Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak:

2 Rundy OX o 1 w nocy.

50% o 10 w Nocy na 12h.

Znajdź GM'a o 1 w nocy.

Nie wiem, czy to dla jaj, czy co, ale jest to trochę nie fer wobec graczy którzy smacznie śpią i nic o tym nie wiedzieli..

Serwer się rozkręca, zapraszam!

Żartujesz chyba sobie o 1 w nocy?  to jest niesprawiedliwe ale ok. 

Nadal czekamy na forum bo straszny spam robimy na mpc.I serwer mi sie bardzo podoba naprawdę zapraszam nie patrzcie na te przerwy.

wolf.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żartujesz chyba sobie o 1 w nocy? nobez kitu śmiech na sali to jest niesprawiedliwe ale ok. 

Jeżeli mama każe CI wyłączyć komputer przed 23 to akurat Twój problem, ja nie widzę problemu w udziale w nocnym evencie.

Czy max lvl wbiję w 2 dni?

Opublikowano

Jeżeli mama każe CI wyłączyć komputer przed 23 to akurat Twój problem, ja nie widzę problemu w udziale w nocnym evencie.

Czy max lvl wbiję w 2 dni?

Skarbie jeszcze masz coś do powiedzenia? jakbyś chciał/a wiedzieć to są też ludzie którzy na drugi dzień mają do szkoły/pracy a nie całe dnie i noce grają w metina.

Nie,nie wbijesz w 2 dni.

wolf.gif

Opublikowano

Skarbie jeszcze masz coś do powiedzenia? jakbyś chciał/a wiedzieć to są też ludzie którzy na drugi dzień mają do szkoły/pracy a nie całe dnie i noce grają w metina.

Nie,nie wbijesz w 2 dni.

Grałem sobie dziś do około 3:30, mam na 8:25 do szkoły także nie gadaj, że na 2 dzień do szkoły bo ten kto ma zagrać to zagra ;)

Czy na dzisiaj są jakieś eventy przewidziane?

Opublikowano

usuncie moze te futrzaki kolorowe co? bo i tak smieci z nich leca

Jakby je usunęli to byś nie miał rosek, dłoni kryta i szycia, ataków itp. boga smoków i potem na szybkość ataku i ruchu ;> więc zastanow sie zanim cos napiszesz

@up masz na poprzedniej stronie - zuo o 17/18. A te raty na noc były nie fair, bo co wczoraj i przedwczoraj tp nie wywalalo ch? ... Raty miały być już dawno, a oni bez żadnego info (no tak dalej forum nie ma, miało być w sobote) dają je w nocy ;G

tenor.gif

Opublikowano

Ch to do teraz wywala.Przedtem to tylko ch1 było,reszte wywaliło.Rozumiem,że to trudne i czasochłonne te naprawianie ,ale niestety trzeba się sprężyć i to naprawić bo gracze nie chcą czekać.A niektórzy chodzą do pracy i szkoły .Jak mają chwile wolnego czasu to grają,ale jak chcą chwilke zagrać a tu serwery nie działają?

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Proponuję aby została zniesiona blokada zakładania PT +/- 30 LVL. 

Nie mówię żeby całkowicie ale przynajmniej do +/- 100 lvl wtedy gra samemu będzie o wiele przyjemniejsza ... 

Opublikowano

Proponuję aby została zniesiona blokada zakładania PT +/- 30 LVL. 

Nie mówię żeby całkowicie ale przynajmniej do +/- 100 lvl wtedy gra samemu będzie o wiele przyjemniejsza ... 

No to wtedy trudne będzie wbicie tylko max lvla ,a potem to tylko podexpianie postaci...Uważam,że to aż za bardzo ułatwienie,bo na wszystkich spotach będą się walały 3 postacie -buff,postać główna i druga postać.Tak to jest jakieś utrudnienie,że musisz sam expić.A pozatym to niech naprawią tą sprawe z wywalającymi ch i naprawią bugi,a niech potem biorą się za nowości jak to wszystko ogarną.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Jakoś nie wydaje mi się żeby nagle wszystkie postacie w PT dostały super expa i wbiły 150 lvl. Korzyść bardzo mała według mnie.

Nie można wbić 10% do PŻ w branzie. 

Opublikowano

Jakoś nie wydaje mi się żeby nagle wszystkie postacie w PT dostały super expa i wbiły 150 lvl. Korzyść bardzo mała według mnie.

Nie można wbić 10% do PŻ w branzie.

Jeśli np. 150lvl by wziął 50lvla na dunga od 150 to ten low lvl by sie szybko stał 120-130lvlem ;>

tenor.gif

Opublikowano

13:15 przerwa techniczna.

Naprawimy CH, ogarniemy cofanie, ogarniemy pw z GM (Oby -_-)

Przewidywany czas przerwy : 30 minut

17/18 jak wszystko będzie trybić odbędzie się event ZUO .

O wszystkim was poinformuje 

bez gif

Opublikowano

O kurva zuo to bedzie cos ciekawe jak bedzie wyglądac Powie mi ktoś z czego lecą ulepszacze do zrobienia eq 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

O kurva zuo to bedzie cos ciekawe jak bedzie wyglądac Powie mi ktoś z czego lecą ulepszacze do zrobienia eq 

Wszystkie ulepszacze zdobywa sie z Dangeonow 

bez gif

Opublikowano

Dobra ale o co w tym chodzi wszedłem  na 1 dongeona i dupa dostałem kamien otwarcia i co dalej >:??

Opublikowano

Dobra ale o co w tym chodzi wszedłem  na 1 dongeona i dupa dostałem kamien otwarcia i co dalej >:??

Jak już masz ten kamień otwarcia to przy tp jak Cię tepneło to jest postać na którą musisz przeciągnąć ten kamień. I przenosi Cie na next piętro musisz zabić metka, a po metku pojawi się boss i go zabijasz. The End...

Opublikowano

Jak już masz ten kamień otwarcia to przy tp jak Cię tepneło to jest postać na którą musisz przeciągnąć ten kamień. I przenosi Cie na next piętro musisz zabić metka, a po metku pojawi się boss i go zabijasz. The End...

A jak mnie wgl nie tepneło??

Opublikowano

Uważaj bo dropne 4 tysiące ognistych kamieni, gdzie na mapie 90 dropło mi z 14 w 1h :3 .Tak wgl. to myślę, że powinien zostać dodany zwój powrotu statusu, wkońcu to "chyba" Easy? Chociaż mi się wydaje, że Medium/Hard :/ No sam już nie wiem co to za typ, może ktoś mnie oświeci? Bo patrząc na exp ~ medium, drop ulep na eq 120lv. ~ Hard, a nic w nim Easy nie znalazłem :C < oprócz dropu pereł, broni, żetonów, futrzaków i małży xD >.

@EDIT, Nie wspomnę o tripkryście :> .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...