226300755.png

Opublikowano

Próbuję zrobić konto już godzinę i za każdym razem gdy klikam utwórz konto strona przestaje działać -.-

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...