Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączyliście licznik bo nie było nawet 400 online czy jakiś błąd z nim był ??

Jeszcze wczoraj bylo 490 graczy wiec raczej nie z tego powodu.

Liczniki czesto są przyczyną jakis problemow wiec mozliwe ze dlatego wylaczyli.

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze wczoraj bylo 490 graczy wiec raczej nie z tego powodu.

Liczniki czesto są przyczyną jakis problemow wiec mozliwe ze dlatego wylaczyli.

Piona dla kumatych, macie odpowiedź :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

gram 2 dzień i serwer jest mega fajnie się exspi eq robi wszystko jest dopracowane, GM'owie odpisują ciągle na Pw nie ma żadnych problemów i wg wszystkich jeszcze raz zapraszam na serwer. 

11211199701050204044.png

Opublikowano

Hehe Ave*a padła to trzeba znaleźć sobie nowego serwa :). Może zawitam i zagram

ddz8gi.png

Opublikowano

Hehe Ave*a padła to trzeba znaleźć sobie nowego serwa :). Może zawitam i zagram

Zapraszamy tutaj nic nie upadnie :) stary, profesjonalny team :) na pewno sie nie zawiedziecie ;)

Opublikowano

Polecam administracja jak i serwer pełen profesjonalizm.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Zróbcie w końcu coś z tym clientem bo powoli zaczynam się wkurwiać. Wasz świetny poradnik żeby naściągać trylion instalacji od Microsoftu gówno daje, wszystko poinstalowane, komputer oczyszczony i ten client dalej nie odpala. Rozumiem, że innym działa, ale skoro jest takie grono osób którym jednak nie działa to moze warto ruszyć dupe i coś z tym zrobić? I nie piszcie mi żebym odinstalował, zainstalował clienta, ściągnał, zesrał, bo mi to nic nie da bo wszystkiego próbowałem. Dlatego proszę zamiast dodawać 10 patchy od Mc zróbcie coś pożytecznego bo żadna ta instalka mi nic nie pomogła, a inne clienty mi śmigają, a chce pograć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zróbcie w końcu coś z tym clientem bo powoli zaczynam się wkurwiać. Wasz świetny poradnik żeby naściągać trylion instalacji od Microsoftu gówno daje, wszystko poinstalowane, komputer oczyszczony i ten client dalej nie odpala. Rozumiem, że innym działa, ale skoro jest takie grono osób którym jednak nie działa to moze warto ruszyć dupe i coś z tym zrobić? I nie piszcie mi żebym odinstalował, zainstalował clienta, ściągnał, zesrał, bo mi to nic nie da bo wszystkiego próbowałem. Dlatego proszę zamiast dodawać 10 patchy od Mc zróbcie coś pożytecznego bo żadna ta instalka mi nic nie pomogła, a inne clienty mi śmigają, a chce pograć.

Pozdrawiam.

Pobierz teraz nową łątke w patcherze, bo problem został naparwiony :)

Ew pobierz od nowa klienta i  spatchuj grę.

Jeśli nie pomoże zapraszam na TS3 który znajdziesz na stronie głównej, lub forum (co za błąd)

Opublikowano

U części osób problem występował przez antywirusa. Nazwy nie pamiętam, a słyszałem o nim pierwszy raz. 

Opublikowano

@Veygr

Nie używam antywirusa, prawie Ci wyszło :P

@AyaH

Spróbuje, zobaczymy, jak coś to zrobie tak jak mi podpowiedziałeś czyli najzwyczajniej w świecie wejde na ts'a, dzięki.

Opublikowano

jc wpadaj ja jeszcze chwile na ts posiedzę i idę spać, więc jak byś wpadł problem pewnie od ręki rozwiąże.

64562221938.png

Opublikowano

Ok nie ma w co grać :D

Ściągam i wbijam na serwer ... :)

Zobaczymy co tam stworzyliście :)

Opublikowano

Czy duzo osób gra na serverze?

Wczoraj było w granicach 500 w godzinach szczytu, reklama jest co raz większa i graczy z dnia na dzień przybywa, nic tylko grać.

Bugów praktycznie nie ma, a jeżeli są to od razu je naprawiają, exp dopasowany do dropu oraz do yang, ulepszanie nie jest trudne, dziwię się, że tak mało osób było tutaj z początku, mam nadzieję, że ludzie jednak przekonają się do tego cudeńka i będzie nas o wiele więcej.

Polecam wszystkim i zapraszam.

Opublikowano

Ile wgl tutaj gra ludzi w godzinach szczytu ?

serwer ma kilka dni, liczba kręci się w około 500 ale ciągle wzrasta, reklama działa cały czas, więc myślę, że przez weekend gdy będą Eventy będzie dużo więcej.

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny :)

Expi przyjemny , nic tylko ściągać i grac warto naprawdę Polecam !

Opublikowano

czy server jest aktualnie online? i czy exp jest taki sam jak na poprzedniej edycji ?

x

Opublikowano

warto tutaj grać?

handlarz3.png

co to za bronie? pierwszy raz je widzę, na jaki lvl one są i co mają?

z tego co pamiętam ze starej odsłony to niektóre bronie są na 50 i mają wbudowane śr [coś jak bronie 30] a reszta to na 58 lv takie zwykle z normalnym damage

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...