Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anek: Po pierwsze, kolega HarryPotter, cały czas spamował, aż w końcu zaczął obrażać administrację. Po drugie, kolega pokazał to, co było mu za wygodne jak wiadomo. Teraz widać tylko iloraz twej inteligencji, jak wyrażasz się o Administracji i kobietach Administratorką dla Twojej wiadomości jestem odkąd ty nosisz pieluchę. Nagle zmieniłeś temat, pisząc jak ona się odnosi do innych? Jeśli byś był mądry, pokazałbyś cały chat, kiedy gościu co chwile spamił o to samo, a ja mu ciągle odpisywałam, więc nakazałam się mu nauczyć czytać. Proponuję troszeczkę dystansu do siebie i nauki kultury, oraz podwyższenia ilorazu inteligencji.

Kochanie :)

Siedziałaś na ts3 i w kółko powtarzałaś jedno .... łatka będzie w patcherze ... ludzie pytali kiedy ... 0 odpowiedzi ale mniejsza z tym.

Potem siedzisz i nic nie robisz, pytam poke'ami o pewną sprawę ... choć ty nic nie robiłaś :) jak zareagowałaś ?  wjebałaś mi bana po raz drugi na ts3 na 5min ... bo tak załatwiasz sprawy :)

wszedłem do gry i napisałem to ...

a ty mi bana wlepiasz? zobacz jak sie zachowujesz na ts3 ... robicie serwer to sie nim zajmijcie :) szczególnie ty... skoro nie jesteś technikiem ... to informuj i pomagaj na ts3 a nie wpieprzasz bany bo możesz

potem ludzię mają taką a nie inną opinie.

uu5dnj.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ty lepiej chodz na dolinke zrespisz mi pare ripkow bo masz wprawe :3

AW:

Truta tylko rip ?

Chodź poprosić o przyjęcie do gildii ://

No tak teraz jesteś mądra jak stanęło za mną pare osób? Pierwszy raz spotykam się z tak "OGARNIĘTA" osobą jak ty że daje blokadę czatu gdyż nie ma argumentów na swoją obronę :) Możesz pisać co chcesz ale dla mnie nie powinno Cię tutaj być. Nie pozdrawiam

Ps. Anek dużo razy dałaś za tego "SGM" który ci służy tylko i wyłącznie do udawania osoby pomocnej innym graczom ? Bo moim zdaniem zamiast pouczyć ty starasz się banować. I jeszcze robisz to nie do końca bo coś twoje bany nie pokazują się na stronie hahahaha.

Anek to żona Hayi nic nie dała za SGM nie wiesz to się nie wypowiadaj teraz możesz znikać z tematu skoro serwer Ci nie pasuje ;) 

Opublikowano

Kochanie :)

Siedziałaś na ts3 i w kółko powtarzałaś jedno .... łatka będzie w patcherze ... ludzie pytali kiedy ... 0 odpowiedzi ale mniejsza z tym.

Potem siedzisz i nic nie robisz, pytam poke'ami o pewną sprawę ... choć ty nic nie robiłaś :) jak zareagowałaś ?  wjebałaś mi bana po raz drugi na ts3 na 5min ... bo tak załatwiasz sprawy :)

wszedłem do gry i napisałem to ...

a ty mi bana wlepiasz? zobacz jak sie zachowujesz na ts3 ... robicie serwer to sie nim zajmijcie :) szczególnie ty... skoro nie jesteś technikiem ... to informuj i pomagaj na ts3 a nie wpieprzasz bany bo możesz

potem ludzię mają taką a nie inną opinie

BAN jak najbardziej słuszny, za użycie słowa ,, Idiotka,,  

Jak byś miał trochę kultury osobistej to inaczej by to wyglądało :) Nie mówiąc już o różnicy wieku :) Pozdrawiam Haya

LOGOWANIE JUŻ DZIAŁA

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Anek to żona Hayi nic nie dała za SGM nie wiesz to się nie wypowiadaj teraz możesz znikać z tematu skoro serwer Ci nie pasuje ;) 

Zrobię co będę chciał :) Ale ty na pewno na żadną posadę się nie załapiesz takim podlizywaniem. To że miałeś moda na tamtej alistrii to nie znaczy że coś teraz ugrasz :)

Opublikowano

A musze wszechmogący maweksie?

Nie mam innego wyjśćia?

AW:

Ile bede wbijal 75 od 60?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jak byś miał trochę kultury osobistej to inaczej by to wyglądało :) Nie mówiąc już o różnicy wieku :) Pozdrawiam Haya

LOGOWANIE JUŻ DZIAŁA

Za idiotkę ban ? To już się boję co będzie później. Teraz to chyba nie zostało nic więcej jak napisać że NIE POLECAM serwera. Właśnie ze względu na Anie. 

Opublikowano

opłaca się grac czy za słowo  "głupi debil" tez dostane bana ??

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

LOGOWANIE JUŻ DZIAŁA

No to więc jakie konsekwencje wyciągniesz co do swojej żony ? za niewypełnianie obowiązków na swoje posadzie w grze ?:)

No bo chyba nie będzie lepiej traktowana bo jest twoją żoną prawda ?:) 

Skoro jesteśmy tacy uczciwi to w obie strony  hm ?:)

Zamiast pomóc banowała ... do tego niesłusznie :) bo nie spamowałem :) zadałem 2-3 razy pojedyncze pytanie :)

Nie moja wina że sobie taką już opinie wyrabia wśród graczy.

