Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up true mowil prawde ;) To smok próbuje przyciagnac jak najwiecej graczy na swoj nieudolny serwer wciskajac co rusz to gorsze klamstwa ;) Jak to wczoraj zrobilismy ox aby zlapac przestepce hahahahaha z krzesla spadlem ;)

@Top

Militar na start?

Opublikowano

@up hahahah nie rozsmieszaj mnie 2k? hahahahahahahahhahaha

@SMOK

dokladnie to mial startowac przedwczoraj ;) Nie staraj sie zachecic ludzi do gry tutaj faktem ze masz tyle wyswietlen w prezce i tyle postow bo to jest tylko z waszej winy serwera debile postawic nie potraficie dobrze. Wystartowal wczoraj i co ile byl online 5h-8h ? nie rozsmieszaj mnie ;)

Nie polecam oraz nie pozdrawiam.

@top na serwer wbilem cofa na wierzchowcu ogolna lipa graczy straciliscie duzo i dobrze wam tak bo to z waszej winy :D

@aw mam pytanie dangeony juz naprawiliscie czy jeszcze nie?

Jak ty nie dostaniesz % to zaczynam wątpić w normalność moderatorów.

Serwer fakt, miał mega problemy w dniu startu ale przynajmniej się starają ogarniać, nie wszystko im wychodzi tak jak powinno, ale chcą, a liczą się chęci do pracy. Teraz na serwerze prócz cofania, paru mniejszych niedociągnięć i małych wahań z expem większych problemów nie ma. Na serwerze nie ma żadnego Buga, na którym gracze mogliby zyskać lub stracić cokolwiek. Widać że graczom się podoba serwer bo mimo problemów jest ich ponad 600, wierzę że jak problemy znikną w 100% to dobijemy ładnej sumki, tylko administracja musi wytrwale pracować nad serwerem.

Zaprasza na serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie nie licza sie checi a efekty specjalnie wbilem zeby ogarnac mniej wiecej ile graczy jest 30sekund w grze i znowu przerwa a z postow wczesniej wyczytalem ze nie 1 przerwa 

ile truty stoja na serwerze w przeliczeniu  na szkaty amora

5sc6.jpg

Opublikowano

nastepna przerwa miala byc z rana... wiec czemu znow nie dziala?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Dokładnie, ja ci powiem kolego ze teraz ogarneli i oprócz cofania da się normalnie, przyjemnie grać :)

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Juz nie działa mam bląd podczas łaczenia co jest kurwa

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Admin napisał, że o 23;10 jest krótka przerwa aby WAM ZWIĘKSZYĆ EXP NA AV1

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Juz nie działa mam bląd podczas łaczenia co jest kurwa

Już działaaaaaaa

Wszystko działa ziom bez nerwów.

:P.

Miałem iść spać tak więc dobranoc i miłej nocy botki ;d

bez gif

Opublikowano

Teraz to jest jakaś konserwacja czy poprostu wywaliło ch ,a athlety nie ma?Jak to drugie to można iść spać :D

235761444056892195480.gif

Opublikowano

usuncie moze te futrzaki kolorowe co? bo i tak smieci z nich leca

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

00:28 ZNOW OFF 

Coś wyebaobao pojedycze CH

ch1 on ch2 on ch3 off ch4 on ch5

Wcześniej zaś ch5 bylo off, nie wiem o co chodzi ale drugi raz mnie budzą by dać wam znać xD..

Ch mogą padać (pojedyncze) ale na pewno do rana serwer sie utrzyma.

Athleta juz naprawia problem 

A ja probuje isc spac po raz 3 :x . 3majcie sie i powodzenia 

bez gif

Opublikowano

Nie ma to jak:

2 Rundy OX o 1 w nocy.

50% o 10 w Nocy na 12h.

Znajdź GM'a o 1 w nocy.

Nie wiem, czy to dla jaj, czy co, ale jest to trochę nie fer wobec graczy którzy smacznie śpią i nic o tym nie wiedzieli..

Serwer się rozkręca, zapraszam!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie ma to jak:

2 Rundy OX o 1 w nocy.

50% o 10 w Nocy na 12h.

Znajdź GM'a o 1 w nocy.

Nie wiem, czy to dla jaj, czy co, ale jest to trochę nie fer wobec graczy którzy smacznie śpią i nic o tym nie wiedzieli..

Serwer się rozkręca, zapraszam!

tak to jest z tymi eventami gdy GA ma ferie 

bedziecie cos robic z tym cofaniem z wierzcha czy juz do konca gry bd trzeba zatrzymywac sie co chwile ? xD

zhda.png

Opublikowano

Co tu tyle wiatry po tej prezce? Tak patrzę na to, i jakoś normalny ten serwer się wydaje po za paroma, wyedytowanymi rzeczami :O:D

@AW.. Łatwo wbić max lvl? Drogi IS?

­graphic.png

Opublikowano

Pokaż kiedy byłem w grze, nie moja wina że mój nick jest tak popularny że muszą go sobie przywłaszczać :( #sława

ps, ile już z przelewów macie?

oj imagus, imgaus twój nick popularny hahahhahahahhaha  xD  xD  xD

@ serwer ma nadal te 600 graczy online?

@ pety expimy czy dają tylko bony?

Opublikowano

oj imagus, imgaus twój nick popularny hahahhahahahhaha  xD  xD  xD

@ serwer ma nadal te 600 graczy online?

@ pety expimy czy dają tylko bony?

Tak serwer ma ponad 600 graczy zwykle, zwykle waha się między 750 a 800. 

Pety dają tylko bonusy

Co do cofania będzie to zmieniane. Zwolnimy nieco wierzchowce i będzie ok.

Co do nocnych eventów, ja już wtedy spałem :D Aczkolwiek wydaje mi sie że one były jako rekompensata dla nocnych graczy bo jednak te ch3 i później ch5 wywaliło.

Ale spokojnie, dziś w godzinach popołudniowych 17/18 będzie Zuo z ripperami żeby każdy nadrobił trutki itd.

O wszystkim będziecie informowani.

Miłego dnia [GM]Skrzypek

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...