Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

warto tutaj grać?

handlarz3.png

co to za bronie? pierwszy raz je widzę, na jaki lvl one są i co mają?

Sam przekonaj się :) 

Co do broni  dużo jest autorskich więc mogłeś nie widzieć.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Zaczynam tam grać za 30minut szukam jakiejś ekipki do grania najlepiej z ts3

Gdzie gra więcej złoci czy czarni?

x

Opublikowano

myslałem, że pogram na serwerze, ale podczas odpalania gry wyskakuje " blad podczas aktualizacji torrent "

edit.

jest ktos w stanie pomoc ?

Opublikowano

serwer cały czas ON. zamknij patchera, po przez menadżer urządzeń  i uruchom od nowa. 

Opublikowano

serwer cały czas ON. zamknij patchera, po przez menadżer urządzeń  i uruchom od nowa. 

myślisz że nie próbowałem obejscie tez chcialem zrobić ale dupa ze starą odsłona nie miałem tego problemu

x

Opublikowano

myślisz że nie próbowałem obejscie tez chcialem zrobić ale dupa ze starą odsłona nie miałem tego problemu

Za obejscie to przedczasem możesz bana dostać.

64562221938.png

Opublikowano

Pisalem na waszym forum ze mam problemy z clientem ale cos malo osob w ciagu kilku godzin mi odpowiedzialo wiec napisze tutaj:

mam taki problem ze po kazdym szybkim biciu z konia mam zacinki, a jak przelogowywuje sie na inne mapy lub sie loguje to zamiast trwac 5sec trwa to ok pol minuty... Czy tylko ja tak mam? 

sstwc.jpg

Opublikowano

Pisalem na waszym forum ze mam problemy z clientem ale cos malo osob w ciagu kilku godzin mi odpowiedzialo wiec napisze tutaj:

mam taki problem ze po kazdym szybkim biciu z konia mam zacinki, a jak przelogowywuje sie na inne mapy lub sie loguje to zamiast trwac 5sec trwa to ok pol minuty... Czy tylko ja tak mam? 

moim zdaniem to wina z twojej strony :c

mógłby mi ktoś upnąć alistria.exe ? bo client w .zip mi się coś zepsul i nie moge otworzyc :*

x

Opublikowano

Wbije na serwa ;p zobacze czy to taki jakiego szukam ;p i pytanko czy ciezko wbic maksymalny lvl i zdobyc ulepki , eq itd.??

Zdecydowanie pod tym względem nie jest to  serwer dla ludzi którzy wszystko chcą mieć w dzień, tydzień czy bóg wie jak szybko :)

zhda.png

Opublikowano

myslałem, że pogram na serwerze, ale podczas odpalania gry wyskakuje " blad podczas aktualizacji torrent "

edit.

jest ktos w stanie pomoc ?

ponawiam pytanie - pomoze ktos ?

Opublikowano

ponawiam pytanie - pomoze ktos ?

zapewne masz internet np orange, bezprzewodowy, spróbuj spatchowac klienta u kolegi.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=biin640C9NE&feature=youtu.be

kolekna seryjka,  dzis następna będzie od Respecta

Dzięki za wstawke :)

Serwer elegancki - exp dropacowany oby tak dalej

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Jak odpalić WH bez obejścia?

Nie odpalisz. zrób sobie obejście i tyle, nie jest to trudne 

(robisz plik textowy wklepujesz do niego "start metin2client.bin" zapisujesz jako start.bat i odpalasz. tada.)

a jak ci się nie chce tego robić to masz gotowca (wrzuć do klienta)

http://speedy.sh/6zTfn/obejscie-dla-kazdego-serwera-by-ja.bat

skanu nie daje, plik *.bat więc każdy ma do niego wgląd.

Serwera nie polecam, chamstwo ze strony graczy aż się odechciewa grać, zadasz jedno pytanie to cię zhejtują. serwer nudny, zero pomocy od graczy (prawie godzinę pytałem się o jedną rzecz na czacie - bezskutecznie).

Opublikowano

Nie odpalisz. zrób sobie obejście i tyle, nie jest to trudne 

(robisz plik textowy wklepujesz do niego "start metin2client.bin" zapisujesz jako start.bat i odpalasz. tada.)

a jak ci się nie chce tego robić to masz gotowca (wrzuć do klienta)

http://speedy.sh/6zTfn/obejscie-dla-kazdego-serwera-by-ja.bat

skanu nie daje, plik *.bat więc każdy ma do niego wgląd.

Serwera nie polecam, chamstwo ze strony graczy aż się odechciewa grać, zadasz jedno pytanie to cię zhejtują. serwer nudny, zero pomocy od graczy (prawie godzinę pytałem się o jedną rzecz na czacie - bezskutecznie).

System Windows nie może odnaleźć pliku metin2client.bin 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Witam.

Polecacie serwer ? Są jakieś błędy ? wywala lub coś w tym stylu ?

Ile online w godzinach szczytu ?

Ludzi gra w tej chwili ponad 500 i liczba cały czas rośnie.

Bugów większych nie ma, a jeśli jakieś są , zostają szybko naprawione. Serwer stoi stabilnie, na starcie miał tylko mały problem z logowaniem ale zostało już to naprawione dawno.

Dzisaj o 18:00 rozpocznie się EVENT na serwerze.  Więcej info na forum serwerowym ! 

Zachęcam do zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...