Anek: Po pierwsze, kolega HarryPotter, cały czas spamował, aż w końcu zaczął obrażać administrację. Po drugie, kolega pokazał to, co było mu za wygodne jak wiadomo. Teraz widać tylko iloraz twej inteligencji, jak wyrażasz się o Administracji i kobietach Administratorką dla Twojej wiadomości jestem odkąd ty nosisz pieluchę. Nagle zmieniłeś temat, pisząc jak ona się odnosi do innych? Jeśli byś był mądry, pokazałbyś cały chat, kiedy gościu co chwile spamił o to samo, a ja mu ciągle odpisywałam, więc nakazałam się mu nauczyć czytać. Proponuję troszeczkę dystansu do siebie i nauki kultury, oraz podwyższenia ilorazu inteligencji.

hmm że tak powiem ... szanowna Pani Aniu .. czemu kłamiesz .... nie odpisywałaś mi ... nie spamowałem :) po prostu wjebałaś mi bana bo tak Ci się podobało i dlatego tak napisałem ... czy mam dowód ? proszę...

j8hcbq.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No to więc jakie konsekwencje wyciągniesz co do swojej żony ? za niewypełnianie obowiązków na swoje posadzie w grze ? :)

No bo chyba nie będzie lepiej traktowana bo jest twoją żoną prawda ? :)

Skoro jesteśmy tacy uczciwi to w obie strony  hm ? :)

Zamiast pomóc banowała ... do tego niesłusznie :) bo nie spamowałem :) zadałem 2-3 razy pojedyncze pytanie :)

Nie moja wina że sobie taką już opinie wyrabia wśród graczy.

hmm że tak powiem ... szanowna Pani Aniu .. czemu kłamiesz .... nie odpisywałaś mi ... nie spamowałem :) po prostu wjebałaś mi bana bo tak Ci się podobało i dlatego tak napisałem ... czy mam dowód ? proszę...

j8hcbq.jpg

Wiadomo że wina leży po jej stronie lecz ona i tak się będzie wypierać :) Anek NAJGORSZY GM. "POZDRO800" w stylu ANI

Anek Dostane swoją inwazje bossów?  Czekam na pustyni ch4 oaza

Opublikowano

z tego co widzę administracja max 16 lat? żadnych specjalnych nowości nie widzę, administracja chamska w stosunku do graczy (2 ssy zostały przedstawione) Nie polecam :f

Opublikowano

Zrobię co będę chciał :) Ale ty na pewno na żadną posadę się nie załapiesz takim podlizywaniem. To że miałeś moda na tamtej alistrii to nie znaczy że coś teraz ugrasz :)

Nie chcę się łapać na żadną posadę nie trafiłeś, przykro mi :) to że miałem moda to co? nie czyniło mnie to lepszym byłem zwykłym graczem tak samo na teodenie ;) tylko na forum miałem robić to co do mnie należało a w grze byłem traktowany jak każdy inny.

Trochę szkoda, że taki początek był aczkolwiek każdy serw ma trudne początki :)

Zapraszam każdego do gry :)

Opublikowano

I logowanie znów padło... Zróbcie coś z tym :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

z tego co widzę administracja max 16 lat? żadnych specjalnych nowości nie widzę, administracja chamska w stosunku do graczy (2 ssy zostały przedstawione) Nie polecam :f

haha chyba mało wiesz o życiu ziomek. brak nowości wbij kuzwa na serwer i zobacz, na samym początku widać nowości.

Pozdrawiam ciebie i rodzinę.

11211199701050204044.png

Opublikowano

Nie chcę się łapać na żadną posadę nie trafiłeś, przykro mi :) to że miałem moda to co? nie czyniło mnie to lepszym byłem zwykłym graczem tak samo na teodenie ;) tylko na forum miałem robić to co do mnie należało a w grze byłem traktowany jak każdy inny.

Trochę szkoda, że taki początek był aczkolwiek każdy serw ma trudne początki :)

Zapraszam każdego do gry :)

Ty zawsze łapiesz z kimś spine. Ja osobiście nic a nic do Ciebie nie mam. Ale jak wiesz że zawiniła ta osoba to nie broń jej bo nie ma to sensu.

Opublikowano

Kto ma niby 16 lat? 

Nowosci nie ma? ty w ogole wszedles na serwer ze oceniasz? 

Administracja chamska a dokladnie 1 administtrator , bo reszta jest ok .

Piszesz o serwerze a nawet sie nie zalogowales ...

Co do tej Anek to zrobcie cos bo jej zachowanie jest dziecinne, mysli ze jak ma SGM to sie moze rządzic.

A za idiotke pewnie perma dala? smiech

To jest hamachi czy beta jakaś ?  xD  xD

Okej teraz na poważnie ma ktoś jakieś info od administracji wiadomo co z tym logowaniem kiedy to naprawią ??

Rano ma byc juz wszystko ok wiec polecam poczekac.
Opublikowano

To jest hamachi czy beta jakaś ? xD xD

To jest hamachi czy beta jakaś ? xD xD

Okej teraz na poważnie ma ktoś jakieś info od administracji wiadomo co z tym logowaniem kiedy to naprawią ??

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Aż się smutno robi...

Ludzi, dajcie spokój.

Albo piszecie na temat serwera, albo precz na gg/pw z takim spamem.

Kolejne takie posty będę nagradzał.

Peace <3

No ja np. Piszę na temat serwera a bardziej na temat administracji :) Czy coś w tym złego skoro wypowiadam się na temat ? A ty oczywiście dałeś mi już 2 warny.

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Administrację ( głównie pewną osobę, która nie powinna być na żadnym stanowisku - wiadomo o kim mowa. ) ale polecam ze względu na pliki, można się pobawić.

Skąd rosy?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...