Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu [Dedyk] [Medium]

TeodenMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh ja od godziny sie loguje i sie nie zaloguje, skoda, serwer upadnie do jutra calkiem ;x

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

• Odpowiedzi 592
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh ja od godziny sie loguje i sie nie zaloguje, skoda, serwer upadnie do jutra calkiem ;x

nic nie upadnie, nie panikuj :)

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Nawet jeśli naprawicie to logowanie to i tak będzie mało ludzi bez reklamy + doliczając fakt, że jutro też startuje serwer.

Opublikowano

Nawet jeśli naprawicie to logowanie to i tak będzie mało ludzi bez reklamy + doliczając fakt, że jutro też startuje serwer.

reklama dopiero ruszy od jutra u YTuberów którzy maja  po 100k widzów i inne.

Logowanie chwilowo ,,zamula,, ale da się zalogować po 5-10 min

Opublikowano

reklama dopiero ruszy od jutra u YTuberów którzy maja  po 100k widzów i inne.

Logowanie chwilowo ,,zamula,, ale da się zalogować po 5-10 min

Pogram chwile na serwerze i jak mi sie spodoba to sam sie zapisze na reklame :P

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Pobrałem clienta "spaczował" się klikam Graj i nic okno patchera się wyłącza i nic się nie dzieje. Co robić ! :D

Wystarczyło usunąć metin2client.bin i włączyć patcher, aby pobrał na nowo. :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Pobrałem clienta "spaczował" się klikam Graj i nic okno patchera się wyłącza i nic się nie dzieje. Co robić ! :D

Zapewne serwer znowu nie działa albo sa jakieś problemy natury technicznej

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pogram chwile na serwerze i jak mi sie spodoba to sam sie zapisze na reklame :P

No przydaloby sie ;) 

Narazie serwer ma problemy ale jutro powinno byc lepiej ;)

Opublikowano

@UP

Jutro ? To mogli jutro wystartować :)

.... Zalogowałem się, teraz czekac az sie postac załaduje ... potem pasek ładowania OMG ... HAHA... 10minut około trzeba czekać aż się magazyn otworzy :) Zajebisty serwer -.-

@@

Gdzie robic kd ?

Opublikowano

U7CK6Da.jpgChyba ta kobieta nie ma co robić. I teraz tak gdyby nie ten forgame serwer był by super lecz przez właśnie tak źle dobrane osoby  dużo traci. 

Tak wgl co jej przeszkadza że ktoś spamuje? i jej teksty "NAUCZ SIĘ CZYTAĆ" hahah chamska baba 

Opublikowano

a tam płaczecie ja włączyłem sobie serwa dałem start i poszedłem srać że tak powiem przychodzę i już byłem w grze. zalogujcie się nic nie róbcie tylko czekajcie wkońcu  was zaloguje nawet jak by to miało trwać 30min.

U7CK6Da.jpgChyba ta kobieta nie ma co robić. I teraz tak gdyby nie ten forgame serwer był by super lecz przez właśnie tak źle dobrane osoby  dużo traci. 

Tak wgl co jej przeszkadza że ktoś spamuje? i jej teksty "NAUCZ SIĘ CZYTAĆ" hahah chamska baba 

HarryPoterrXcyberSex z pati powinien dostać perma za twarzowe. Za darmo nie dostał bana.

11211199701050204044.png

Opublikowano

a tam płaczecie ja włączyłem sobie serwa dałem start i poszedłem srać że tak powiem przychodzę i już byłem w grze. zalogujcie się nic nie róbcie tylko czekajcie wkońcu  was zaloguje nawet jak by to miało trwać 30min.

HarryPoterrXcyberSex z pati powinien dostać perma za twarzowe. Za darmo nie dostał bana.

Ale nie chodziło w sumie o niego :D Tylko chodzi o to że zobacz jak ona odnosi się. 0 Argumentacji = BAN

Opublikowano

Tak właśnie jest jak w Administracji jest laska co nie potrafi przyjąć odrobiny krytyki.

