Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To CHYBA NICI Z ZUO ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

To CHYBA NICI Z ZUO ? 

ta serwer OFF skoro gram na nim bez przerwy od 15:30  czy cos takiego :)

wiec nie wiem skad placz o 15:40 ze off 

Pozdrawiam.

zhda.png

Opublikowano

ta serwer OFF skoro gram na nim bez przerwy od 15:30  czy cos takiego :)

wiec nie wiem skad placz o 15:40 ze off 

Pozdrawiam.

jakoś ja mam bląd podczas łączenia 

Opublikowano

Beznadziejni nie jesteście, bo i tak mimo tych kilku niedociągnięć zrobiliście kawał dobrej roboty i mimo tego wszystkiego macie dużo graczy.

Krytyka zawsze jest lepsza od hejtów, którymi i tak ludzie nic nie zdziałają, to do końca nie jest waszą winą, że co chwile coś pada.

Widzę, że się staracie i macie u mnie plusa, za wytrwałość i cierpliwość.

Wiesz, ja w tym projekcie siedzę od Wakacji, pierw startował serwer pod nazwą "XXX" a teraz jest Aurion, robię co mogę, staram sie, pisze z graczami bla bla bla ale wiem że to co ja robie to jest 20% całego serwera jak nie mniej, staramy się też pomagać technikowi w szukaniu różnych rzeczy, mam nadzieję że uda nam wszystko się ogarnąć jeszcze do końca tego tygodnia tak po prostu żeby usiąść, odsapnąć i powiedzieć "Wszystko gotowe".. Wiem że mogliśmy to zrobić nawet i przed startem ale nikt się nie spodziewał takiego obiegu sytuacji że 10 min na beta testach polecą ddos'y na serwer co zmusiło nas do zrobienia zamkniętej bety co ciągnie za sobą błędy, nie zauważone wcześniej bugi, niedociągnięcia itd. Staramy sie wszystko analizować i jak najszybciej naprawiać lecz stoimy pod ścianą bo po 1. Goni nas czas a tak czy siak serwer offaliśmy milion razy żeby coś dodać/zabrać/naprawić i niestety pretensje możemy mieć tylko do siebie, start był kompletną pomyłką i sam za głowę się łapałem ale obiecaliśmy sobie i przedewszystkim wam graczom że dociągniemy ten serwer do końca aż po prostu nie zostanie te 100/150 ludzi i kiedy dojdziemy do wniosku że nie będzie z czego opłacić serwera ..

No cóż, ja jedyne co mogę zrobić to przeprosić i napisać że będziemy walczyć do końca, jesteśmy świadom tego że zwaliliśmy ze startem i zdajemy sobie z tego sprawę a konsekwencje są  widoczne ..

Mimo tego dziękuję wszystkim którzy póki co grają i że jeszcze w nas wierzą, dołożymy wszelkich starań by was nie zawieść po całości .

Fakt faktem wywaliło ch5/1 ale dodajemy podchannele żeby uniknąć tego typu sytuacji .

PW z GM też będzie niedługo naprawione tak więc powoli powoli naprawiamy to co zepsute.

Jeszcze raz przepraszam i dziękuje 

bez gif

Opublikowano

Zrobicie te dongeony zeby można było samemu chodzic

Opublikowano

Tak dużo ludzi, którym coś przeszkadza, a  i tak widzę ich w grze.

Poziom graczy utrzymuje się  w przedziale : 600-900

Smok GG fast, wazna sprawa. 

UP@ . Ch3 dziala normalnie 

bez gif

Opublikowano

Widze ze nie udalo sie naprawic wszystkich ch... ehhh ;/

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Widze ze nie udalo sie naprawic wszystkich ch... ehhh ;/

ODPALCIE RESZTE CHANELI A NIE TYLKO CH3...

DODAJCIE SETY BRONI DO EXPA

Już są tworzone podchannele, dzięki którym ch nie padną.

Co do setów bronie będą dodane w weekend.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...