Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy / Pytania.

P4W3L

Serwery Prywatne - problemy.  

834 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e ten temat ogranicza spam na forum?

• Tak ?wietna sprawa
    • Wiele osób korzysta z tego ale nadal jest spam
    • Nie to nic nie da?o
    • Nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 711
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nie mam problemu z prywatnymi serwerami ale mam takie pytanie gdzie np: MyLordzik , LostDharma szukają serwerów ja robie GamePlay i bym chciał robić ich więcej ale nie moge bo nie wiem gdzie ich szukać

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego na serwerze "csyt2" te żółcie jak kupuje ( te niby hwangi ) to ich nie widzę i nie mogę założyć, jak kupuje te żółcie to mi się robi puste miejsce w eq i nic na nie nie mogę dać.

Jeden koleś powiedział mi że to dlatego, że nie mam chińskiego klienta. Jeżeli to prawda mógłby mi ktoś na PW podać linki do tego klienta i jakąś małą instrukcję co i jak mam z tym zrobić? Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siemanko wszystkim mam pytanie ponieważ zrobiłem sobie serwer i mam Gm'a

Ustawiłem w umiejętnościach 30 lvl konia i nie moge go przywołać ani komendą

/horse_ride ani księga konia wojskowego Pomocy co zrobić żebym miał konia??

16geqyw.jpg
Opublikowano
Mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego na serwerze "csyt2" te żółcie jak kupuje ( te niby hwangi ) to ich nie widzę i nie mogę założyć, jak kupuje te żółcie to mi się robi puste miejsce w eq i nic na nie nie mogę dać.

Jeden koleś powiedział mi że to dlatego, że nie mam chińskiego klienta. Jeżeli to prawda mógłby mi ktoś na PW podać linki do tego klienta i jakąś małą instrukcję co i jak mam z tym zrobić? Z góry dzięki.

Tak to prawda musisz sciagnac chinskiego clienta dopiero w tedy bedziesz widzial...Tak naprawdę na Cliencie to jest taka jakby ksiega nie zółć,zółć tylko widać na modzie....

Tu masz stronke z Clientem: http://csyt2.com/download.php Ja pobierałem to co jest pod 3 .... Juz nie pamiętam dokładnie ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam... Wie ktoś moze co się dzieje z serverem csyt2? Gdy się wczytuje odrazu mnie wywala..Na tym pasku jeszcze... Nie dochodzi tak jak np. jest bug bo siedziales na koniu i sie teleportnałes np.do m1...Tylko jak wybieram postac i daje ENTER to z 4sec idzie tak szybko i zaraz wywala.....

Gdy loguje się na brata postać na tym samym koncie jest OK wczytuję się mozna normalnie grać... A jak na swoją to nie ;/ Orientuje się ktoś moze o co chodzi?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak próbuje się logować na Manghuanlj to mam: "Zostaniesz połączony z serwerem" i beton. Czekałem 30 minut i nic

Opublikowano

Siemka mam Problem z Prywatnym serverem metin2 pod hamachi SORRY ZA BLEDY!!

patrzcie rejestracja chodzi spol chodzi port mpa chodzi VPC-Virtual PC chodzi tylko jka sie loguje to wchodzi do okna z postaciami noi jak wybieram postac to czekam i mnie wywala do okna logowania

JAK KTOS WIE CO ZROBIC TO PISZCIE PLX HELP ZA NAGRODE GM U MNIE NA PRIVKU

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up działają porty 1102 i 13000?

a ja mam pytanie, co się dzieje z diwangiem? bo jakoś mi nie działa...

Opublikowano

Ja mam problem na CsYt2, ktoś zna moje hasło, a ja nie moge go zmienić bo nie pamiętam kodu usunięcia postaci. Jest jakiś sposób na odzyskanie tego hasła ? Za pomoc dam ninje 99lvl albo smiercio+9 na tym servie.

PS Najlepiej, żeby nie było trzeba dawać odpowiedzi, którą się podało przy rejestracji.

Opublikowano

Wiecie może, czy 23hx działa dalej ?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Witam

Mam problem z serwerem CsYt2- ponieważ gdy np: bije mobki to mnie loga lub gdy jestem w m1 na środku i mnie wyloguje już nie moge odzyskać postaci. Co mam zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hejka, zrobilem sobie server na hamachi. Ja moge grac ale gdy kumple chca wbic na serva pokazuje sie bald podczas polaczenia a sa w mojej sieci hamachi, wie ktos co z tym zrobic?

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem Menghuanlj owy problem jest typu zbiore caly spot mobow to mnie wylogowywuje do okna logowania

Prosze o pomoc bede bardzo wdzieczny

dam 5* i +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...