Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmniejszycie hp dla mobów w grocie(komendanty)? Szaman z biologiem bije im po 3k, a sura po 10k. Jak tu expić? ;-;

Opublikowano

Zmniejszycie hp dla mobów w grocie(komendanty)? Szaman z biologiem bije im po 3k, a sura po 10k. Jak tu expić? ;-;

Normalnie, szaman zawsze będzie bił mniej od sury. :x

Ile osób w godzinach szczytu? bo nie wiem, czy sobie tu nie zagrać, bo na averi jest syf. xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Wczoraj 450 online. To jest rzeczywista liczba online, a nie jakieś tam podkręcana jak to wszędzie jest ... 

Opublikowano

Liczba graczy rośnie cały czas aktywna jest reklama :)

niby caly czas rosnie ale moze z ajakis czas rownie szybko spasc, chyba nie sadzicie, ze gracze ktorzy pyszli od "tamtych" youtuberow dadza rade grac na dlusza mete i ze zostana?

Opublikowano

niby caly czas rosnie ale moze z ajakis czas rownie szybko spasc, chyba nie sadzicie, ze gracze ktorzy pyszli od "tamtych" youtuberow dadza rade grac na dlusza mete i ze zostana?

reklama nie jest tylko u YTuberów ;)

O to się nie martw ! ;)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Lol a co 20 osób to źle? tym bardziej że zrobił to dobrowolnie.

A ty kurwa nie bądź taki hej do przodu bo cyfry ci się w oczach pierdolą.

Michał no tak zawsze coś :) nie wiedziałem, że zrobił to dobrowolnie ;]

Życzę powodzenia Tobie, Sado, Veygrowi oraz reszcie administracji bo serwer zrobiliście dobry tylko się nim teraz zajmujcie :)

Życzę wam również bardzo dużej liczby graczy bo sam wiesz, że możecie jeszcze ją podwyższyć do 700+

Opublikowano

Michał no tak zawsze coś :) nie wiedziałem, że zrobił to dobrowolnie ;]

Życzę powodzenia Tobie, Sado, Veygrowi oraz reszcie administracji bo serwer zrobiliście dobry tylko się nim teraz zajmujcie :)

Życzę wam również bardzo dużej liczby graczy bo sam wiesz, że możecie jeszcze ją podwyższyć do 700+

i tak będzie :)

Opublikowano

Mam pytanie- w prezentacji nie zostąło to opisane- ile jest maksymalnie abs-u na magię? Pytam, bo chciałem zrobić sobie szamana, a szkoda tracić czasu jeśli potem okaże się nic nie wartą postacią.

Opublikowano

Mam pytanie- w prezentacji nie zostąło to opisane- ile jest maksymalnie abs-u na magię? Pytam, bo chciałem zrobić sobie szamana, a szkoda tracić czasu jeśli potem okaże się nic nie wartą postacią.

15% jak na każdym innym serwerze.

Opublikowano

Całościowo, w tych ostatnich zbrojkach. Na niejednym serwerze zbierało się po 80% i tyle z gry szamanem.

Tutaj też, dodatkowo jeśli nie przewidujesz wydawania 200 zł na miesiąc w IS i chcesz być tutaj dobry zapomnij o grze.

The past has gone

Opublikowano

Tutaj też, dodatkowo jeśli nie przewidujesz wydawania 200 zł na miesiąc w IS i chcesz być tutaj dobry zapomnij o grze.

a skąd ty to wiesz skoro nie ma uruchomionego IS? jasnowidz?

Opublikowano

a skąd ty to wiesz skoro nie ma uruchomionego IS? jasnowidz?

Zapytał się wróżbity Macieja xDDziś zostaną rozwiązane wszystkie problemy z klientem.

64562221938.png

Opublikowano

Zapytał się wróżbity Macieja xDDziś zostaną rozwiązane wszystkie problemy z klientem.

zrobicie coś z DT ? ... robie całe dt do 8 piętra i wszystko ładnie ... dochodzę na 9 i wielkie ściny.. nic nie mogę zrobić ... taki sam problem był na Triadorzę od FG :)

musieli usunąć all moby z 9 pietra... i tu też radziłbym tak zrobić ... 3 podejścia ...tak samo się kończą

1390144171-U592769.png

Opublikowano

zrobicie coś z DT ? ... robie całe dt do 8 piętra i wszystko ładnie ... dochodzę na 9 i wielkie ściny.. nic nie mogę zrobić ... taki sam problem był na Triadorzę od FG :)

musieli usunąć all moby z 9 pietra... i tu też radziłbym tak zrobić ... 3 podejścia ...tak samo się kończą

Również potwierdzam straszne lagi na 9 piętrze i często wywala.

@Aw

Na który lvl jest eq pokolei od kryształu dusz do expa?

Opublikowano

Nie ma IS a Ty już wiesz ile trzeba wydać?

Może mi opiszesz co takiego będzie w IS, że trzeba wydać 200zł na miesiąc ;]

Serwer polecam! cały czas rośnie liczba graczy oraz administracja się stara, aby na serwerze coś było ;)

Opublikowano

Gram sobie troche na tym serwerze i szczerze? Dość fajnie się gra :-)

Jedynymi minusem jak zwykle, są gracze... i też ich brak, bo szału nie ma.

Aczkolwiek serwer jest na prawdę godny uwagi i myślę, że zostanę na dłużej bo dawno nie było porządnego serwera medium/hard... a lubie się czasem pobawić ;)

W dodatku administracja w grze obecna, odpowiadaja na pw i tak dalej...

Jak tak ustoi, to polecam... widać, że się wzieli w garść ;-)

Opublikowano

Wyłączyliście licznik bo nie było nawet 400 online czy jakiś błąd z nim był ??

400 online to mało?

# polecam, Sado pamiętaj że masz nagrywać filmiki!

Gra się dobrze, nie ma lagów etc  no może raz na x czasu :P Exp zapi3rdala a ci co piszą że jest wolny jak na medium to pozdro..

Michał leniu, częściej wpadaj do gry xdd

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...