Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 3 kropki...

Witam mam problem w Cliencie wychodzi mi bład LOG co mam zrobić ?

Możesz podać ss?

//za duża sygna

//Gejoning

Opublikowano

Czesc. Postawilem serwer na plikach 2010 na hamachi, wszystko ładnie dziala ale jest 1 problem, mianowicie moj kolega po wybraniu postaci zostaje wyrzucany z serwera. W czym problem? Kolega jest w sieci hamachi, ma launcher MPCforum.pl.pl v2, porty mam odblokowane.

Opublikowano

Witam mam taki problem kumpel chcial sie zalogowac na mojego hamachi ale podczas logowania i wybierania postaci wywala go do wyboru serverow

PortMap jest ON

Zapora Sys OFF

Moze to przez Lanchuera jezeli ktorys z usherow moze pomoc i zrobic wlasnego lanchuera albo cos w tym stylu bede wdzieczny juz wiele tematow pisalem na temat lanchueraale oczywiscie kazdy mnie gdzies odsylal dlatego prsze ostatni raz o pomoc wiem ze ktorys z was to potrafi a wiec niech pokaze ze umie i pomoze z gory dzieki

KONTAKT GG : 1599114

Opublikowano

Witam, mam problem z klientem serwera Shenzu, jest to PL dedyk, działa w 100%. Mam problem dotyczący klienta m.in instaluje go, patchuje i niby all ok, ale gdy chcę go włączyć to wyskakuję '' Shenzu.bin przestał działać'' Mam vistę Sp1 all śmiga.. Reinstalowałem klienta, pomóżcie, może to wina NETFramework, ale nie wiem ;f Pomóżcie !Pisać na GG proszę : 25484014

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://hammerm2.com/register.php

ej tam trzeba dac inregistrare czy inregistrare 2? bo potem trzeba go sciagnac . sciaga sie tosamo na czym sie logowalo czyy jak to idzie?
Opublikowano

Witam,mam problem z połączeniem się z serwerem na serwerze Xenoxmt2 po ściągnięci klijenta wypakowałem go i włączyłem lunchera.Dalej przy logowaniu pisze "Błąd połączenia z serwerem" Pomoże ktoś ?

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jestem nowy i mam problem.

Pobrałem klienta Drmt2 czekałem 15 min., patcher się włączył itd. nagle patcher się wyłączył i pisze "could not execute metin2.bin 2"

Pomocy

Opublikowano

Witam mam problem z uruchomieniem xenox'a . Pobrałem clienta zrobilem tak jak trza ale jak sie wloncze gre to pisze blad podczas laczenia z serverem... Pomocy!!!

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Postawiłem własny serwer Metin2 (dedyk) i mam mały problem. Otóż nie wiem jak mam sprawdzić pongi oraz porty. Jeżeli ktokolwiek wie jak to sprawdzić to proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Mam problem z ExtremeMt2 S1 http://gamersite.eu/s1/ jak widzicie wszystko ON tylko Świat jest Off . Pytałem ludzi ktorzy tam graja i mówia ze wszystko dziala . Gdy wchodze w gre pisze ''Błąd połaczenia z serwerem'' . Prosze o pomoc najlepiej tych ktorzy graja na ExtremeMt2 S1 .

Kto Mi pomorze zostanie wynagrodzony w grze ;] lub +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...