Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skyboxy są dostępne na MPC z tego co wiem, także nic dziwnego w tym napisie, a usunąć go nie mogą.

Opublikowano

Ciekawa rzecz z tymi skyboxami ^^ 

Hehe buzię widzę ;P ja widzę ale ja nie widzę ! Rozwaliło na maxa 

ddz8gi.png

Opublikowano

Ludzie pobralem klienta normalnie patchuje a jak odpalam all chanelle off...

I blad podczas laczenia pomocy

7crrjs4uqdgb.png

Opublikowano

Serwer off? Jakies info od administracji bylo? Z gory dzieki.

Tak przerwa techniczna. (Nadal robią poprawki) więcej info u nich na forum masz.

Opublikowano

Lekka przesada administracja informuje nas że o godzinie 23.00 będzie przerwa techniczna na ponad godzinę. Serwer nadal nie jest włączony administracji już nie ma online i jeszcze 0 informacji dla graczy kiedy będzie online itd. Trochę żenująca postawa teamu myślałem że podchodzą do tego poważnie lecz nie widać aby tak było.

Opublikowano

Będzie dziś serwer on bo wczoraj tylko lagi widziałem, dziś chce się zalogować i chuy "serwer jeszcze nie został otwarty"

sygna.png

Opublikowano

Będzie dziś serwer on bo wczoraj tylko lagi widziałem, dziś chce się zalogować i chuy "serwer jeszcze nie został otwarty"

Przerwa techniczna :) Wieczorem raty więc nie ma co się denerwować.

Opublikowano

Która to już przerwa? Rozumiem, mogą pojawić się pewne komplikacje w funkcjonowaniu serwera, ale to co zrobiliście to lekka przesada- wygląda na to, że wypuściliście bubel. Póki co, to serwer więcej czasu był wyłączony niż włączony. Ludzie pisali, że to kolejna wersja tego serwera, a dalej nie potraficie ogarnąć tego?

@ Do przyszłych hejterów- tak, mogę wyjść na dwór, zająć się czymś innym, ale w tygodniu mam sporo zajęć i jeśli mam wolną chwilę na grę, to chciałbym to zrobić. A tutaj skrzętnie mi się to uniemożliwia.

Uczeń
Opublikowano

Administracja z mordy robi dupe i tyle w temacie... Od 14 za każde 10min spóźnienia mają dać 10% raty i ciekawe czy dadzą bo teraz wychodzi 110% a nie wiadomo kiedy włączą

Opublikowano

Która to już przerwa? Rozumiem, mogą pojawić się pewne komplikacje w funkcjonowaniu serwera, ale to co zrobiliście to lekka przesada- wygląda na to, że wypuściliście bubel. Póki co, to serwer więcej czasu był wyłączony niż włączony. Ludzie pisali, że to kolejna wersja tego serwera, a dalej nie potraficie ogarnąć tego?

@ Do przyszłych hejterów- tak, mogę wyjść na dwór, zająć się czymś innym, ale w tygodniu mam sporo zajęć i jeśli mam wolną chwilę na grę, to chciałbym to zrobić. A tutaj skrzętnie mi się to uniemożliwia.

1 edycja była na game 2089 a 2 edycja na game 40250 jest to bardzo duża różnica i nie jest łatwe do ogarnięcia.

Błędy są i się nawet nie dziwię bo sam osobiście mam problem z przejrzeniem 90k plików kodu źródłowego. Wymaga to bardzo dużo czasu oraz umiejętności, żeby wyłapać wszystkie błędy.

Chociaż szczerze mówiąc błędów by było zdecydowanie mniej gdyby nikt nie modyfikował kodu na pałę. :D 

0LsM05U.png

Opublikowano

Jesli są jakie niedociągniecia to administracja je co chwile poprawia.

Graczy przybywa,  bylo 450 wiec serrwer polecam.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer i wspólnej zabawy ! :)

Zapraszam do oglądania filmiku DJ-a

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer i wspólnej zabawy ! :)

Zapraszam do oglądania filmiku DJ-a

Takie reklamy są do dupy, ponieważ przyjdzie może z 20 osób :x

Lepiej pisać do osób, które nagrywają z metina ;)

Opublikowano

Lol a co 20 osób to źle? tym bardziej że zrobił to dobrowolnie.

1 edycja była na game 2089 a 2 edycja na game 40250 jest to bardzo duża różnica i nie jest łatwe do ogarnięcia.

Błędy są i się nawet nie dziwię bo sam osobiście mam problem z przejrzeniem 90k plików kodu źródłowego. Wymaga to bardzo dużo czasu oraz umiejętności, żeby wyłapać wszystkie błędy.

Chociaż szczerze mówiąc błędów by było zdecydowanie mniej gdyby nikt nie modyfikował kodu na pałę. :D

A ty kurwa nie bądź taki hej do przodu bo cyfry ci się w oczach pierdolą.

64562221938.png

Opublikowano

przerwa%20techniczna%20kopia.png

• Poprawione delikatnie drop certów
  • Podniesiono exp z podziemnych potworów w Av1
  • Znerfiono wiedźmy i generała(dzialają bonusy na diabły)
  • Znerfiono Elit. 9 ogonów
  • Próba poprawienia podobno występującego "cofania" na wierzchowcach
  • Lekko podniesiony drop Niebieskich Kryształów
  • Emocje można bez maski uczuć okazywać ;f
  • Glicz z pomnikiem żółwia nie występuje
  • Zmniejszono ilość potworów na mapkach w DT a ich resp wydłużono dwukrotnie
  • Komunikacja między królestwami100% działa
  • Partyzane +9 można ulepszać metalem
  • Sura z certów ma bojowego +9 do wyboru zamiast egzo +9
  • Można wystawiać PD i rękawice z lasu w sklepie

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...