Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli metin ma cofki lagi i itp to jest to wina tylko i wyłącznie gry bo jest po prostu stara na nasze nowe sprzęty. tak samo na oxie.

21025763467572689828.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak też mnie to rozśmiesza, ale co poradzisz oni wbijali te lvl na zajebistym expie a dziś po południu zjebali go totalnie !! I gdzie tu sprawiedliwość 

Teraz to mnie rozsmieszyles ty:D

Wbijalem ten lvl 2 h dluzej bo 5h.. a 2 godzinki to jakies dungi, eq etc.

Sam wbijalem go na "zjebanym totalnie expie" wiec nie swiruj pawiana, elo.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Podawajcie informacje na grze kiedy i przez ile zostaje wyłączony sewer bo tak bez sensu to robicie...

Opublikowano

Ja gram w metka od czasow jego powstania... i co do cofania nie jest to wina neta/sprzetu

Poprostu wina serwera

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Stary mam sprzęt za 2 kawałki, A nawet byle szmelc 2x3.0 i z 2 ramu 512 graf uciągnie z 3 odpalone metki.

Co do neta to UPC 100MB/s.

Masz jakiś inny powód cofania niż wina serwa ? :>

Ale zrozum że to nie bug, a UPC to największe ścierwo 

Nwm czy ty jesteś ślepy czy też nie, ale jak zaczeliście wyrzucać itemki na ziemię to lagi sie zrobiły + ddos i grzebiąca administracja w plikach = małe cofanie, bo za szybko biega mount ! 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Sprawiedliwy by był reset kont i od nowa , z gry i tak dużo nie straciłeś bo większość to off'y , oczywiscie ludziom którzy wpakowali w IS , trzeba by bylo te smy oddać zeby sprawiedliwie było , przesada i tak z tym expem była i ciagle jest 

Oj chyba nie ja nie po to fuul set bizu robiłem , żeby teraz to stracić

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ty to już wszystko wyolbrzymiasz jak zawsze ! 

Chyba tylko i i kilka innych gimbusów by odeszło, a reszta została każdy by chciał żeby było równo a nie np. rano exp wyje*any,a po południu kiepsko

Resetu może i nie będzie, ale chociaż jak by był to i tak polecam serwer !! 

tu sie nie zgodze... bo niektorzy  maja wybonowane eq wbity lvl troche ulepek i kasy... jakby cofli to trud na marne... przykro mi ale cofka = spadek graczy

Opublikowano

Max predkosc biegania w plikach jest mniejsza niz buty wiatru + mount i dlatego cofa. Wystarczylo by wprowadzic zmiane ktora by trwala minute :D

Zobacze servera z ciekawosci ... A mialem nie grac w metina ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

suchooooooooo....

Serwer był ON chociaż 5h?;p

Zobacz sobie na top no-life i będziesz wiedział ile serwer jest ON mniej więcej ! 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

To już się robi żałosne ! Co chwile off i Administracja się wymawia graczami " wprowadzamy to co chcecie " Ja chce navi u handlary tez wprowadzicie?.. Śmieszne...

Opublikowano

SERWER ONNNNNNNNNN TERAZ KAZDE DANGEONY DZIALAJA! 

Wszystkie DG sprawdziliśmy z Athleta i KAŻDY DZIAŁA . Nie ma opcji by nie działał. 

Po prostu nie ma opcji :x. 

Zapraszam do gry

bez gif

Opublikowano

Ogólnie gra dzisiaj na tym serwie jest hmmm... Jak by to nazwać ? Wku4wiając@ i żenująca. Nie mam już siły na te ciągłe ( PLANOWANE ) kilkuminutowe i niespodziewane offki. Jeżeli tak dalej pójdzie to albo myszka, Albo klawiatura tego nie przetrwają :) Jak będzie ON wbiję do czasu aż znowu coś padnie, Wtedy sobie daruje na dzisiaj lub całkowicie  :(

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

co to teraz jest? ale masakra!!!!! naciskam ctr+g kamera sie przesuwa i nie da sie jej wgl zmienic

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wywala do logowania japierdole

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

SERWER ONNNNNNNNNN TERAZ KAZDE DANGEONY DZIALAJA! 

Wszystkie DG sprawdziliśmy z Athleta i KAŻDY DZIAŁA . Nie ma opcji by nie działał. 

Po prostu nie ma opcji :x. 

Zapraszam do gry

Nadal cofa na wierzchowcu i zadne tp do m1 nie pomaga, keidy to naprawicie? 

dobra daruje sobie co sie rusze moja buffke z samymi butami i wierzchem to mnie cofa do tylu a nie bede biegal cale av1 czy red las z buta

zhda.png

Opublikowano

Loguje na konto, Wybieram postać. Na 0.5 sek pojawia się ekran ładowania, Po czym wywala do menu ;)

Odbugowałem postać już na str. Wbije za 5min i zobaczę efekty.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...