Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku godzin każdy gracz z Elite Mt2 pewnie zauważył wiadomośc na stronce

Forbidden

You don't have permission to access /forum/index.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Czyżby koniec privka ..?? Mysle że tak ...

A jakie są wasze relacje co do tego tematu ../??

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również uważam, że to nie koniec Elite czemu? A otóż gra dam dość sporo graczy, większość z nich wydaje kasę na is więc są zyski z serwera. I jeszcze na forum przed wyłączeniem serwera nie było żadnej informacji że zamykaj itp.

Edit. Właśnie wszedłem na forum Elite i już nie ma tego błędu teraz pisze, że forum jest wyłączone.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Ja również uważam, że to nie koniec Elite czemu? A otóż gra dam dość sporo graczy, większość z nich wydaje kasę na is więc są zyski z serwera. I jeszcze na forum przed wyłączeniem serwera nie było żadnej informacji że zamykaj itp.

Edit. Właśnie wszedłem na forum Elite i już nie ma tego błędu teraz pisze, że forum jest wyłączone.

Haha wcale nie jest OFF Serwer tylko Awaria była o to wiadomość od GA ...

Dnia dzisiejszego na serwerze doszło do awarii, padł jeden z dysków, niestety na wymianę czekaliśmy dosyć długo ale sytuacja została już opanowana.

Żadne dane nie zostały utracone, wszystko działa jak należy.

Za zaistniałą sytuacje przepraszamy.

Administracja

Opublikowano

Witam. Niedawno zrobiłem serwer hamachi dla mnie i dla kumpli. Przez 1 tyg wszystko aż dzis próbuje wejść na postać patrze zamiast paska logowania "cofło" mnie do logowania . Blad jaki wyswietla sie w consoli podczas wybierania postaci :

unledvkbm.png

Używam plików by Sherer

Opublikowano

Przedstawiam łatwy i szybki, a przede wszystkim pewny sposób na zarabianie pieniędzy przez Internet korzystając z „surfbaru”.

Przeczytaj tekst do końca, aby naprawdę się przekonać, że to się opłaca!!!

Co to jest surfbar? Główną jego ideą jest połączenie interesów reklamodawców i reklamobiorców tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Reklamodawcy - by skutecznie docierali do swojego klienta. Reklamobiorcy - by oprócz codziennej pracy z komputerem mieli możliwość zarabiania dodatkowych pieniędzy. Nie polega to na pustym klikaniu w reklamy. Otóż surfbar to mały program (o wymiarach około 500x80 pixeli), po uruchomieniu którego oglądamy banery reklamowe i zarabiamy punkty. Punkty te są przeliczane zazwyczaj pierwszego dnia każdego miesiąca na prawdziwe pieniądze (najczęściej Euro, rzadziej Dolary). Po uzbieraniu minimalnej kwoty mamy możliwość wypłaty pieniążków na nasze konto w banku internetowym (zazwyczaj PayPal'u i alertPay'u), a następnie na konto w polskim banku.

Trzeba się zarejestrować korzystając z linku - http://pl.20dollars2surf.com/?ref=121814

Dlaczego z tego linku? Wyjaśnię niżej.

Po zarejestrowaniu się musimy odebrać email i dokonać potwierdzenia rejestracji, a następnie ściągnąć i zainstalować program postępując zgodnie z instrukcjami na stronie.

Po zainstalowaniu programu uruchamiamy go i od tej chwili zaczynamy zbierać punkty. ( Oznaczenia na programie:

$ - Panel użytkownika, po jego naciśnięciu automatycznie program loguje nas na stronie surfbaru.

- Naciskamy aby przesunąć baner

x Naciskamy aby wyłączyć baner)

W jaki sposób zdobywać punkty i pieniądze?

Punkty można zdobywać na kilka sposobów:

Przede wszystkim trzeba mieć włączony baner

Można też zbierać punkty bonusowe z menu BONUS znajdującej się na stronie:

1. Bonus za kliki - zarabianie bonusowych punktów przez klikanie w banery znajdujące się w tej zakładce. Są stałe banery, w które można klikać codziennie oraz takie, które pojawiają się co jakichś czas (kilkanaście razy dziennie), więc warto sprawdzać (odświeżać) tę zakładkę.

2. Bonus za Surf - Z "Surfer Bonus", możesz wygrać punkty bonusowe kilka razy dziennie.

Klikasz, wygrywasz ! Od 1 do 1000 punktów lub jeden 20$Pass do wygrania za każdy klik ! Wystarczy obserwować swój baner, jeżeli zobaczycie na nim obrazek z dużym, żółtym, migającym napisem „SURFER BONUS” wystarczy kliknąć w baner.

3. Mail Bonus – Punkty otrzymujemy za klikanie w linki reklamowe (Najlepiej klikać je ze strony, ale przychodzą także na Wasz email podany podczas rejestracji konta)

GRY – w tej zakładce znajdują się gry, w których możesz wygrywać punkty oraz pieniądze:

1. Super Polecający – Aby zagrać w to potrzebujesz 20$Pass (możesz go kupić przez zakładkę 20$Pass znajdującą się u góry, lub wygrać klikając w „SURFER BONUS”wink W tej grze można zdobyć bardzo dużo punktów, w krótkim czasie, ponieważ dzielisz punkty za wszystkie aktywne banery użytkowników w danej chwili.

2. BingoSurf – Gra w bingo. Codziennie dostajemy 1 darmowy kredyt na grę. Można wygrać: Darmowy kredyt na grę, 10 centów, 1 dolara, 20$Pass, lub BingoJackPot czyli kilkaset lub kilka tysięcy dolarów.