Ale pewnie to po znajomości :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ale nie chodziło w sumie o niego :D Tylko chodzi o to że zobacz jak ona odnosi się. 0 Argumentacji = BAN

Jak ktoś kto ma władzę i nie ma argumentów to banuje. Zawsze się ktoś taki znajdzie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak ktoś kto ma władzę i nie ma argumentów to banuje. Zawsze się ktoś taki znajdzie.

Tyle że ona jeszcze nie umie tak w 100% zbanować :) 

Opublikowano

Kobieta w teamie ? To nie wyjdzie dobrze i mozecie pier*olic jaka ona nie jest, kobiety to zlo . Tyle w temacie :D

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Kobieta w teamie ? To nie wyjdzie dobrze i mozecie pier*olic jaka ona nie jest, kobiety to zlo . Tyle w temacie :D

Powinni jej zabrać wszystkie prawa bo jak ona ma dalej tak robić to powodzenia dla serwera życzę :) Na tamtej odsłonie nawet z Sado dało się dyskutować i kłócić i nie było takiego czegoś że banował bo nie wiedział co odpowiedzieć. Po prostu tępych kobiet do teamu się nie bierze.

Opublikowano

Obraza gracza-ban hm 1 do 3 dni

Obraza gm'a -perm 

To jest troche smieszne.

I to jeszcze jej zachowanie ... 

Pisalem w zapowiedzi ze ich zachowanie jest dziecinne , ledwo serwer wystartowal i juz to pokazali.

Opublikowano

Zależy od osoby, nie ma co od razu takowej skreślać..

Opublikowano

Anek: Po pierwsze, kolega HarryPotter, cały czas spamował, aż w końcu zaczął obrażać administrację. Po drugie, kolega pokazał to, co było mu za wygodne jak wiadomo. Teraz widać tylko iloraz twej inteligencji, jak wyrażasz się o Administracji i kobietach Administratorką dla Twojej wiadomości jestem odkąd ty nosisz pieluchę. Nagle zmieniłeś temat, pisząc jak ona się odnosi do innych? Jeśli byś był mądry, pokazałbyś cały chat, kiedy gościu co chwile spamił o to samo, a ja mu ciągle odpisywałam, więc nakazałam się mu nauczyć czytać. Proponuję troszeczkę dystansu do siebie i nauki kultury, oraz podwyższenia ilorazu inteligencji.

Opublikowano

Anek: Po pierwsze, kolega HarryPotter, cały czas spamował, aż w końcu zaczął obrażać administrację. Po drugie, kolega pokazał to, co było mu za wygodne jak wiadomo. Teraz widać tylko iloraz twej inteligencji, jak wyrażasz się o Administracji i kobietach Administratorką dla Twojej wiadomości jestem odkąd ty nosisz pieluchę. Nagle zmieniłeś temat, pisząc jak ona się odnosi do innych? Jeśli byś był mądry, pokazałbyś cały chat, kiedy gościu co chwile spamił o to samo, a ja mu ciągle odpisywałam, więc nakazałam się mu nauczyć czytać. Proponuję troszeczkę dystansu do siebie i nauki kultury, oraz podwyższenia ilorazu inteligencji.

Ty lepiej chodz na dolinke zrespisz mi pare ripkow bo masz wprawe :3

AW:

Truta tylko rip ?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

No tak teraz jesteś mądra jak stanęło za mną pare osób? Pierwszy raz spotykam się z tak "OGARNIĘTA" osobą jak ty że daje blokadę czatu gdyż nie ma argumentów na swoją obronę :) Możesz pisać co chcesz ale dla mnie nie powinno Cię tutaj być. Nie pozdrawiam

Ps. Anek dużo razy dałaś za tego "SGM" który ci służy tylko i wyłącznie do udawania osoby pomocnej innym graczom ? Bo moim zdaniem zamiast pouczyć ty starasz się banować. I jeszcze robisz to nie do końca bo coś twoje bany nie pokazują się na stronie hahahaha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...