Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurion [Dedyk][Easy]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powiedz mi na którym dangeonie jest lodowa wiedźma i generał ^ ^

W av1 jest generał i wiedźma. Resp co 30 min.

Uważaj bo dropne 4 tysiące ognistych kamieni, gdzie na mapie 90 dropło mi z 14 w 1h :3 .Tak wgl. to myślę, że powinien zostać dodany zwój powrotu statusu, wkońcu to "chyba" Easy? Chociaż mi się wydaje, że Medium/Hard :/ No sam już nie wiem co to za typ, może ktoś mnie oświeci? Bo patrząc na exp ~ medium, drop ulep na eq 120lv. ~ Hard, a nic w nim Easy nie znalazłem :C < oprócz dropu pereł, broni, żetonów, futrzaków i małży xD >.

Z tymi ognistymi kamieniami się zgodzę. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To powiedz mi na którym dangeonie jest lodowa wiedźma i generał ^ ^

Jest 1 resp wiedzmy na 1k graczy, a szkat trzeba w ciul dużo, POZDROWIENIA DLA TEAMU !

Opublikowano

Zmieńcie odrazu wygląd m1 oraz ten pasek z hp,pe na podstawowe...bo to jakaś masakra jest.

Opublikowano

Zmieńcie odrazu wygląd m1 oraz ten pasek z hp,pe na podstawowe...bo to jakaś masakra jest.

przeciez mozesz sobie zmienic na podstawowy wyglad...

Opublikowano

Jest 1 resp wiedzmy na 1k graczy, a szkat trzeba w ciul dużo, POZDROWIENIA DLA TEAMU !

Są trzy. Tak samo generała. Jakby wszystkie kanały działały to masz w jednym respie :

3 wiedzmy i 3 generały x 5 kanałów = 30 szkat

Przy czym dodajmy że z dnia na dzień coraz więcej osób szuka tych bosów. Po tygodniu zapewne już nikt nawet nie będzie chodził za tymi szkatami bo się ludzie dorobią ich w ciul jak wszystkie kanały będą działać. 

Opublikowano

1resp na 1k graczy? ile jest atlantyd? bodajże 5 i 5ch, 5 razy 5 = 25. 

25wiedźm co 30min to daje Ci na dobe 1200skrzynek bodajże - na szybko liczone

ooo i jeszcze się dowiadujemy, że są 3 respy wiedźm na jednym ch więc 1200 x 3 = ? :)) piątka

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

@UP, Te respy są za blisko siebie, idzie jedna osoby i odrazu zabija wszystkie trzy wiedzmy -.- .

Opublikowano

Zamiast ty ulepszaczy zrobci perly i jakies które dropią z mob ja sie expi a nie jakieś szkaty owszem z dongeonów zeby dropiło z 15 ulepek a z mobów na mapie po 5na h czy cos w tym stylu a nie jakieś szkaty bezsens 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego, topka ma 160lvl + gdzie póki co max jest 180 bo na to pozwalają mapy.

Moglibyśmy wam dać że na psach wbijecie 245 ale po co? Dobra rozumiem easy bo easy no ale wypadało by żebyście troche pograli bo jaki to ma sens w 2 godziny wbić max lvl i eq?

To jest easy bo easy ale na pewno nie taki typu promt2 gdzie  można dodawać sobie lvl i full eq u npc jest - bez przesady. Musi być nieco ciężko bo jakbyście w 2h wbili 245 to nie było by zabawy :P. A o to tu chodzi.

Są trzy. Tak samo generała. Jakby wszystkie kanały działały to masz w jednym respie :

3 wiedzmy i 3 generały x 5 kanałów = 30 szkat

Przy czym dodajmy że z dnia na dzień coraz więcej osób szuka tych bosów. Po tygodniu zapewne już nikt nawet nie będzie chodził za tymi szkatami bo się ludzie dorobią ich w ciul jak wszystkie kanały będą działać. 

Kolega wszystko wyjaśnił, znam gildie co obstawiają wszystkie ch i czekają na genky/wiedźmy więc to że pojedyncze jednostki nie dają rady to już naprawdę nie nasza wina. 

