Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Płaczecie, a na serwerze i tak gracie ;) Ja tam leje na to wszystko i gram kiedy mogę :) Bić się już fajnie bije, na wolnym w Atli też można pohasać i powalczyć o głupią wróżkę więc jak dla mnie jest fajnie ;)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

przerwa miała być 30 min ;) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Ech wbijam  i przerwa (znowu ^^)  od której trwa i do której ?

od 13:15 do 13:45 (tak bylo mowione) ^^

Opublikowano

Nie rozumiem was chcą zrobić żeby nie cofało na wierzchowcu i inne dodatki dzięki którym będzie się grało przyjemniej a wy narzekacie , najważniejsze jest ze serwer nie ma problemów ze wywala co sekundę.. Technik się nie opier*ala tylko ciągle pracuje , chwała mu za to . Tyle ode mnie  Pozdro. 600

Opublikowano

Cofać, nie cofa ale ciekawe na jak długo i co następne się popsuje.

Nie zrozumcie mnie źle, nie życzę źle Aurionowi no ale...

Zajmijcie się wszystkim raz, a porządnie, bo te offy na "30 minut", które tak naprawdę są na 2-3h są dla niektórych denerwujące.

Na przyszłość, jak macie plany zrobić serwer to posiedźcie na nim dobrze, zapnijcie wszystko na ostatni guzik bo potem są takie, o efekty. ^ ^

Demonia

Opublikowano

Co do forum : http://scr.hu/1tkb/cuw08

Cofać, nie cofa ale ciekawe na jak długo i co następne się popsuje.

Nie zrozumcie mnie źle, nie życzę źle Aurionowi no ale...

Zajmijcie się wszystkim raz, a porządnie, bo te offy na "30 minut", które tak naprawdę są na 2-3h są dla niektórych denerwujące.

Na przyszłość, jak macie plany zrobić serwer to posiedźcie na nim dobrze, zapnijcie wszystko na ostatni guzik bo potem są takie, o efekty. ^ ^

Zgodzę się z Tobą . Dziękuje za konstruktywną krytykę, co prawda wolałbym czytać pochwały choć wiem ze na nie, nie zasłużyliśmy aczkolwiek taka krytyka a nie ciągły hejt że jesteśmy beznajdziejni świadczy o ludziach, no cóż. Mam nadzieję że póki co wszystko będzie ok tak jak jest do tej pory . 

bez gif

Opublikowano

Co do forum : http://scr.hu/1tkb/cuw08

Zgodzę się z Tobą . Dziękuje za konstruktywną krytykę, co prawda wolałbym czytać pochwały choć wiem ze na nie, nie zasłużyliśmy aczkolwiek taka krytyka a nie ciągły hejt że jesteśmy beznajdziejni świadczy o ludziach, no cóż. Mam nadzieję że póki co wszystko będzie ok tak jak jest do tej pory . 

Beznadziejni nie jesteście, bo i tak mimo tych kilku niedociągnięć zrobiliście kawał dobrej roboty i mimo tego wszystkiego macie dużo graczy.

Krytyka zawsze jest lepsza od hejtów, którymi i tak ludzie nic nie zdziałają, to do końca nie jest waszą winą, że co chwile coś pada.

Widzę, że się staracie i macie u mnie plusa, za wytrwałość i cierpliwość.

Demonia

Opublikowano

Rozpakujcie klienta jeszcze raz i dodajcie kolejno dwie łatki. 

NR1. xxx

NR2. xxx

Godzinka na skan

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Powie mi ktoś o co chodzi z wężowymi dungeonami? Ta wyspa czy coś...

Dropi mi kamień otwarcia, zanoszę go do tej ate.. ( jakoś tak przy tp ) i mnie przenosi na tą samą mapę tylko, że bez potworów...

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Szukasz takiej ścieżki pod górę i tam masz metka, bijesz metka i masz bosa. 

Tyle to ja wiem ale sęk w tym, że nie mam tam metka ..

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...