Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jak co ale wy jako gracze nie macie nic do gadania jeśli chodzi o np. zwój zmiany profesji. Owszem możecie zaproponować, że można zmieniać do 150lv tak jak ktoś już tu napisał ale pamiętajcie, że serwer za darmo nie stoi. Coś w IS musi być.

Pozdro

ps.

Serwer zaj3bisty. Widać, że administracja się bardzo stara ( rzadko spotykana cecha przy 'nowo' powstających serwerach ).

2662114216934981012447.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadzcie zmiankę skili do is za 50zł, zarobicie nieźle :D .

Opublikowano

Jak zwykle. Przerwa ponieważ robią " coś " Czyli wyłączamy serwa bez żadnej zapowiedzi ani info, Dodajmy coś i tyle. A jakiekolwiek info kiedy serwer ON ? :) Czy mam siedzieć i sprawdzać co 5min gdyby np. mi się śpieszyło ? ;p 

I tak znajac zycie cos naprawia a zara bedzie kolejny bug... i tak ciagle

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Wy nie rozumiecie że prace techniczne służą do ulepszenia gry?

Ostatnio była praca techniczna i dodali kilka miłych dla oka szczegółów między innymi ładne lwy dotąd nigdzie nie spotykane.

Co jak co ale ja wolę by były prace techniczne ze względu na ulepszanie serwera..

Alternatyw poszukujecie tego grafika od prezki?

Oferuję w miarę profesjonalną aczkolwiek bez zapłaty..

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Pytam poraz 2 mapy sa tylko do 165 lvl a puzniej nic nie ma czy jak ??

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Co jak co ale wy jako gracze nie macie nic do gadania jeśli chodzi o np. zwój zmiany profesji. Owszem możecie zaproponować, że można zmieniać do 150lv tak jak ktoś już tu napisał ale pamiętajcie, że serwer za darmo nie stoi. Coś w IS musi być.

Pozdro

ps.

Serwer zaj3bisty. Widać, że administracja się bardzo stara ( rzadko spotykana cecha przy 'nowo' powstających serwerach ).

Nie masz pojęcia jakie są z tego zarobki w pierwszych tygodniach istnienia serwera, tym bardziej jeśli na serwerze gra tyle ludzi co tutaj. Opłacenie maszyny w porównaniu do tego co wpadnie im do kieszeni z samych PD'ków itp. to bardzo niewiele, uwierz mi ;)

Dodajcie zapamiętywanie passów, bo jest to bardzo przydatne.

Kiedy ZUO?

Możesz to zrobić własnoręcznie, jednak zielonym mogłoby się to przydać.

Opublikowano

Wy nie rozumiecie że prace techniczne służą do ulepszenia gry?

Ostatnio była praca techniczna i dodali kilka miłych dla oka szczegółów między innymi ładne lwy dotąd nigdzie nie spotykane.

Co jak co ale ja wolę by były prace techniczne ze względu na ulepszanie serwera..

Alternatyw poszukujecie tego grafika od prezki?

Oferuję w miarę profesjonalną aczkolwiek bez zapłaty..

Ale ty jesteś natrętny, gdyby poszukiwali grafika to zrobili by do tego odpowiedni temat, ogarnij się człowieku tak bardzo chcesz zarobić w zamian za prace?

Opublikowano

miało byc o 17 zuo ale jak widać robią przerwe ktora nic nie wniesie do serwera a po kilku h znów wywali serwa;/ 

Robią teraz podchannele, żeby CH nie wywalało.. A ZUO miało być 17-18 :>

tenor.gif

Opublikowano

Ale ty jesteś natrętny, gdyby poszukiwali grafika to zrobili by do tego odpowiedni temat, ogarnij się człowieku tak bardzo chcesz zarobić w zamian za prace?

Stary sam się ogarnij nie widzisz że nie chce w zamian opłaty? 

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

później... :)   Ty pierwsze zajmij sie szkołą a potem grą :P

Ty drugie mam wolne :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Stary sam się ogarnij nie widzisz że nie chce w zamian opłaty? 

Do czasu nie chcesz :3

Opublikowano

Ehh uspokój się i przestań się kłócić.

Mi w przeciwieństwie do ciebie nie brakuje kasy i nie bieduję ;)

Pozdr..

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Ehh uspokój się i przestań się kłócić.

Pozdr..

Widzę co innego czuje, że chcesz zarobić w grze za prace :3 .

Opublikowano

Pozdr..

tym postem ukazałeś swoją inteligencje.  "nie brakuje kasy i nie bieduję"

Serwer bardo dobry, poza tym że o 2 w nocy GM-owi zachciewa się robić eventy, to do niczego dobrego nie prowadzi, + raty od 00 do 12, czyli dla nocnych marków, sam z tego skorzystalem, ale ludzie grający w dzień powinni mieć równe szanse.

Poza tym gra się bardzo fajnie, ale dungeony powinny być w 1 osobę, a nie w PT.

Opublikowano

Można wiedzieć czy serwer działa i za ile on ? Bo nie chce mi sie czytać tego spamu :)

I co skad ulepki na 80 ?

Opublikowano

Można wiedzieć czy serwer działa i za ile on ? Bo nie chce mi sie czytać tego spamu :)

I co skad ulepki na 80 ?

kolega up napisal skad ulepki

co siedzieje z serwerem ? dodaja pod channele zeby ch nie padaly 

Opublikowano

1. Nie rozumiem faktu, dlaczego dungeony są dla kilku osób. Wielu graczy gra samotnie, nie posiada żadnej gildii. Uważam, że powinno to zostać zmienione. 

2. Forum jeszcze nie ma, obiecanki cacanki! 

3. Brak wcześniejszej informacji o konserwacjach. 

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...