3. Koło Fortuny – Codziennie dostajemy 2 darmowe kredyty. Zakręć kołem przez naciśnięcie przycisku poniżej. Kiedy koło zatrzyma się na trójkącie, twoje osiągnięcie jest natychmiastowo znane. Lista nagród: 1 kredyt, 10 centów, $ 1, 1 20$Pass lub jackpot.

Teraz najlepsze – Punkty od poleconych. Możesz otrzymywać 10% punktów od swoich poleconych. Jest 10 poziomów poleconych i Ty możesz otrzymywać punkty nawet od poleconych z 10 poziomu. Jak to działa? To tak zwana piramida. Otóż Ty możesz zdobyć 10 poleconych na pierwszym poziomie, każdy z Twoich poleconych też może zdobyć 10 poleconych i tak do 10 poziomu poleconych:

1. Poziom – max 10 poleconych

2. Poziom 10x10 = max 100 poleconych

3. Poziom 100x10 = 1000 poleconych

W ten sposób dochodzimy do 10 poziomu. Oczywiście poleceni z wszystkich poziomów się sumują. Dlatego warto jest polecać ten serwis używając swojego linku polecającego, który znajduje się z MENU -> Poleceni -> Linki i Banery.

Rejestrując się z mojego linku nic nie tracisz, a ja po zarejestrowaniu pomagam w znajdowaniu nowych poleconych, ponieważ tak samo jak Tobie tak i mi zależy aby moi poleceni znaleźli swoich poleconych, bo na tym działa „piramida”.

Link: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=121814

Oczywiście bez poleconych zarobimy od kilku do kilkunastu dolarów, a z poleconymi zarobki wzrastają nawet do kilkuset dolarów.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam

Mam Serdeczną prośbę. Bardzo proszę o pomoc w rozgryzieniu mojego problemu związanego z serwerem LomaxMT2 więc tak:

1. Włączam Gre. [Przez LomaxMt2.exe]

2. Włączam ch1

3. Wpisuje Passy

4. Loguje mnie.

5. Zalogowało

6. Włączam Postać

7. Wywala mnie do logowania

Natomiast z chanelem [ch2, ch3 ,ch4]. Jest troszke inaczej postaram się opisać

1.Włączam Gre. [Przez LomaxMt2.exe]

2. Włączam ch2,lub ch3 lub, ch4

3. Wpisuje Passy

4. Klikam "ENTER"

5.I teraz jest inaczej, wyłącza mi całkowicie grę

Czy to wina mojego klienta czy komputera. Dodam, że dzień przedtem działało wszystko ok. I jeszcze coś: U mojich kolegów jest to samo ;(

czy serwer jest ON ?

sygnawoj.jpg

Opublikowano

witam mam taki problem chce pobrac "LomaxMT2-Launcher.7z" i wyskakuje mi taka ikonka zepsutego pliku taka cała iała co mam zrobic?

Druga rzecz jest taka pobieram patch i go rozpaczowywuje i wypaczowało mi tylko trzy rzeczy

PROSZE POMOCY kto da link do dobrego patcha i do dobrego lanchera??

Opublikowano

Teraz ja mam pytanie czy ma ktoś spolszczenie do FinaLongju , ostatnio byla reaktywacja tego serwera ale nie mogę znaleźć spola . Dam + lub - . Ps. Chodzi mi o chanel Sunrise

4566511400.png

Opublikowano

ja mam taki problem ze jak włączam mój server to jak już się loguje to pisze /usr/bin/login/ no such file or directory co mam z tym zrobić.PROSZĘ O POMOC.

czesc.fajne sa tu poradniki an www.mpcforum.pl najlepsze forum o metinie 2 pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O co może chodzić? Wczoraj jak wybierałem postać na SWOIM hamachi privie, wszystko ładnie zrobione ale przy wyborze postaci jak wybrałem już nic się nie działo i cofka do ekranu logowania.

Dzisiaj raczej wszystko tak samo, mogę się zalogować na navicata, serv ładnie odpalony, ale nawet nie mogę się zalogować do wyboru postaci. O co może chodzić?

Opublikowano

Siemka wie ktoś dlaczego nie działa serwer Venise ???

Wczoraj jeszcze do godziny mniej więcej 00:00 grałem i było wszystko OK a dziś rano nawet strona nie działa powiecie co sie dzieje ???

tylko nie mówcie ze ten serwer już został usunięty bo się załamię

15041981.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co się stało z Serwerem EliteMT2 ? Bo jak grałem parę osób mówiło że serwer ma Być Off 4 Ever ? Jak ktoś coś wie Pisać . !

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Witam, Mam problem z serwerem Promt2. A wiec gdy wlaczam wpisuje pasy nie lacz sie tylko pisze ze jest blad podczas laczenia ... I nie wiem o co chodzi, niby na stronie pisze ze dziala a mi jednak nie .. ;/

Prosze o pomoc .

Opublikowano

Siema. moj kolega ma server metin2 hamachi jest on wlaczany mam tam admina[GM] i nie moge jakosc wbic na niego pisze '' Bład Podczas Łączenia Się Z Serwerem'' Co Jest???

POMOZCIE PLS

xxx

Nie prosimy tutaj o spolszczenia , wysłałem ci odpowiedni link.

Opublikowano

Siema.W piątek słyszałem że serwer lomax mt2 wyłączą ale w sobote mieli właczyc i nie właczają aż do dziś nie włączyli więc prosze powiedzcie. Kiedy bedzie online???

Opublikowano

Nie wiadomo, dalej jest of z tego co widze..

Nie opłaca się grac na tym serwerze, kiedyś grałem chciałem pomocy od GM"a i nie dostałem;<

//za duża sygna

//Gejoning

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...