Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dn. 16.03.14r. godz. 19:00 Odbędzie się event specjalny: 

87880120508441692157.png

Objaśnienie eventu:

1) wydarzenie odbędzie się na mapie neutralnej (zostanie podana informacja),

2) zadaniem każdego królestwa, będzie obrona własnych kamieni metin i doprowadzenie do zniszczenia kamieni przeciwników (np. jinno broni swoich kamieni ale musi ubić kamienie shinsoo i chunjo),

3) po rozpoczęciu eventu pojawi się określona liczba kamieni metin (zostanie podana informacja),

4) z chwilą utraty kamieni metin swojego królestwa przegrywamy,

5) królestwo, które jak ostatnie będzie miało minimum 1 metina - wygrywa!

6) zadanie wymaga sprytu, organizacji i taktyki!

Nagroda dla Zwycięskiego królestwa (NIESPODZIANKA)

83938873973060396873.png

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak tam z pvp kazda klasa ma szanse?

tylo nie pisac mi tutaj ze to zalezy od taktyki:)

Opublikowano

Ale tak z drugiej strony dobry to pomysł żeby tak te bs blokować? Gdyby był działający bs 2x tyle graczy ;p Bo serwer naprawde udany, nie powiem :)

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Opublikowano

Ale tak z drugiej strony dobry to pomysł żeby tak te bs blokować? Gdyby był działający bs 2x tyle graczy ;p Bo serwer naprawde udany, nie powiem :)

Racja, też właśnie nie gram z powodu Bs, no ale cóż poradzisz. 

xD 

Opublikowano

Danie bs równa się z zostawieniem w sklepach bądź danie w dropie eq 4x15 a wynalazca bs niech będzie przeklęty bo z tej gry zrobił gówno.

64562221938.png

Opublikowano

Co do bsa powiem tak, nie zablokowaliscie go bo nie da sie go calkowicie zablokowac, co do banów... co do waszego banowania za bs sie nie wypowiem :)
To po 1, po drugie fajnie by bylo gdyby naprawde powstal server bez mozliwosci bsowania, wtedy ta grala mialaby lepszy, fajniejszy sens ale niestety :D
Metin to gra ktorą osoba ktora sie na tym zna moze prawie w pelni edytowac na swoją potrzebe.

I tak na marginesie, zeby bonowac item bez wkladu wlasnego nie potrzeba zadnych wymyslnych programow ani botów, wystarczy ruszyc głową.

Pozdrawiam i zapraszam na server.

rYD9JSA.png

Opublikowano

BonusSwitcher był i będzie, każdy gracz w dzisiejszych czasach jest od niego uzależniony, więc banowane za niego to czysta głupota. Tym bardziej zabezpieczenie, jest to tylko wasza strata czasu, bo wszystko da się obejść. Na serwerze znajduje się cześć graczy, które z niego korzystają , więc jeżeli zależy wam na graczach dodałbym już teraz go do klienta, bo szybciej czy później ktoś opublikuje i każdy będzie miał do niego dostęp. 

xD 

Opublikowano

Zawsze są sposoby na brak botów na serwerze, a bs już powiem, ze grupka 30osób w tym ja go posiada, chodź nie mały problem mieliśmy z ominięciem. Zawsze mozecie zwiększyć szansę na wbicie 15% abs bo aktualnie jeśli ktoś męczy ręcznie 6h jedną rzecz to oceniają serwer na hard nie na medium. Na pierwszej odsłonie był bs w kliencie teraz nie ma, jeśli czekacie na udostępnienie tutaj to tylko kwestia czasu. Osobiście serwer fajny ale minusem są bonusy, które wchodzą strasznie rzadko, jeśli chociaż chcesz mieć eq 3x15, ale serwer ma sporo plusów jak ciekawe dungeony, pety a 3h z bossów czy wierzchowce i bengale. Serwer jak najbardziej polecam, jeśli chcecie nie ukrywając medium/hard.

Opublikowano

Zawsze są sposoby na brak botów na serwerze, a bs już powiem, ze grupka 30osób w tym ja go posiada, chodź nie mały problem mieliśmy z ominięciem. Zawsze mozecie zwiększyć szansę na wbicie 15% abs bo aktualnie jeśli ktoś męczy ręcznie 6h jedną rzecz to oceniają serwer na hard nie na medium. Na pierwszej odsłonie był bs w kliencie teraz nie ma, jeśli czekacie na udostępnienie tutaj to tylko kwestia czasu. Osobiście serwer fajny ale minusem są bonusy, które wchodzą strasznie rzadko, jeśli chociaż chcesz mieć eq 3x15, ale serwer ma sporo plusów jak ciekawe dungeony, pety a 3h z bossów czy wierzchowce i bengale. Serwer jak najbardziej polecam, jeśli chcecie nie ukrywając medium/hard.

Udostęnpij na pw :f

Serwer spoko, opłaca się chodzić na dt.

Na spocie z metinem i mapkami jest moze z 30 mobów tylko?

Także przyjemnie się dt robi.

Opublikowano

Witam. Czy może mi ktoś podać spolszczenie? pliczek ktorym bede odpalal Alistrie nie przez autopatchera? Będę baardzo wdzięczny.

Troche głupia sprawa bo wynajmuje w UK od gościa mieszkanie i "niechcący" załozył blokade rodzicielska oczywiscie kazalem mu od razu zmienić, ale podobno zmiana trwa do 24h. Przez te gówno nie działa większość polskich stron razem z wszystkimi priv-ami i nie daje autopatcherowi się połączyć z tym gdzie musi. Cud że mpc działa, jeszcze wczoraj nie działało. Zależy mi na tym bo nawet YT nie działa... 

Jeśli ktoś nie chce tego upubliczniać prosze o link na PW. Dzięki.

Jeżeli chodzi o obejście patchera, pisz do mnie to ci napiszę jak to obejść. Lecz i tak bs na tym nie działa. ;/

Co do bs'a można się dogadać więc proszę O PW

Pozdrawiam, 

<3

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...