Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ten serv jest wkur*jący ... co chwile loga w dt... a jak się przekłada kllucz zin to zlaguje i caly czas czarny ekran i nie działają sztuczki typu /close itp ... i nie mowcie ze slaby komputer bo komputer jest rok temu kupiony i jest dobry :) kolega także miał tego laga po kluczu zin o co chodzi powie mi ktoś ? usuńcie moby z pietra z riperem albo nwm...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ten serv jest wkur*jący ... co chwile loga w dt... a jak się przekłada kllucz zin to zlaguje i caly czas czarny ekran i nie działają sztuczki typu /close itp ... i nie mowcie ze slaby komputer bo komputer jest rok temu kupiony i jest dobry :) kolega także miał tego laga po kluczu zin o co chodzi powie mi ktoś ? usuńcie moby z pietra z riperem albo nwm...

Popieram..

90472801207480070301.png

Opublikowano

Mobów po przerwie u niego nie będzie, nie są potrzebne.

Wykasujcie również na mapkach, bo jest męczarnia bodym a odlurowywanie nic nie da jak drugiej postaci do lurania nie wezme

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Mobów po przerwie u niego nie będzie, nie są potrzebne.

kiedy ta przerwa będzie ? bo mam ten sam problem ... nie da sie ripa ubić bo lag...

na kluczach w sumie się zaczyna ale źle nie jest...

i co ile respi się wróżka ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

kk.png

Belzebub - ojciec Ognistego Króla

Siła - Identyczne właściwości co Elit. Ognisty. Król

Ilość - 45

Lokacja - Ognista Ziemia

Mapa na czas eventu jest wyłączona dla postaci poniżej 40 poziomu

Posiłki: Możliwa druga fala :)

zhda.png

Opublikowano

Polecam także polubienie naszego FanPage, jeśli chcesz być na bieżąco, zalajkuj i udostępnij.  FanPage znajdziesz na naszej stronie Alistria.eu

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Serwer całkiem spoko 

B`s dozwolony?

W ile wbije max lvl grając 3h dziennie?

Jaki max lvl?

-bs nie dozwolony i zablokowany

-w ile wbijesz? to zalezy od Ciebie , zapału i umiejętności

-150

Opublikowano

ale z tą reklamą poprzez sms to nieco przegięliście ;) i z tego powodu nie polecam

zrozumiem fora/yt/gg/skype bo to jeszcze w miarę publiczne komunikatory, ale prywatny numer telefonu, który ktoś kiedyś bezmyślnie podał przy rejestracji i którego stawiam że nie macie prawa przechowywać? szkoda słów.

who cares?

Opublikowano

po otwarciu clienta mam do wyboru alistria.eu i alistria.eu(slave) które wybierać :P ?

to jest to samo :) z tym, że slave jest awaryjnie, gdyby coś było nie tak z logowaniem :) lepiej dmuchać na zimne

Jest ts ?

jest ts, na stronie podany

ale z tą reklamą poprzez sms to nieco przegięliście ;) i z tego powodu nie polecam

zrozumiem fora/yt/gg/skype bo to jeszcze w miarę publiczne komunikatory, ale prywatny numer telefonu, który ktoś kiedyś bezmyślnie podał przy rejestracji i którego stawiam że nie macie prawa przechowywać? szkoda słów.

Dlaczego przegięliśmy ? to chyba o to chodzi, aby trafić do jak największej liczby graczy, i jęsli rejestrowałeś się na jakiejś stronie to zapewne akceptowałeś regulamin, a z nim mogłeś zaakceptować subskrypcje sms czyli dostarczania Ci informacja od administracji, żeby zakończyć takową powinno wystaraczyć sms zwrotny o treści STOP

Opublikowano

po otwarciu clienta mam do wyboru alistria.eu i alistria.eu(slave) które wybierać :P ?

To jedno i to samo.Slave jest jak logowanie padnie.

64562221938.png

Opublikowano

Na serwerze napewno nie ma 500 osob , GM wylaczyli licznik poniewaz bylo malo graczy :)
Na servie okolo 300 - 350 nie sluchajcie klamstw ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Na serwerze napewno nie ma 500 osob , GM wylaczyli licznik poniewaz bylo malo graczy :)

EN_rutko.jpg

U tego pana praktyki?

zhda.png

Opublikowano

Jak byś czytał uważnie, to byś wiedział dlaczego licznik jest wyłączony :)

Jutro zostanie uruchomiony licznik, to sam zobaczysz, a nie siej dziwnej propagandy :) w tej chwili na samym ch1 jest ponad 270 osób :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...