Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest prawie 2 w nocy...Oni też muszą spać...

e tam ale bez przesady mogli chociaż powiedzieć serwer off forever, albo że będzie rano on.  czy coś

11211199701050204044.png

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Anek: Po pierwsze, kolega HarryPotter, cały czas spamował, aż w końcu zaczął obrażać administrację. Po drugie, kolega pokazał to, co było mu za wygodne jak wiadomo. Teraz widać tylko iloraz twej inteligencji, jak wyrażasz się o Administracji i kobietach Administratorką dla Twojej wiadomości jestem odkąd ty nosisz pieluchę. Nagle zmieniłeś temat, pisząc jak ona się odnosi do innych? Jeśli byś był mądry, pokazałbyś cały chat, kiedy gościu co chwile spamił o to samo, a ja mu ciągle odpisywałam, więc nakazałam się mu nauczyć czytać. Proponuję troszeczkę dystansu do siebie i nauki kultury, oraz podwyższenia ilorazu inteligencji.

polecam serwer dopracowany i bez bugow spoko sie gra

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiadał się super, a tu taki bum. :P

No nic, to też są ludzie, trzeba dać im trochę czasu. 

Jest już późno, jutro pewnie wszystko będzie okej :)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Pracujemy cały czas nad tym : ) spokojnie, nie śpimy

a serwer kiedy on. Na najważniejsze już nie odpowie...

11211199701050204044.png

Opublikowano

a serwer kiedy on. Na najważniejsze już nie odpowie...

Dokladnej godziny nie wiem, nie da się określić czasu od tak, bo to zależy od różnych czynnników.

Staramy się aby było to zrobione jak najszybciej.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Zapowiadało się fajnie - wyszło - jak zawsze.. Szkoda :/

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

• "Łucznicy wracają na swoje miejsca, nie będą oni podbiegali do postaci, było to zbyt duże ułatwienie, widzieliśmy nie raz blokadę spacji na spotach"

I dlatego ten serwer zawsze będzie nudnym, wszystko można znieść ale uciążliwe bicie łuczników. Dodatkowo by zarabiać na tym serwerze nie obejdzie się bez założenia drop chara jeśli ktoś nie gra surą WP. To się mija z celem. Z całym szacunkiem, grałem na poprzedniej wersji (118 lvl) i to była męczarnia, nic co bym mógł dobrego powiedzieć o tym serwerze, liczą się tylko ludzie którzy po tygodniu mają wygrane ponad 6k minut (11-14h dziennie) i 200 zł władowane w IS.

The past has gone

Opublikowano

Dokladnej godziny nie wiem, nie da się określić czasu od tak, bo to zależy od różnych czynnników.

Staramy się aby było to zrobione jak najszybciej.

Nie śpieszcie sie bo zrobicie na szybko i chuy z tego wyjdzie..

Opublikowano

ta dalej czekamy a administracja alistrii juz se dawno pierdzi w kolderke i ma na nas wyjebane xD jak sie ciesze ze w poniedzialek wyjezdzam z tej brudnej polski o yeah :D

Opublikowano

ta dalej czekamy a administracja alistrii juz se dawno pierdzi w kolderke i ma na nas wyjebane xD jak sie ciesze ze w poniedzialek wyjezdzam z tej brudnej polski o yeah :D

Wyjezdzaj, im mniej takich jak ty , tym lepiej dla Polski.

BTW.  Technik cały czas pracuje nad logowaniem.

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Haya jak mnie wkurwiasz za przeproszeniem od pierwszego serwera forgejm normalnie ;P ehh sie posypia % :/

Opublikowano

Spam sie zaczyna o 4 w nad ranem^^ Haya ci moze pisac, najlepiej jakby sie jakis technik wypowiedzial :)

Opublikowano

Chyba epoka forgame w sponsorowaniu się skończyła , za pewne słaba maszyna która w dzisiejszych czasach  to jak mój 8 letni XP xD

Opublikowano

Od Stain:

"Informacja dotycząca Alistrii.eu Obecnie trwają prace konserwacyjne - w ciągu kilku godzin serwer zostanie uruchomiony o czym Was poinformujemy- Przepraszamy za utrudnienia."

Wystarczyło wejść na forgej i sprawdzić na SB.

napisane gdzieś ok. 7:07

Opublikowano

Zapowiadało się naprawdę fajnie. Początki zawsze są trudne, ale liczę na to, że Administracja nie zapycha nam uszu głupimi wymówkami, tylko faktycznie robią coś na serwerze. No nic, pozostaje czekać.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Od Stain:

"Informacja dotycząca Alistrii.eu Obecnie trwają prace konserwacyjne - w ciągu kilku godzin serwer zostanie uruchomiony o czym Was poinformujemy- Przepraszamy za utrudnienia."

Wystarczyło wejść na forgej i sprawdzić na SB.

napisane gdzieś ok. 7:07

No w ciągu paru godzin tylko te pare godzin może być i nawet do wieczora :) Ah ten forGEJm

Opublikowano

To jak czekać na ten serwer czy mieć w niego wyjeba** ? 

Czy warto zagrać ? 

"Zapowiadało się dobrze wyszło jak zawsze; ) ładne podsumowanie"

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...