Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer okazal sie bardziej medium/hard niz medium.

Spodziewalem sie czegoś innego.

Bedzie to samo co na poprzedniej edycji, podniecanie sie serwerem na poczatku a potem liczba graczy automatycznie spadnie.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Dla mnie serwer zbyt hard. Grałem na Teodenie i widzę, że tu będzie podobnie a nawet trudniej ( czytaj bony 1-5 i dostępność 6/7)

Wiem, że będzie stabilny a team jest porządny ale nie specjalnie przepadam za serwerami podchodzącymi pod hard.

Polecam ale nie zagram.  :rolleyes:

Aż siebie zacytuję znów. To nie jest żaden easy/medium. Serwer podchodzi pod hard jak w mordę strzelił czym sobie strzelili w stopę.

Ludzie zaczęli grać bo liczyli że będzie łatwiej, a tu kicha :rolleyes:  Z dnia na dzień będzie coraz mniej osób i myślę, że zatrzyma się na trzystu osobach online i tyle.

Opublikowano

Piszecie ze serwer jest za trudny jak na medium , a taka prawda za ze 3-4 dni juz bedzie 100lvl a za 2 tyg pewnie nawet max .

Lepiej zeby byl trudny niz zeby po tygodniu ludzie mieli max lvl i eq.

Opublikowano

Napisać, że serwer jest trudny jest łatwo, ale napisać co jest w nim trudnego to już nikt nie napisze. 

Opublikowano

Odpalam klienta, wszystko chodzi śmiga pięknie ładnie, ale problem w tym, że gdy zaczynam klepać mooby wypierdala error : http://scr.hu/4h7/t5gs5

Wie ktoś jak to rozwiązać ?

Wgraj na inny dysk.

90472801207480070301.png

Opublikowano

Odpalam klienta, wszystko chodzi śmiga pięknie ładnie, ale problem w tym, że gdy zaczynam klepać mooby wypierdala error : http://scr.hu/4h7/t5gs5

Wie ktoś jak to rozwiązać ?

Gościu malinowy wejdź na dysk d:/ i zmień nazwę folderu ymir work na inną wszystko czarne na białym napisane.

64562221938.png

Opublikowano

Narazie jak najbardziej Polecam server żadnych bugów nie zauważyłem .

Opublikowano

Serwer wydaje się dobry lecz ma exp na nim bardziej podchodzi pod harda niż medium do tego 80 lvl nie powinno być trudno wbić a od 80 zaczynające się tzw. schody. :P

@@@@@ @@@@@

@@ 500 Post @@

@@@@@@@@@@

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Krupnik211, w ile byś chciał wbić max lvl? W 2 dni? 

Nigdy nie wbijam max lvl. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem chodziło mi, aby do 80 lvl leciało w miarę a potem było znacznie trudniej. Obecnie jak ktoś wbija na tzw. Medium to nie myśli że 30 lvl będzie wbijał 1h... Weź przykład z invorii tam jest exp idealnie dobrany co widać po liczbie graczy. Takie moje moje zdanie.

Opublikowano

Nigdy nie wbijam max lvl. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem chodziło mi, aby do 80 lvl leciało w miarę a potem było znacznie trudniej. Obecnie jak ktoś wbija na tzw. Medium to nie myśli że 30 lvl będzie wbijał 1h... Weź przykład z invorii tam jest exp idealnie dobrany co widać po liczbie graczy. Takie moje moje zdanie.

Ale ten serwer jest i będzie trudniejszy od invorii :) 

Opublikowano

Jak 30lvl wbijasz w 1h, to niezły z Ciebie amator

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Ale ten serwer jest i będzie trudniejszy od invorii :)

Za pewnie tak dlatego może nie przypadł mi do gustu. :P

Jak 30lvl wbijasz w 1h, to niezły z Ciebie amator

Nie maniacze 24/7 przy metku wybacz nie znam się :( Ten 30 na poważnie idzie w te 15/20min wbić, ale dla mnie to i tak dużo lubię troszkę szybszy exp :P

Logowanie padlo?

W dwie godziny wbilem z buffem 65 lv i na dodatek gram archerem. Exp jest bardzo dobry, Pozdrawiam.

Również gram archerem. Exp mi nie przypadł do gustu każdy ma inne upodobania :P

I te padające logowanie. I te tłumy w m1 :D

Opublikowano

Zróbcie tak żeby moby w V2 Podchodziły pod konia...Nie mam zamiaru bawić się z łucznikami...A i ogarnijcie lagi i dc po cały czas wywala..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...