Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponad 300. 

Gdzie ta reklama u ludzi z 300k widz?

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro nagra 2 innych YTuberów to pokaże Wam linki  z reklam :) spokojnie kochani jutro wstawię je tu osobiście ;) na chwile obecną gra około 300 osób,  i liczba gracz rośnie, wszystkie problemy techniczne zostały naprawione , nadciąga przypływ zabawy :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Jutro nagra 2 innych YTuberów to pokaże Wam linki  z reklam :) spokojnie kochani jutro wstawię je tu osobiście ;) na chwile obecną gra około 300 osób,  i liczba gracz rośnie, wszystkie problemy techniczne zostały naprawione , nadciąga przypływ zabawy 

No jasne :) Ogarnijcie BUG ze znikaniem atrybutów bo zrobiłem pamiątki i obrona zniknęła po przelogowaniu.

Opublikowano

Bugów jest bardzo dużo, powiedziałbym, że więcej niż na poprzedniej odsłonie serwera, a do GM'ów się nie da dotrzeć, jeżeli piszesz w grze, że masz buga to jedyną odpowiedzią jaką się dostaje jest "wejdź na forum".

Opublikowano

Kilka pytan do administracji :
1. Gdzie sie ulepsza KD?
2. Kto ma reklamowac wasz serwer?
3. Czy exp w grocie bedzie powiekszony?

4. Zrobcie kalendarz eventow?  napisaliscie ze dzisiaj ma byc zuo a nic nie zrobiliscie :P

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

1. Gdzie sie ulepsza KD?

4. Zrobcie kalendarz eventow?  napisaliscie ze dzisiaj ma byc zuo a nic nie zrobiliscie :P

1. KD ulepszasz obok kowala u tego białego :D ale mozna ulepszać tylko od kd+4  (w npc są +3)

2. Chyba my ^^

3. NW

4. Może zrobią. :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

reklama ukaże się m.in :   DeeJayPallaside, KaLi, Covers , MrKamileXXX , balantajs, ZABQ, SHIZER, respectxxx, siembid27 i inni których zapomniałęm wymienić, jutro sami zobaczycie kto nagrał :)

dodatkowo reklama znajduje się na metin2mod.tk,  i inne których tu nie mogę podać :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

1. KD ulepszasz obok kowala u tego białego :D ale mozna ulepszać tylko od kd+4  (w npc są +3)

2. Chyba my ^^

3. NW

4. Może zrobią. :P

NIe da sie ulepszac KD obok seon pyeong :(

81096437081965088413.png

Opublikowano

NIe polecam serwer ze względu na For game !!  serwer padnie jak Almer*** strona bedzie padac serwer wylacznie pod is!

Opublikowano

100 lvl jest nie do wbicia :) Na mapce od 85 leci po 0,1% .... A jeżeli mamy wbijać 100 na grocie to należało by zwiększyć exp bo jest gorszy niż na poprzedniej edycji :)

Opublikowano

Super serwer tylko jakim trzeba być idiotą żeby reklame robić po starcie serwera a nie przed... Teraz może dobijecie do max 600 online a jak reklama była by przed startem to było by pewnie +1k

Opublikowano

Super serwer tylko jakim trzeba być idiotą żeby reklame robić po starcie serwera a nie przed... Teraz może dobijecie do max 600 online a jak reklama była by przed startem to było by pewnie +1k

No tak tylko po co mieli tracić kase skoro nie wiedzieli czy nie będzie żadnego buga albo, że coś innego się nie wydarzy? wtedy by wyszło na jedno 

Opublikowano

1. Gdzie sie ulepsza KD?

Pytam jeszcze raz o to ..

81096437081965088413.png

Opublikowano

Exp w grocie jest git, 2 spoty na 70+ i ponad 25% mogę mieć. Są 2 naj spoty ;)

Polecam, cóż teraz nie działa? bo nie mogę wbić :D

Przerwa techniczna.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Czemu serwer Off ? na strononie 0 info :(

Przerwa techniczna ? Kto robi przerwe w godzinach największej "grywalności" tak nie przybędzie graczy !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...