Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smok offnął serwer i odpala te mapy 90/115

Napisał że dziś ostatni raz offa bo musi spadać więc jak coś znowu pójdzie sie yebać to ja sie powiesze X_x

Zaraz wszystko wróci ;x

bez gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno w starych opowieściach powiadają że serwer stał kiedyś online więcej niż 30min. Wiarę posiadam wielką ale nie aż tak by w to uwierzyć :D

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

I tak gracze nie odpuszczają jest cały czas 600-900

Na dzisiaj to ostatni log.

Bo fajny serwer dlatego 

Ogarnie mi ktoś pokolei o co chodzi w dungeonach bo nie wyskakuje nic jak ubijam 3 gollemy albo inne :/ 0 metków :/

175001456602037225492.gif

Opublikowano

znow serwer off..

btw zdziwilem sie, ze nie zgarnalem perma za odpisanie GMowi ze ferie maja gimbusy :3

i zrobicie cos z tym cofaniem na wierzchu jezdzic sie sie nie da?

zhda.png

Opublikowano

Smok offnął serwer i odpala te mapy 90/115

Napisał że dziś ostatni raz offa bo musi spadać więc jak coś znowu pójdzie sie yebać to ja sie powiesze X_x

Zaraz wszystko wróci ;x

A co z DT bo ripa nie ma wcale teraz ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

znow serwer off..

btw zdziwilem sie, ze nie zgarnalem perma za odpisanie GMowi ze ferie maja gimbusy :3

i zrobicie cos z tym cofaniem na wierzchu jezdzic sie sie nie da?

Bo tylko gimbusy chodzą do szkoły nie zjebie ??

Napewno dobrze działaja dungeony ? bo coś metków brak ??

175001456602037225492.gif

Opublikowano

serwer w chuj zbugowany, cofa na tym jebanym mouncie co 3 sekundy, mapy na wyzszy lvl nie dzialaja, z tych pluszakow czy jak to sie nazywalo dropia jakies pierscienie na 5 minut Oo. ogolnie w chuj niedopracowany serwer, ale zycze powodzenia w przyszlosci o ile taka ten serwer dozyje.

Opublikowano

Czyli snując osobiste obiekcje po postach administracji mogę śmiało napisać, Zapytać. Iż jest to ostatnia przerwa na dziś po której działać będą mapy 90/115 ?

Konkluzją tego była by doczekana normalna nocka na serwie ;) Jeszcze tylko dokonać inwersji z bossami w DT i było by z górki :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

serwer w chuj zbugowany, cofa na tym jebanym mouncie co 3 sekundy, mapy na wyzszy lvl nie dzialaja, z tych pluszakow czy jak to sie nazywalo dropia jakies pierscienie na 5 minut Oo. ogolnie w chuj niedopracowany serwer, ale zycze powodzenia w przyszlosci o ile taka ten serwer dozyje.

Niby z tymi pierścieniami tak miało być bo ich w ciul dropi i miało być na 5 min ale co ja tam wiem ;x.

bez gif

Opublikowano

To riper pojawia się zamiast kowala i Króla Demonów czy nie? ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

spam spam spam "kiedy on" spam spam spam "serwer strasznie pobugowany" spam spam spam "kiedy on" spam spam spam "nie działa:..." spam spam spam "kiedy on" spam spam spam "znowu off" spam spam spam "kiedy on" spam spam spam

Chciałem pograć, zobaczyć skąd takie zainteresowanie, tyle odpowiedzi w prezentacji, która mnie bardzo odstrasza lecz niestety takiej możliwości nie mam ;)

Jak długo wbijali te lvle z topki skoro ciągle nie ma serwera?

Opublikowano

Działa ten serwer juz??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

serwer jest.. ale jak Admin pisze ze jest rpzerwa.. to lubie mysla ze serwa wywaliło i to wywołuje taką panike .-,- sa ludzie i taborety :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...