Kto naprawdę chce  sobie poradzić radzi sobie bez problemów, dużo jest takich graczy. 

bez gif

Opublikowano

Wystarczy wstać o 4 rano i iść na genków i wiedzmy bo wtedy nikogo nie ma xD

Opublikowano

Skoro z wiedzmami już wyjaśnione to co z ognistym kamieniem? ;o

Na każdy itemek z eq potrzeba go ok. 600 sztuk, a tak żałośnie dropi, lepiej dodajcie, aby dropił z metków w większych ilościach.

@ED.

I znów przerwe przeciągają.. ile tym razem przerwa będzie trwała? 1-3h?

Opublikowano

Ile ta przerwa będzie jeszcze trwać ??????? !!!!! :@???

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Kilka uwag z mojej strony:

1. Brak forum - Było obiecane, że będzie w sobotę. Halo, halo... Mamy dzisiaj poniedziałek, a o forum ani widu, ani słychu :3

2. Jakieś gó*niane kapelusze zamiast normalnych fryzur - Dużo ludzi się skarży na te fryzury i farby. Nie lepiej dać stare, podstawowe, a u trenerów te, na dany lvl? 

3. Cofki - Tak, już tyle razy była o tym mowa ale w końcu zróbcie coś z tym.

4. Padające ch - Dzisiaj byłam pod wrażeniem, że tak długo grałam (od 9:00 do 13:15) ale warto poświęcić jedną noc na te niedociągnięcia.

5. Poszukanie drugiego technika - Dlaczego? Widzicie co się dzieje, wczoraj padały mapki na 90+, GM wołał technika żeby to wszystko naprawił. Nie lepiej mieć dwóch? Jeden albo drugi zawsze byłby w pogotowiu...

6. Dungeony solo od 125+ - Fakt, faktem metin2 to gra polegająca na pracy grupowej jednak... nie każdy ma kogoś z kim gra na serwerze, a dzielić mu się z innymi nie chce :3 Jeśli nie solo to chociaż z jedną osobą bo dwie wiecej to trochę za dużo.

Demonia

Opublikowano

WoW to niezle od 9 do 13 bo mnie to odrazu metka wylacza po ladowaniu sie do gry BRAVO :> chyba ze ja cos mam nie tak ale latke do pada dalem wiec to chya nie  moja wina

Opublikowano

Kilka uwag z mojej strony:

1. Brak forum - Było obiecane, że będzie w sobotę. Halo, halo... Mamy dzisiaj poniedziałek, a o forum ani widu, ani słychu :3

2. Jakieś gó*niane kapelusze zamiast normalnych fryzur - Dużo ludzi się skarży na te fryzury i farby. Nie lepiej dać stare, podstawowe, a u trenerów te, na dany lvl? 

3. Cofki - Tak, już tyle razy była o tym mowa ale w końcu zróbcie coś z tym.

4. Padające ch - Dzisiaj byłam pod wrażeniem, że tak długo grałam (od 9:00 do 13:15) ale warto poświęcić jedną noc na te niedociągnięcia.

5. Poszukanie drugiego technika - Dlaczego? Widzicie co się dzieje, wczoraj padały mapki na 90+, GM wołał technika żeby to wszystko naprawił. Nie lepiej mieć dwóch? Jeden albo drugi zawsze byłby w pogotowiu...

6. Dungeony solo od 125+ - Fakt, faktem metin2 to gra polegająca na pracy grupowej jednak... nie każdy ma kogoś z kim gra na serwerze, a dzielić mu się z innymi nie chce :3 Jeśli nie solo to chociaż z jedną osobą bo dwie wiecej to trochę za dużo.

w 100% sie z Tobą zgadzam, jak by to ode mnie zależało to wszystko by było ale do gadania za dużo nie mam. Co do forum, no cóż. Czekamy na sponsora. Athleta ma zaraz dzwonic do True i zobaczymy co o tym forum powie..

bez gif

Opublikowano

Miała być przerwa 30 minutowa, a tu już 1h minęło ;< .. Czekamy dalej.

Opublikowano

WoW to niezle od 9 do 13 bo mnie to odrazu metka wylacza po ladowaniu sie do gry BRAVO :> chyba ze ja cos mam nie tak ale latke do pada dalem wiec to chya nie  moja wina

up#

Mam to samo !

Rozpakujcie klienta jeszcze raz i dodajcie kolejno dwie łatki. 

NR1. xxx

NR2. xxx

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...