Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze napewno nie ma 500 osob , GM wylaczyli licznik poniewaz bylo malo graczy :)

Na servie okolo 300 - 350 nie sluchajcie klamstw ;)

Co ty pi3rdolisz? sam grałem od samego początku i potwierdzam iż jest 400+ graczy na lajciku....

Co do serwera, polecam do 86lvl expiło się bardzo przyjemnie

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez gram na tym serwerze i w sumie jest super ale niestety muszę przyznać, że ludzi gra mało :/ 

Jeszcze przed wczoraj jak działał licznik to obserwowałem go prawie cały dzień i nawet nie przekroczył 400 online po czym go wyłaczyli i Haya pisał ze niby wczoraj było 500 online no ciekawe  :) 

Ogólnie jak do weekendu nie przybędzie ludzi to chyba sobie odpuszczę chociaż serwer sam w sobie jest dobry i polecam to niestety ludzi jest za mało. 

Zobaczymy ile ludzi będzie jak włączą licznik. 

Opublikowano

Tez gram na tym serwerze i w sumie jest super ale niestety muszę przyznać, że ludzi gra mało :/ 

Jeszcze przed wczoraj jak działał licznik to obserwowałem go prawie cały dzień i nawet nie przekroczył 400 online po czym go wyłaczyli i Haya pisał ze niby wczoraj było 500 online no ciekawe   :)

Ogólnie jak do weekendu nie przybędzie ludzi to chyba sobie odpuszczę chociaż serwer sam w sobie jest dobry i polecam to niestety ludzi jest za mało. 

Sam czasami sprawdzałem i przekraczało 400, raz było 440.

Opublikowano

Jeszcze przed wczoraj jak działał licznik to obserwowałem go prawie cały dzień i nawet nie przekroczył 400 online po czym go wyłaczyli i Haya pisał ze niby wczoraj było 500 online no ciekawe   :)

To jakoś słabo obserwowałeś licznik ja wchodząc 2-4 razy dziennie na strone widziałem liczbę 400-450 osób ;)

Opublikowano

Ilu graczy tak na oko online ? 

Bugów dużo ? 

Jak ogl. ma się sprawa na serwerze i dlaczego forum nie działa ?

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Ilu graczy tak na oko online ? 

Bugów dużo ? 

Jak ogl. ma się sprawa na serwerze i dlaczego forum nie działa ?

1. 500 i rośnie

2. Nie a jak już są często naprawiane/

3. Na serwerze jest fajnie nie za łatwo nie za trudno, a forum działa  

Opublikowano

1. 500 i rośnie

2. Nie a jak już są często naprawiane/

3. Na serwerze jest fajnie nie za łatwo nie za trudno, a forum działa  *tu dajesz 

xxx

Dział Alistria nie działa.

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Zagralbym tu, ale gra laduje mi sie ponad 4 min ;/

ZR_o79.gif

Opublikowano

Zagralbym tu, ale gra laduje mi sie ponad 4 min ;/

To włącz monitor, albo kup lepszego kompa.

Co ciekawego dropi z belzebuba?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

przerwa%20techniczna%20kopiaa.png

Poprawiono drop Skóry Ogrów

Dodano 6 mountów do Gry

Wyczyszczono piętro Ripera z mobów

Poprawiono bug z łączonymi bryłkami i ich sprzedażą po złej cenie, teraz bryły przeciągamy na handlarkę różności

Do Wierzboluda dodano mleczny sok

Delikatnie podniesiono drop Czerwonych Konarów

Dodano Inst. Smoczego Życia i Smoczego Ataku(z metinów od lasu wzwyż)

Poprawiono bug z wkładaniem takich samych kd +4 i +5 do zbroi/broni

Znerfiono delikatnie moby w Fahir

qp-jxzoolqzpubprfmggizh.jpg

Panda Dropi z Elitarnych Bossów i daje 20% na Potwory oraz 2000 PŻ na 3 godziny

Niebiański Ogier dropi z Silnej Lodowej Wiedźmy oraz Berana Setaou

Ognisty Ogier dropi z Azraela

Ogiery są na 5h i dają bonus 25% na potwory i lans na dzielni

iy-clzfxmfusnsjnbbkftrk.jpg

Młodego Dino będzie można zdobyć TYLKO w niedzielę z Belzebuba :) Działa on jak wierzchowce do zdobycia na 70 poziomie

Więcej grzechów nie pamiętam.

zhda.png

Opublikowano

Tarcza trzech władców jest zbugowana :) Na +7 daje 3 obrony poprzednia dawała 187 deffa (ta z której zrobiłem tą co daje 3 deffa) Czekam aż ogarniecie ją bo teraz nie mam tarczy.

Opublikowano

co wy zrobiliście z tymi niedźwiedziami! :D haha jakie groźne miśki, świetna grafika

UPYx10000 - zamiast głupio pytać ile ludzi online, sami zacznijcie grać to serwer od razu odżyje 

Opublikowano

co wy zrobiliście z tymi niedźwiedziami! :D haha jakie groźne miśki, świetna grafika

UPYx10000 - zamiast głupio pytać ile ludzi online, sami zacznijcie grać to serwer od razu odżyje 

Grałem na teodenie i Alistria v1 i oba serwery padły z powodu braku graczy i nie mam zamiaru wchodzić jeszcze raz by to sprawdzić, dlatego pytam. 

xD 

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=biin640C9NE&feature=youtu.be

kolekna seryjka,  dzis następna będzie od Respecta

Zapraszam do oglądania serii z serwera oraz również zachęcam do oglądania innych YT: )

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Grałem na teodenie i Alistria v1 i oba serwery padły z powodu braku graczy i nie mam zamiaru wchodzić jeszcze raz by to sprawdzić, dlatego pytam. 

Graczy jest około 500 ale rośnie szybko. Licznik jest wyłączony bo szukają czy nie ma z nim problemu.

Opublikowano

Dzisiejszy OX można zaliczyć do udanych ! ;)

Tak , fajnie wyszedl tylko byl problem z zalogowaniem i tepaniem sie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...